.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    TaniaІ =)
    Guest

Какво ще кажете за тази диета?

Здравейте..На 14 години съм,висока съм 1.62 и тежа 58 кг..Реших това лято да отслабна малко,поне до 55 и си харесах една диета..Ако може да си дадете мнението,дали върши работа ще съм мн благодарна..

Първи и втори ден

Закуска - чаша мляко, препечена филийка

Обяд - чаша мляко, препечена филийка.

Вечеря - чаша мляко.

През деня може да се изпие чаша доматен сок.

Трети и четвърти ден

Закуска - чаша кафе с мляко (без захар), препечена филийка, половин лъжичка масло, половин лъжичка мед.

Обяд - купичка месен или рибен бульон, малко парче варено месо или риба (120-200 г) с 2 с. л зелен грах, филийка хляб

16.00 ч. - чаша мляко или чай + 1/2 с.л. мед.

Вечеря - две твърдо сварени яйца, или 50 г сирене, варено месо или риба, или чаша кисело мляко.

Пети и шести ден

Закуска - два портокала или две ябълки.

Обяд - зеленчукова супа (без картофки), салата, филийка препечен хляб.

16.00 ч. - плодове

Вечеря - зелена салата, 1/2 с.л мед, чаша чай.

След това диетата се повтаря с менюто от третия ден. Диетата се спазва три седмици. Задължително се пият поливитамини. Очакваният ефект на отслабване - 10 кг.

ПП:Ако я спазвам една седмица,мога ли да сваля 3 кг?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    единственото, което ще постигнеш, е, че ще си непрекъснато гладна, ще свалиш кг, но ще ги качиш пак, защото диетата е мн строга, и ще си скапеш храносмилането
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    единственото, което ще постигнеш, е, че ще си непрекъснато гладна, ще свалиш кг, но ще ги качиш пак, защото диетата е мн строга, и ще си скапеш храносмилането

и на всичкото отгоре ще се разболееш .... аз точно два пъти съм спазвала диета и то дори не толкова строга само си спрях хляба и сладкото , имунната ми ситема направо се срина и за 5 дена направо се стопих ..... а колко лекарства пих .... По добре спортувай и се храни здравословно

стига бееее...хора не проумяхте ли, 4е диетите не са за СЪЗРЯВАЩИ??!!

и... btw двете мнения преди моето са много то4ни

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    A zashto ne probvash sas sport?Momi4etata gore sa pravi,che shte svalish kg,no posle pak shte gi ka4i6.Ne mojesh vechno da si na dieta!Sportuvai!Shte pomogne.Drug varqnt e ne da spirash testenite neshta i sladkoto,a prosto da gi ograni4i6.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    amiiii kva e taq dieta s mlqko ??? az do kolkoto znam mai mlqkoto sydyrja dosta kalorii.. nz dali sam mn prava oba4e mai sum \/ pyk i az mislq 4e kvato i dieta da spazvash.. po dobro sredstvo za otlsabvane nqma ot sporta.. i ograni4avaneto v hranata.. nz tva ve4e za koi pyt go pisha

TaniaІ =)
    Guest
    Ами аз от край време съм с наднормено тегло и за половин година свалих 7 кг..Пък нали най-добре беше да съчетаем диетата със спорт? Ограничих сладкото,без сладоледа...(не мога засега,но се мъча и доста го намалих )...Бял хляб не ям,ям Бонус с Ел Карнитин...Ама не намалям,а задържам кг..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TaniaІ =)
    Ами аз от край време съм с наднормено тегло и за половин година свалих 7 кг..Пък нали най-добре беше да съчетаем диетата със спорт? Ограничих сладкото,без сладоледа...(не мога засега,но се мъча и доста го намалих )...Бял хляб не ям,ям Бонус с Ел Карнитин...Ама не намалям,а задържам кг..
    Сигурно защото не си на отрицателни калории Може да се храниш сууупер здравословно,но пак да не сваляш.Естествено с тая диета ще си доста под допустимия минимум,което ще доведе до бърз резултат,но ако не ти е толкова зор да ги свалиш за 1 седмица,по-добре не я почвай.Ако много дуржиш след седмица да си постигнала заветните 55,добрия стар глад е единствения,но много НЕздравословен начин.Аз съм правила много експерименти с тялото и храната си (не ви го препоръчвам),но нещо все куцаше.В един момент,когато престанах да мисля толкова за това и просто по навик ядях това,от което организма ми се нуждае,бях стигнала 48 кг и се чувствах и изглеждах прекрасно.Сега съм 50-51 (зависи колко съм яла през деня ),но аз съм си виновна,защото се поопуснах последните месеци.И все пак 1 година спорт си казва думата-при тези килограми миналото лято щях да изглеждам ужасно,но сега се приема.И съм твърдо решена да си стана пак 48-49.Успех и изборът е твой
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Град
    I'd tell you but I have to kill you
    Само като прочетох първите 3 реда и ми стана ясно-не струваааааааааа
    Don’t you wish you were unborn again
    Just for a minute
    Just for a minute more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си