- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Секси тренировка за жени
Здравейте,аз съм на 14г,висока 157см и тегло 53кг.ИЗКАМ ДА ОТСЛАБНА.От април до сега опитвах всички видове тренировки,но само вкъщи,защото нямам възможност да ходя на фитнес.Искам да стопя мазнините по корема,бедрата,ужасните паласки и да стегна дупето.Някой ако може да ми каже къде греша,за да се поправя:правила съм кардио,каланетика,упражнен ия,изкачване на стълби,бягане,от 3 дни скачам на въже,не ям между трите основни хранения,ям много рядко тестено,сладко,солено,мазн ,никакво газирано,алкохол,пържено,п кетирано,наблягам на плодове,вода,чай,сутрин на гладно пия топла вода с лимон,от 30 ноември правя кръгова тренировка и масаж на горе посочените области.
Правиш това всичкото от април и няма ефект ?![]()
Сигурно ти е гадно ?![]()
Яка диетка! Мое да я пробвам! И това с калориите и по колко трябва да приемаш ми се струва интересно.![]()
Какви очи?!
Каква коса?!
Какъв тоалет?!
Но стига за мен...
Ти как си?
Яж по 4-5 пъти на ден. Минимум.Първоначално написано от avrillavinge
![]()
parvo da kaja evala na darckiss bravooo! i iskam da pitam az sam na po4ti 14 visoka sam 170 i teja 56kg tva mn li e spored vas ?
ms predvaritelnosq 6a probvam tiq uprajneniq 6toto iskam malko da svalq
dano da stane p.p.a i kajete nqkvi uprajneniq za stqgane na korema
![]()
neee mn si dobreПървоначално написано от dreamer4etoo
![]()
Темата е ненормална! Мерси много![]()
![]()
„И моят рай избухна в пламъци, и моят ад застина в лед."
Аз лично харесвам страшно много Брит.И това с коремчето направо....тя Брит си имаше психо проблем през 2006 и сега е направо толкова дебела-64 кг.Хората се променят.Аз ви съветвам докато още растете и костите ви се развиват не правете някакви упражнения за коремче за крара и т.н.От всичко по малко.
И сори за това мнение но ако искате да видите дали килограмите са добре за ръста ви вижте тук :
http://www.tialoto.bg/calculators/itt.php
http://www.tialoto.bg/organizer.php?cat=69
Ходя на аеробика от почти един месец ..щото сега съм 1ва смяна,иначе щях да тръгна и от по-рано....спрях цигарите, от нова година не съм пушила. Не прекалявам с яденето..... днеска се претеглих на кантара във фитнеса и ми показа 55кг. .. а преди месец бях 51-52... въобще не ми личат килограмите,обаче ми става много кофти само като си го помисля ..... ;xx ии направо съм се отчаяла .. хД Чудя се дали ще постигна нещо ако гладувам или ям само плодове и зеленчуци 4-5 дена? (ако издържа хД)![]()
opitah trenirovkatapredi tova mom4etata ne me zabeliazvaha ama sega moga da vi se pohvalia s nai iakoto gaje
(dori ve4e go pravihme mnogo pati
)
Не съм писала в тая тема от три години.![]()
Препоръчвам ви тоя режим, момичетаааа!
Няма да сбъркате, няма да съжалявате! (По-банално не знам дали можа да прозвучи).
Кюфтетата, свинското и пилешкото ми идваха в повече.Помня вече към края съм си сложила две кюфтета в чинията и толкова се бях пренаситила откъм кюфтета, че ги ядох един час
смучех ги супер много, после едвам едвам ги сдъвквах и изяждах
ужас
хм..честно казано ,аз мисля че който си седи пред компа по цял ден и да я спазва тая диета пък и която и да е друга..може и да не отслабне,..и да няма резултат ..така чее е тъпо да се самосъжелявате..по-добре дийствайте :smt036 :D 8)
Да, ще си прецакаш метаболизма. Според мене си качила мусколна маса, което не е лошо. Щом не виждаш разлика от преди и сега, значи нямаш нужда да отслабваш. Но ако толкова искаш да свалиш цифрата на кантара- родължи с тренировките и спазвай режим. Яж по- малко с 1/3 от сегашното ти меню и избягвай сладко, пържено и тестено. Така без да гладуваш, ще постигнеш добри резултати. Успех!Първоначално написано от PROVOCATIVE
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
аз свалих 5кг и след това мама донесе сладоледени торти и край![]()
![]()
![]()
пак ги качих
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+++Първоначално написано от Анонимко
![]()
~Little Miss Planet 2009-2010~ in London
хубаво дупе
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
Ако този режим наистина има такъв ефект - СУПЕР ! Мисля да го почвам пък ще видим какво ще стане ..![]()
Нищо не разбрах (изглежда съм тъпа) а иначе едно толямо БРАВО за труда на автора![]()
Аз го схванах от 5тия прочит.Първоначално написано от fogdog
Опитай.![]()
лелелеле катоо видяхх колко мн усилия ш са изискватт .. напраоо ми са скапа настроението и желанието да имам хубаво дупенце , тънки бедра и тънка талия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ето я и моята дилема: аз съм акробатка,но сега нали за лятото спрях да тренирам аз имам малък проблем с целулита. имам стегнат корем стегнато дупе, но частта под дупето (задната част на бедрата) имам целулит и не мога да го махна имам мускули (то няма как да нямам защото тренираме като луди) и въпреки това целулита си седи.мисля да пробвам с твоята диета,но проблема е че нашите няма да се съобразяват с мен и да готвят неща според моята диета с по-малко или повече въглехидрати и т.н...... иначе упражненията си ги правя, но диетата...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
олее колко много неща
незнам за вас , но аз правя по 200 коремни преси на ден вече от година и половина и мога да кажа , че имам много хубав , слаб и стегнат корем
I love you so much
Every breath that I breathe is for you
Every step that I do is for you
Every beat of my heart , every smile on my face is for you !
Because you are everything for me !