- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ :)
![]()
![]()
ето ме и менее
![]()
![]()
![]()
хванете се здраво за нещо преди да ме видите![]()
http://img293.imageshack.us/my.php?image=0008162cc4.jpg
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
охх кфо напраих бее
нещо оплесках![]()
![]()
![]()
ама ето ме де
www.ane7o.aha.bg
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
An4eSsS__SUPER MACKA!
![]()
eJJJj... i jivee6 v Dupnica....perfektno!
![]()
мерси мннн
П.С мннн се извинявам на тоз на който му качих пика.Нещо ме няма на земята![]()
![]()
а ти от каде си![]()
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.....e da ama mi se spi, aide leka na vsi4ki i sorry za spama s linka![]()
Първоначално написано от An4eSsS__
![]()
![]()
Това не е ли Аз съм БЪЛГАРЧЕ или се бъркам
Ако е той, явно си има почитателки, които си правят колекции с неговите снимки :P
Абе това съм аз веее! К'во стаа тука е? Аз бях попропуснал линка, пак че му обърна внимание, ама...абе ей!Първоначално написано от shadow4e
Ае да го духаш веее! Щот аз не визирам никой, а ти се изпускаш и ми гоовриш глупостиПървоначално написано от fаke
![]()
![]()
П.П. Таз горната снимка е правена в деня преди д асе запозная с теб. Виж от какво красиво място ме отдели, за д аме връщаш пак в цивилизацията. МИсля че трябва да се реваншираш, АМА ЯКАТА![]()
На мач в Пловдив
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
^^^на лявата ръка гривничка от туборг ли имаш?ако да..и аз имам такавка...на същата ръка...хах мн ми стана чудно че и др я носат на лявата ръка...до ся само на дясната съм виждала...хах
ма тфа е друга тема
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
даПървоначално написано от Spork
от гаджето ее и я нося постоянно..не я свалям мн си я обичам..тя ми е талисмана :P
Първоначално написано от ~egoistiC
хихи и на мене ми е от него хъх![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ааааааа вернооооооооооо![]()
ние оше не се бехме забили и той ми я подари...(и аз му подарих една моя.... без да искаме в един и същи денмн сладко
Яба,супер яко е станало.Първоначално написано от fаke
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Ааа!Тоя чичко Полицай май го знам...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
П.П.Яка снимка...![]()
![]()
wan`a`doo мног0 си сладка :Ъ
Една фр има такава блузка с ПопайПървоначално написано от wan`a`doo
![]()
срам я е да я носи навънка...
![]()