- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Билети аз концерта на слави
От къде мога да си взема билети за турнето на слави в враца? Може ли чрез интернет? Мерси предваре
mi idi v nqkav bileten centur vuv vraca neznam drugade,ili moje kato doidat vuv vraca i tam na mqsto da se prodavat neznam
Първоначално написано от comics
За Бога хора не купуваите!
Този не може да пее!
Light The Universe
Че на пгребение и билети ли искат вече. не бих сеизненадал, ако на погребението на тоя миндил направят едно шествие и искат пари да се включиш в него. Примерно по едно СМС-че за фонда "СЛави умря да живее Славщината"
Стойте да леч от отзи селянин-манипулатор и неговия псевдопатриотизъм с примеси на цигания.
Ебахти..някой да ви е питал какво мислите за него?!?!?!Въпросът беше откъде да си вземе билети.Ебати хората дето сте![]()
И да, харесвам го.Новият му албум (с изключение на енякои песни) е много добър и с доволно за мен количество китари.
Но, дори да не го харесвах пак щях да напиша първите редове!![]()
хъхъ..
От понеделник ше се продават в билетния център на НДК и ше струват 6 лв
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
за Враца не знам, ама в Плевен няква леличка стоеше пред 1 плакат и продаваше билети на центъра, тъй че земи се поразходи![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
искам и аз концерт като на Ку-ку бенд...
Така си е, така си е.Първоначално написано от Shadow_Walker
Аз не го харесвам, но съм съгласна с теб.
Извинявам се за офтопика, ама... така се получи.![]()
na4i taq god 6sa po 6 lv tui li da razbiram ami 4as4e![]()
В Търново са от 20:30 ч. и билети има на касата на театъра. Нещо подобно ще да е и за Враца.
xaxaxaxax mindiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
за тея билети във враца магазина срещу антикварния понеже са за малко съм тука и аз ша одя![]()
I bleed the same blood, still I offend
I walk the same path, I lose a friend
Everything I do hurts someone
Story of my life
sno6ti bqh na koncerta na slavi v pleven!koncerta be6e prosto perfekten!slavi i ekipa mu toq pat se bqha postarali na max!vsqka godina hodq,no kato tazi godina ne e imalo tolkova mn hora!koncerta be6e mn mn mn gotin!zarqta be6e prikazna!da,slavi ne moje da pee,no zatova pak moje da pravi 6ou i da nakara publikata da se razbie ot kef!taka,4e hora....idete na koncerta!nqma da sajalqvate!cenata na bileta si e napalno zaslujena![]()
Утре е концерта в Търново. Много съм навита да отида! :P Сигурна съм,че ще е много яко, още не съм си купувала билети, утре ще го направя, дано не са свършили!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
sherry na koi stadion e koncerta
i ako moje nqkoia karta da mi dadesh mn shte sum ti blagodaren
Не съм наясно, не познавам добре Търново, не съм от там.
Ще ходим с 1 приятелка, тя ще ме опъти. Ето инфо от сайта на Слави:
Велико Търново, 5 август, стадион "Ивайло"
Билети за концертите може да намерите на следните места:
За концерта във Велико Търново:
Велико Търново – касата на театъра и на служебния вход на Спортната зала
Горна Оряховица – централния офис на кабелната телевизия
http://www.uni-vt.bg/maps/veliko_tarnovo/maps.ASP - тука има карта, напиши на търсачката стадион ивайло![]()
не питайПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Бахти всички са луднали по Слави и Азис..а аз не знам кои са.Първоначално написано от _SL_
Сигурно са някакви самозвани "випове" ...
правилно предполагаш :>
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
То след като аз ще ходя за какво говорим?
Едит: Ще ходя, не говоря
Разбрахме, че не го харесвате. Няма нужда да флуудите!
Ходихте ли на концерта в Търново?Аз съм много доволна, наистина шоуто беше на ниво, имаше много хора, беше чудесно! Няма да разказвам много, да издавам тайни от концерта, че да не се развали изненадата за хората, които ще ходят на концерт в другите градове. Заслужава си!
![]()
^
За Търново четох, че цялото просто население на града и околностите се е събрало на едно място.![]()