- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Малко съвети,как да преодолеете проблемите с родителите
Не гледайте отговорите преди да сте отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно. И така:
1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
2.Кой е любимият ти цвят от тези -жълт, зелен, червен, син или черен.
3.Първият ти инициал -А-Р, Л-П, С-Я.
4.Месецът ти на раждане.
5.Кой цвят харесваш повече -черен или бял.
6.Напиши името на човек от същия пол като твоя.
7.Любимото ти число.
8.Калифорния или Флорида.
9.Кое харесваш повече -езерото или океанът.
10.Напиши желание.
Отговори:
1.Това е името на човека, в който си истински влюбен.
2. Ако си избрал: Червено -ти си жив и изпълнен с любов.
Зелено -твоята душа е щастлива и излъчва спокойствие.
Жълто -ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
Синьо -ти си човек със спонтанен характер.
Черен -ти си скромен и агресивен.
3.Ако инициалът ти е: А-Р-имаш много приятели и любов в живота.
Л-П-опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне.
С-Я-обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4.Ако си роден през: Януари-март -годината ще е много добра и ще разбереш, че
си се влюбил в този, в който не си очаквал.
Април-юни -ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-септември-ще имаш силна година с много промени.
Октомври-декември -годината няма да е от най-добрите, но ще откриеш сродна душа.
5.Ако избереш: Бяло-Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще направи всичко
това, но може и да не го разбереш.
Черно -Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях.
6.Това е най-добрият ти приятел.
7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8.Ако избереш: Калифорния-Обичаш приключенията.
Флорида -Романтична душа си.
9.Ако избереш: Езеро-Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
Изключително полезна тема, браво!
Глупости. Аз уж съм изрядна, а баща ми ВИНАГИ намира причина, с която да започне да ме тормози. Никога не бих могла да му спечеля доверието, дори и да съм най-добрата на света. Когато имам шестици, той пак е недоволен. И иска да чистя и готвя, докато той не си мръдва и пръстта! Аз съм единствената домакиня вкъщи, а той ходи след мен и ми прави забележки за всяка частица прах,, която не съм избърсала! Досаден е! А и не ми дава никакви пари. За купони-да не говорим. Веднъж посред бял ден ме беше заключил вкъщи,за да не излизам с едни приятели... Бахти и тепегьоза...
моите родители не се интересуват от мен аз съм боклук
Не е задължително да се вслушваш във всичко но мисли кое и како ще е добре за теб без да навредиш на останали или на себе си .
-------------------------------------------------------------------------------
https://www.neobux.com/?rh=53746F696F6D6F746F3930 Едноминутна (безплатна) регистрация помагаща за дарение.Благодарим за отделеното време!
Абе нека си го кажем в прав текст - всички, които сме минали през пубертета, сме били големи лайна. Вярно е, че някои родители се престарават с възпитанието, ама и ние сме им дотегнали с нашите глупости в тази фаза. Нормално е да ви нямат доверие, след като не знаете как да си го спечелите. Нормално е да не ви пускат по купони, защото 90% от тийнейджърите са абсолютни друсалки и морални инвалиди. Като дойде време, ще можете да правите всичко, спокойно. Относно вечерният час..ах, колко обичам като чуя "Вече съм достатъчно голяма, на 15 съм и искам да ме пускат до по - късно". Хахаха, на 15 се мислиш за голям/голяма? Голям смях На 15 години трябва да се заемете с по - важните неща като например да си пишете домашните и да си учите уроците. Не съм казал, че трябва директно след училище да се прибирате вкъщи, но обяснете ми, моля ви, какво ще прави момче или момиче на 15 години в 2 полунощ навън? Вие по закон нямате право да сте навън по това време! Като навършите пълнолетие, ще можете да правите каквото си искате - пийте, пушете, ходете по дискотеки, по партите, разкарвайте се до 5 сутринта ако искате. Но на тези години, на които сте в момента (говоря общо, защото са малко потребителите, които са над 20 години тук) е абсурд да ме убедите, че сте толкова отговорни за колкото се изкарвате. Да, вие може да помагате вкъщи, може да сте отличници, но това не ви прави отговорни хора.
В края на краищата, родителите ви работят усърдно, за да сте облечени, обути, да не сте гладни и винаги да имате по някой друг лев в джоба. Не мисля, че като не ви пускат до късно, ги прави задръстени или старомодни. Повярвайте им, ще дойде време, когато наистина ще оцените това, което вашите родители са направили за вас и всички тези жертви, които са направили заради вас.![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Само дето почти никой не го осъзнава, като им се каже или въобще..
На 15 съм (не се мисля за голям, преди всичко), имам едни авери/ки - седмокласници/чки, намерили си "гадже", казват го на всеки втори, но не и на родителите им, викат, че са били влюбени.
Веднъж им викам "Това ващо не е любов, а хормони", и получих отговор "Точно любов е, ти нищо не разбираш от хормони"
Също се нервят, защото имат вечерен час, не били разглезени, но с айфон седмици, дрехи, които струват повече от живота ми
Родителите им били ужасни.. "Аз тия шитс ги осъзнавам откакто съм се родил, но предпочитам да се правя на свестен" -.-
По-интересното е, че и от моето даскало има такива осмокласници, и от съседните класове (деветокласници)![]()
Чудесни съвети
Изкупуване на коли за скрап коли за скрап за гр. София и региона
Последно редактирано от res5ect111 : 02-07-2015 на 19:15