- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нимфоманка или не ?
normalno li e edno 17 godishno momi4e v ramkite na 2 4asa da iska 3+ puti sex i pri skre4ove i predrazpolagashti sex igri4ki da jelae pove4e ot pet prusta... ?!?! interesuva me takova momi4e s4ita li se za nimfomanka...kato tova vle4enie e sistemno ? pls daite mnenie![]()
Да!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
bih kazal edno neshto hubavo e dokato ne ti pisne ili go pravish mashinalno zatova bagai dokato e vreme ala ina4e ako ne iskash ne bqgai ama trqbva da znaesh kak da otkazvash a i nai qkoto e da gledash kak se gyr4i edna jena pod sobstveniq si ogan kogato iska neshto a ti da ne i pozvolish nz qkoo e tova e hod na jenata a zashto i nie da ne go pravim pone nakraq shte e po sladko i ot dvete strani
da,spored men tova opredeleno si e priznak za nimfomaniq...ne znam kakvo pove4e da dobavq,ama spored men ne e v normalnite normi tova ne6to,osobeno za momi4e![]()
може би да а може би просто на тази възраст да и се прави повече ...
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Егати глупостта! Че то момичетата си мислят за секс дори по-често от момчетата. Тия разбирания от ено време са толкова тъпи и необосновани. Колко често ти се прави секс зависи от психиката ти, нивото на хормоните, обстоятелствата, а не от това дали межу караката ти виси нещо или не. А иначе не знам какви точно са критериите за нимфомания. Общо всеки си ги разтегля, както пожелае. При всички положения се опитай да се овладееш, за да имаш контрол над ситуацията, а не тя над теб.Първоначално написано от slu4aen_minova4
"Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса."
MIla moje da mi se obadish, takava macka mi trqbvaako si navita pishi v temata
spk macko az moga da prava 5h sex bez da mi omryzne,ne mislq che si nimfomanka prosto imash po golemi nujdi :P
не се притеснявайте, за курви е нормално, даже се чуда как не си завреш нещо там да мърда за по цял ден
моногамия рулзз, яще шит курви
Хей,хей ,чакайте ,не е нимфоманка мацката. Ние сме момичета,достигаме до оргазъм по трудно от момчетата и естествено искаме да правим любов по дълго време, така,че спокойно. Аз също искам да го правим час ,два , също си мисля за секс и т.н. ,но не съм нимфоманка. Просто ти е яко да играеш ....спокойно
![]()
Много късмет и любов !!! \/
1 тъп си като гъза си, едно мнение свястно не съм прочел от теб, някво умряло хейтърче си май май
а иначе с нимфоманиките проблема е ако не можеш да им смогваш, ако можеш е супер яко
просто сигурно си много добър и не може да ти се насити![]()
![]()
![]()
[img][/img]
ахаха ебати ограничените типове, аз ви се присмивам вие ми се връзвате, даже мислите че това ми е нормалното даржане АХАХАХА
тийн пубери смотани
Хей ти "1" Дето казваш ,че за курви е нормално. Познавам една курва ,която наистина не може да откаже и Е нимфоманка, но това,че това момиче харесва повече игрите и разнообразието не значи ,че е курва.
Все едно,че аз съм курва,защото ми се прави секс хехе . Имам приятел от година и половина и той ми е първият , само с него правя любов. виждаш ли ,не съм курва,но пак правя секс по повече от един път![]()
"1" този форум е създаден,за да си помагаме. Защо се подиграваш,нима ти никога не се нуждаеш от помощ или съвет по някой въпрос,който те тормози?
Пожелавам ти всичко най добро![]()
ако е така както казваш значи може и да си свестна![]()
vaob6te ne se pritesnqwi.hubavo e kogato jenata se 4ustva dobre e ne da izpitva bolka i nepriqzan ot sexa taka 4e gledai si kefa i se naslajdavai na jivota. vrqrno ne sam na tvoite godini no se osmelih da ti dam moeto mnenie. smelo napred.
maj 29 g vidin - u4itel po istoria i geografia.