- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ :)
ДА!Първоначално написано от exploitedteen
Ще ме извинявате,ама бих я ебал без да я гледам...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Е, то е ясно, ч не излизаш навън с грим и че той е само за снимката. Хах отдавна не ме беше привличала така една снимка. Не знам какво точно ме привлече в нея, но толкова дълго снимка не съм гледала![]()
Първоначално написано от shadow4e
Много си сладка и винаги са ме радвали твоите снимкиЖалко че вече не мога да ги отварям(не съм в БГ и нямам достъп до data ).Въпреки тва според мен си едно от най-симпатичните и естествени момичета тука
![]()
Не всеки е красивПървоначално написано от Анонимко
Но това не ми пречи да давам мнение за другите. Може да съм лесбийка, това влиза ли ти в работата? Смешни ставате гостите - явно с нещо съм ви издразнила и след всяко мнение давате определения за мен. Спрете се, де. Да не би да съм казала, че е грозна, 'баси? Дори не четеш какво пиша.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Valar , от къде си?![]()
лицето ми, тена ми, бла бла... така се харесвам.. к'ви са тия критики от всички вас...
![]()
Значи не би трябвало да ти пука. Кефиш си се и толкова. Отказвам се вече да коментирам...интересно ако само казвам, че сте прекрасни, дали ще се държите по друг начин?
Охх, какви са тея циганки на страницата.![]()
Taina{}?Първоначално написано от `Death`Whore``
http://s18.photobucket.com/albums/b1...t=DSCN1530.jpg
Мне, една девойка, която познавам на живо.
slun4ice, много приятно ми стана като го прочетох.Получи една широка усмивка от мен
![]()
http://img413.imageshack.us/img413/6585/s5302088ft7.jpg
Тук малко съм с криви очи, ама това няма значение![]()
не аз приемам и критики, не ми пука.. плюс това това ,че не ти харесвам не означава ,че аз не те уважавам.. понеже имаш мозък в главата@ деад хор
сега си прочетох мнението.. много лош ми е станал българския.. за 3 години.. дано да разбра какво исках да кажа с горното мнение![]()
_MuMuTo_ може ли да се ожена за тебе![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
_MuMuTo_,на първите 2 снимки от тази страница,ми приличаш на Венета Харизанова. :P
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
много си сладка!Първоначално написано от shadow4e
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Разбрах те. Сетих се на коя приличаш...Лиляна![]()
цвети, ние с нея сме братовчедки..
да , бе да... бъзикам се =)![]()
Хах, стреснах се. И аз се казвам така и се учудих къде видя прилика. По принцип само на Лили реагирам, но този път не знам какво ми стана. Но тя след като живее в Ню Йорк от 3 години, значи едва ли знае коя е Лиляна от ББ3Първоначално написано от `Death`Whore``
пор и ти получаваш усмивка![]()
http://img214.imageshack.us/img214/9231/s5302089lk0.jpg
Щракната секунди след предишната, която постнах![]()
току що я гугл-вах, незнам каква прилика имам с това момиче но ОК. =)
шадоуче, много сладка блузка![]()
Аз не знам къде точно ми живеят приятелите, пък ще знам девойката къде живее...няма значение значи.![]()
![]()
![]()
Пууу...нямам нови свои снимки![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от shadow4e
моята слабост.. страхотна си :P
Собственост на Canis_Dirus
shadow4e, апф сега забелязах, че и др са го казали, но наистина си мн чаровна и адски естествена.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Хахаха аз не се давам ощеПървоначално написано от ANGELUS
![]()
I told myself I won't miss you but I remember what it feels like beside you...
абе ей умници пита се може ли да се омъжиш за мен не може ли да се оженя за тебПървоначално написано от McGreaN
даже не е може ли а искаш ли
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели