- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Билети аз концерта на слави
^ Да, барабар с мен и две мои приятелки - идиотки!
Моля те, недей да си груб и да нападаш, не знам какво целиш, ако си мислиш, че хората от малките градове са по - долу от теб, то много бъркаш. Дразниш вече...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Какви малки градове, какви глупости? Имах в предвид, че повечето хора ходещи по тези концерти са тъпи, защото са масата хора. А масата винаги е била тъпа. Във Варна простаците ще са повече, тъй като ходещите на концерта ще са повече. Това, естествено, не ми пречи и аз да отида там.Първоначално написано от sherry
![]()
Как не те е срам да ходиш да гледаш тоя предател!? Та той е бащата на чалгата в България! Как си се заблудил да ходиш!? Нормален ли си!?Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
не е вярно.Аз не бях тамПървоначално написано от Мо6no
иначе доста познати са ходили...помня предния път на концерта му беше претъпкан стадиона...сега сигурно е бил още по-претъпкан =]
хъхъ..
Претъпкан е със заблудени овцеПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
![]()
![]()
О, я престанете! Много сте интересни като хейтвате всичко масово... отъпя вече. Каквото и да говорите, фактите показват - "тъпия селяндур" претъпква стадионите.![]()
^
Слави не е тъп. Хората, които отиват на стадионите в множеството си са тъпи.
Тук ми харесаПървоначално написано от Мо6no
![]()
Тъпи, защото си прекарват една страхотна вечер? Я не говори глупостиПървоначално написано от Мо6no
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
това че претъпква стадионите не го прави нетъп.Първоначално написано от Blue_Devil{F}
просто българина има силно развито стадно чувство..
и не ми казвайте какво да не правя,аз не флудя,а си изразявам мнението и това че е обратно на вашето въобще не ме притеснява.
Ами ти гледа ли онова клипче в бургаската дискотека? Сигурно и хората там са си прекарали страхотно....Първоначално написано от sherry
Слави Трифонов много го уважавам, защото е постигнал много и то с много труд. Ако беше лесно да си на неговото място до сега да го бяха свалили от ефир, а не да е най-дълго задържалия се около върха. Но е факт, че феновете му в масата си са тъпи. Той иначе нямаше да е на върха... просто по-голямата част от народа ни е тъп... и като начин на мислене и като образование.
бтв няма да ходя на концерта му, защото днес се разболях, но се надявам да се оправя за Sepultura. Ето това ще е е пропуск.
Kade 6te se provede koncerta v Sofia
И защо хората на концертите са тъпи? Нима вече си преценяваме умствения багаж по това дали харесваш Слави или не (и съответно чалга, рап, метъл...)? Не може да оценяваш IQ-то на 20-30 000 души само по това, че са били на дадения концерт. Не отричам, че има и такова стадо, и то не малко, което отива, защото Слави е "известин и от тиливизията". Но това не е само на негов концерт. Но по-голямата част от хората са отишли там, защото сами го искат, а не защото всички останали са там.
Не знам как е в София, но специално за софиянци ще обясня нещо простичко: Когато си от по-малък и скучен град е нормално да се вълнуваш, че някой известен е дошъл точно в твоя град за да изнесе концерта си и затова всички се стичат на масовите събирания (Както беше Международния фолклорен фестивал - не че половин град го интересува културата на дадена страна, ама нали има тарапана, айде там да сме!)
Пак казвам, има хора, които преценяват със собствен акъл, има и такива, които ползват масовия. Това, че по стечение на обстоятелствата са се оказали на едно място, не ги прави еднакво заблудени. Няма да приема, че аз, роднините и/или приятелите ми сме "тъпи" според преценката на някакви безпочвени хейтъри. Осъзнайте се малко!
kolko sa biletite po 6lv?
Ходих и концерта беше доста як. Повечето хора бяха тъпи разбира се, ама това не ми попречи да ми е яко. Слави и екипа му направиха страхотно за българските стандарти шоу. На моменти избиваше на абсолютно чиста чалга и това ме дразнеше, но всички беше добре.
Най-голямата подигравка беше, че докато чакахме (2 часа) ксонцерта да започне пускаха първо хеви метъл и хард рок, а после една много известна джаз/фънк група, което беше пълна подигравка с публиката, която дойде на концерта. И чувах негативни коментари относно музиката.Те сигурно са знаели, че аз ще дойда и са ги пуснали специално за мен.
Иначе Слави в един момент не успя да си поеме въздух или каквото там и изпусна няколко думи от песента.![]()
а ве хора знаете ли каде да си зема билет за концерта в Плд?плс кажете![]()
вече има билети.Първоначално написано от Анонимко
аз си взех.
Срещу "Калигола "
повече инфо http://techcomet.net/?p=454
тук е и снимката на прословутия билет![]()
с тези билети прави у лево в Калигула :P
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower