- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Звезди без грим
nqkoi s grim izglejdat po zle ot kolkoto bez ama tova sa rqdkost
Голям размер на картинката! /machoka/
Аз Ева Лонгоря не можах да я видяЯ малко помощ плс на кое трябва да цъкна и къде плсс
![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
+1Първоначално написано от Presley`n`Sum
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
оо намерих я Ева![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Риана и без грим е добре![]()
Don't let them fool ya,
Or even try to school ya!
We've got a mind of our own,
So go to hell if what you're thinking is not right!
Love would never leave us alone,
Да вярно е че и те са хора и не може винаги да изглеждат перфектно,но когато са без гри са коренно различни...защото когато са на разбота по телевизията или когато са направени са като кукли,без грешка,но когато няма кой да ги гримира,кой да им оправи косата,да ги облече.ето го резултата...![]()
подкрепям с деветстотин деведесет и девет милиарда ръцеПървоначално написано от Gothique♫
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Йак ! Знаех ,ч е са грозни без грим , ама чак пък толкова ! Много се разочаровах като видях Дженифър Лав Хюит !![]()
![]()
![]()
Мерилин Менсън без грим?!Да ми го кажеш, не бих повярвала!
Между другото, не може винаги да са перфектни. Естествено, че имат гримьори, фризьори и т.н. Ако си бяха приказно красиви, хората, грижещи се за външния им вид, щяха да останат без работа.
Ама Камерън Диаз ме разби!![]()
Ето ти още три на Мерилин Менсън без грим:Първоначално написано от the_best_f
![]()
na polovinata snimki mi izglejdat kato predi plasti4ni operacii i sled
Ти за звезда ли се имаш??? За кфо си си сложила снимката,тук обсъждаме ЗВЕЗДИ без грим,ясно е че си без грим ама не си ЗВЕЗДА !!!Първоначално написано от siLenT_scReaMs
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
като видях Мерилин Менсън без грим щях да припадна от смях![]()
По-хубав е, отколкото с грим.![]()
Еми до това води идеализирането им и превръщането им в символи. То всеки с 1 тон грим е хубав, въпроса е да е хубав и без него...![]()
Първо,че звездите са хора,както казаха по горе.Не могат винаги да са перфектни във външният си вид.Да не говорим,че повечето от тези снимки без грим не са хубави,заради позите,в които са заснети звездите.
Лошото е, че при повечето причината да изглеждат толкова ужасно без грим е точно носенето на грим... в гигантските количества, в които го използват те.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
ima mn i obiknovenni hora pri koito razlikata su6to e mn 6okira6ta 6toto se pleskat kato nevideli s grim!Първоначално написано от Th3WildAng3l
aide zvezdite razbiram, trqbva da izglejdat dobre na kamera i si slagat mn grim, no nerazbiram za6to nqkoi momi4eta si slagat tolkova mn 4e as 4ak se 4udq kak go izmivat!
Все тая ми е как изглеждат без грим, такива ва са каквито са.
В Холивуд всичко е до имидж и ги виждате на събития прелестни, перфектни, но някои да не носят грим в ежедневието когато знаят че ще ги снимат папараци си е смело, не се страхуват да се покажат. Анджелина Джоли за мен си е красива както и със така и без капка грим.. Преди не я харесвах, но напоследът започнах.
Адриана Лима
тези снимка са правени преди години, такаче сега изглежда малко по-различно..
![]()
Тази е скорошна
I am the substance and the one who has no substance.
И според мен е нормално повечето да изглеждат така,но голямо значение има как ще ги хванат-нормално е един човек докато се храни,говори или се мръщи да не изглежда добре...
Според мен следните звезди са хубави и без грим:
Jessica Alba:
Natalie Portman:
Scarlet Johansson:
Christina Aguilera
Tyra Banks
Adriana Lima:
Ana Beatriz Barros![]()
На горните снимки Джесика Алба и Кристина Агилера не са без грим. Смис тая на Джесика Алба е то един филм, и според мен са и сложили грим, който изглежда естествен. А снимката на Кристина Агилера е от фотосесия и си личи, че лицето е избелено![]()