- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пристрастени ли сте към компютъра
Категорично не съм.Сядам вечер само, и така ми е добре, даже понякога и вечер не сядам.Преди не можех да стана от ПЦ-то сега..не ми пука за него![]()
Everything happens for a reason..
a be moga da izdurja mn vreme bez komputarbez internet nemoga
informaciq gluposti... mn ne6ta sledq i mi trqbvat
ako 1 sedmica nqmam dostup do internet,sigurno 6te se poburkam
no kato cqlo... ne bih kazal,4e sum pristrasten... ve4e ne
minaloto lqto meko kazano bqh
![]()
Мне, и аз не съм. Имало е дни, когато съм прекарвала по 10 часа пред ПиСи-то, имало е и такива, в които изобщо не съм сядала.![]()
em,ne sam pristratena!ob6to vzeto zaradi skype!ma ako frs sa s men moge opr bez nego!![]()
:]
Аз честно казано не мога![]()
поне 5 - 6 дена най-много повече не!!
![]()
![]()
Da, opredeleno sam pristrastena kum pc-to ili po-skoro kam pesni4kite, koito si svalqm i neta. Makar, 4e kogato sam na more ne mi lipsva mnogo, za6toto tam si imam drugi zabavleniq i ne mi ostava vreme da mislq za pc-to.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Без мойто компче не мога...това ми е единствената връзка с приятелите вече /тъй като съм в чужбина/ и просто не си представям живота ми без това животно![]()
![]()
4ak pristrastena ne moga i s nego moga i bez nego.e da kogato mi e sku4no i nqma kakvo da se pravi sqdam.kogato ne mi se spi (kato sega) moga da stoq i pove4e no poprinci mi stigat i 5 min![]()
Е пристрастена е твърде пресилено да се каже.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Не съм пристрастена, въпреки че седя доста време пред компютъра..Мога да изкарам и без него, обаче няма да е за дълъг периодВремето минава бързо или бавно, в зависимост дали си прекарвам добре или не като вися..
Things will never be the same again
Ами,май съм от пристрастените и въобще не се гордея с това...Но вината си е моя все пак,сама го допуснах...Май трябва да се самопревъзпитам
![]()
![]()
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
Ami ne sym pristrastena .Naposleduk se zastoqh malko povechko po 2-3 chasa na den moje bi .Daje obmislqm da si postavq za cel da ne sqdam izobshto 1-2 meseca da vidim kak shte mi se otrazi na jivota .
I ROCK!!!!!
Да, определено съм пристрастена към компютъра. Чрез него говоря и контактувам с приятели, разбираме се да излизаме и т.н. Но когато съм на почивка, било то море, планина, или в някой друг град, не ми лиспва, защото има какво да правя, има различни места и занимания, с които бих могла да оползотворя деня си, просто не ми достига време да мисля и за него.![]()
You`re frozen when your heart is not open..
За съжаление съм пристрастен...
12 часа на ден не ми мърдат![]()
Мога да издържам и без компютър, зависи от ситуацията, но ако съм си вкъщи - САМО ПЦ-то МАЙНА =D> =D>
ТО И ТВА МИ ОСТАВА ДА СЕ ПРИСТРАСТЯ И КЪМ КОМПА -НЕ СЪМ!
пристрастен съм май май
a за въпроса мога ли без него .... да цял един ден ( преживявал съм го .. мнооо гадно )
дам пристрастена съм .. но иначе само фртата могат да ме махнат от него![]()
пристрастена съм![]()
as p1k ne s1m....![]()
Без компютара немога да живея../и ако нямам нет..иначе за кфо ми е без нет/понеже живея на мурету/Бургас \/ \
/ / и не ходя на море а на планина мн рядо се ходи ако ходим вземаме лап-топа..
![]()
Просто нз как ще издаржа без компютар..Супер пристрастена сам..МОга да издаржа от 1-3 дена повече едва ли..
Мечтите са безкрайни..
Аз пък съм :P ама само когато има нет... падне ли изчезвам нанякъде то няа смисъл просто кат го няма чичо Гугъл да помага с домашните а и да си чатя![]()
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Определно съм...
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
дам.. и то мн.. той е най добрият ми приятел..![]()
is my religion