- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Класически кецове
Как бихте реагирали, ако видите момче да носи не от модерните, а от класическите (обикновено червени) кецове? Кефят ли ви? От къде да си купя в София? Аз много ги харесвам и искам да си купя отново (имах едни в 5-6 клас).
принципно ги харесвам и на момче само да не са червени ол старс на конвърс - нещо сиви, зелени, черни, сиви и ако може няква др марка
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
фешъна не е хуу нещо...тъй че не се нови така...ходи си с кеци като тея от -5-6 клас и ше си ок
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Az sum defecten.. ne nosq kecove![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Моите са чернички с малко беуичко. А защо принципно да са червени?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Няма значение какви са, аз ви питам дали да си купя и от къде в София. Просто казах, че в 5-6 клас имах червени.
аз видях едни червени кецове сравнително мн мн ефтини на Кооперативния пазар в тва новите магазини срещу еврофутбола първата дупка до тях се продават телефонкини
хах не ме разбра ама карайповече няма да обяснявам
кои са тези немодерни кецове![]()
ХаХаХа...ем какво... никак няма да реагирам...нито ще ми е странно, нито ще се впечатля... няма да си правя изводите от това.
Иначееее... добре де... аз имам няколко чифта от по 6.50лвииии едни доста по високи... за 24лв
и ако не държиш да са маркови... това е един найстина удачен вариант
![]()
и да... що пък да са червени?!![]()
Червени, защото отначало Конвърс Ол Стар били предназначени за баскетболистите и се произвеждали само в червен цвят. С времето се появили всички други изгъзици по тях.
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Еми харесват ми ,ама да не са много остри щот напоследък все са такива и да не са високи.
abe q verno kajete kakvi sa teq kecove
tucloset.files.wordpress. com/2007/02/converse_all_star_hi_black.jpg
absolut-online. com/out/oxbaseshop/html/0/dyn_images/1/converse-all_star-hi-red_436x300.jpg
И аз имам такива. Ама бая се изръсих за тях...цели 7 леваПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
и аз подобноПървоначално написано от Manic_Panic
..но наистина що не червени
![]()
с такива бачкам на работа, а иначе нищо не може да се сравни с бял superstar единица (двойката е компромис)
Първоначално написано от DeNiTyY
ako se reshite da poglednete na prednata stranica shte razberete!!!
и след няколко дни ще разбереш ,че си Емо