.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    HitsFromTheBong
    Guest

Направо съм се "разложил"!

Значи случвало ли ви се е да пушите 5-6 дена по 2-3 пъти на ден трева и после да се "разложите" Мързи ме дори да отида до кухнята.И сега пак ще се размажа защото сега ми е паднало.В понеделник почвам работа и няма да имам толкова време да се забавлявам.Имали ли сте такива адски мързеливи периоди в следствие на тревата.

p.s. Това не е пропаганда.Тревата не е полезна, даже хич.Всеки си има глава на раменете и право да избира.
    Respect.

mn zle
    Guest
    are stiga s tiq temi,trevi,emota...poziori smotani!Razbrahme vi,che ste mn qki,che znaete kak da se zabavlqvate,pohvalihte se vuv foruma kolko e qko da se razmajesh kato laino sled 100kratno pushene.Mi hubu,brao,evala!Ne e nujno da se puskat takia prosti temi ...Ama to veche nqma kontrol,bratche!
    P.S. ne sum hater,plius tova i az pusha,no do sega ne sum se iztupanila v nqkoi forum da go spodelqm...Basi..za povecheto veche vsichko stana prosto poziorshtina.I pusheneto,i celta mu...
    aide sus zdrave na pushahchite deto se 'razlagat"

Guest
    Ало, автора- това твоето НЕ е от тревата, вервай ми. Просто си мързелив.. ти и без трева пак ще си се разложил в тая жега.
    Пуша трева от 1995, от 1999 пуша всекидневно.. и ак има някаква работа за вършене , ВЕ4Е я върша, и тревата само ме кара да я върша по- зарибено.
    Това, 4е някои хора са склонни да оправдават някои страни на своето поведение с едно или друго нещо си е ли4но техен проблем
    Ахоу!(казах)

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ало, автора- това твоето НЕ е от тревата, вервай ми. Просто си мързелив.. ти и без трева пак ще си се разложил в тая жега.
    Пуша трева от 1995, от 1999 пуша всекидневно.. и ак има някаква работа за вършене , ВЕ4Е я върша, и тревата само ме кара да я върша по- зарибено.
    Това, 4е някои хора са склонни да оправдават някои страни на своето поведение с едно или друго нещо си е ли4но техен проблем
    Ахоу!(казах)
    absoliutno sam saglasna s teb i az kato se napu6a v1r6a vs mnoo po dobre i mnoo se zaribqvam

HitsFromTheBong
    Guest
    Ахоу!(казах)
    За каква работа става въпрос?Аз ти говоря за физическо натоварване,не психическо.

Повече от фен
    E, физическото определено е леко тегаво за вършене като се напушиш, но схванеш ли ритъма е ок,зависи кфа е работата обаче(да пренасяш чувалчета цимент няма да е яко ).Колкото до психическото, зависи кфо изисква, ако ше е творчество или нещо такова , което изисква въображение е добре, но ако е нещо сложно за проектиранее или програмиране и такива бози няма да е много лесно, чадела разконцентрира.А иначе като се напуша си правя някфи дребни нещица от други дребни нещица, рисувам, изобретявам, поправям, оправям, сглобявам толкова съм креативна вкъщи, стаята ми е ку-ку магазин

Ето например сега си направих нов wallpaper в следствие на стимулациятта

Пуши трева която те вдига във въздуха ! А не трева която те забива и се мислиш за тревоман. Масура не е наслада ... давай бонг,наргиле \/

Град
    Варна
    Тренирай си фашисткия поздрав пред огледалото и не се обаждай.

По темата : Случвало ми се е, да. Но е по скоро от собствената ми нагласа в момента, отколкото от масура. Вкарвам си филма, че съм разбит и почвам да се чувствам така.

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    na men pyk kato se napu6a i mi sa vyrvi mnogo ne mi se sedi kato sedq i mi e typo iska da vyrva i da prikazvam i kato se napu6a ne me myrzi myrzime kato me pusne za tva gledam da ne me puska
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Джани Мрази Връбчето
    Guest
    Хероинът е полезен,Herr Wittman! Дори майка ти се боде!

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Цитирай Първоначално написано от Outstanding
    ОК HITLER!
    Кой приказва на теб бе игла!!!
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHMUHAMUUUUUHAHAHAHAHAH
    GLUPAK

Оо...да случвало ми се е,чувстваш се залепен и се разлагаш от мързел... О_О Ужас направо,ама вече мога да се контролирам иначе отначало си беше тегаво.
    Bring the violence

Ахоу!(казах)
    malka hercichka :P

Супер фен
    ехх как ги обичам тия "разложени" състояния хахахах

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    То си и зависи от коза който пушиш...както казвам,на мен ми се е случвало да се напуша адски много,аи да имам бруталният ентусиазъм да върша някакви работи..Разбира се кръвното ми почти винаги е страшно ниско и припадам...От прекалено много козене ми се е случвало и да повръщам...ама това е в началото.

П.П. Не мога да разбера как стана това,бях влязла а писах като гост
    Bring the violence

Град
    Изгубено

Re: Направо съм се "разложил"!

Цитирай Първоначално написано от HitsFromTheBong
    Значи случвало ли ви се е да пушите 5-6 дена по 2-3 пъти на ден трева и после да се "разложите" Мързи ме дори да отида до кухнята.И сега пак ще се размажа защото сега ми е паднало.В понеделник почвам работа и няма да имам толкова време да се забавлявам.Имали ли сте такива адски мързеливи периоди в следствие на тревата.

p.s. Това не е пропаганда.Тревата не е полезна, даже хич.Всеки си има глава на раменете и право да избира.
    Respect.
    evala 6to mne te e domurzqlo da napi6e6 tova

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Цитирай Първоначално написано от Outstanding
    ОК HITLER!
    Кой приказва на теб бе игла!!!
    ....be igla! hahaha stiga be bate , ti nared li si ? =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    като пуша 4-5 дена последователно по 1-2пати на ден на примерно 6тия ден когато няма материал ми е много труден ден ! и направо издивявам докато свикна в нормално състояние !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

неколко пъти така по 3-4 пъти на ден пушех и тва няколко поредни дни и
    мен много ме мързеше през цялото време и ме мързеше да мисля за тва се разпадах пред компа през цялото време..... после обаче си се чувствах много добре..
    A fire is burning in his eyes

his brain is in war and the evil will rise

his blood is black, it's scalding hot

now he's got to ramble,

he knows that's his lot

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

Re: Направо съм се "разложил"!

Цитирай Първоначално написано от HitsFromTheBong

Respect.
    няма такова нещо.. случвало ми се е да пуша по повече от 15-20 кантар за деня и на другия ден съм си пак същия..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Вилхелм Mонке
    Guest
    за вас разстрел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си