- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защто на повечето момчета им е през к*ра?
nqmam ni6to protif sex-a za edna no6t no temata ne e takava................ za6to sa otlkova malko mom4etata koito te obi4at s organa s koito e redno .......Prosto nz naposledak imam mnogo problemi s horata na koito darja i sas sqka edno mom4e poqvilo se v jivota mi razbiram 4e pri tqh se svejda do ednoto my ebane.Ponqkoga e dosta trudno da se primiri6 i da proumee6 fakta 4e si bil ispouzvan i 4e si parcal.taka se 4uvstvam as v momenta.Vapreki si4ko vapreki dumi i deistviq i kratkoto 6tastie si4ko se svejda do sex-a ,nujno li e toi da rakovodi vraskata ni i za6to e po vajno da se ebe6 s nqkoi otkolkoto da go dopusne6 v sarceto si.Nima tova ve4e e lubovta? Ne pi6a temata za da obvinqvam mom4etata i da gi napadam kakto v vsqko ne6to i v tova si ima isklu4eniq no govorq za pove4eto otrakani playboi4eta deto im e pres huivete za nas.Slu4valo li vi se e nqkoga da badete izpouzvana i kak go preudolqhte?
а дупито белъ праи ли ти
Еми естествено е ми се е случвало и то доста пъти но последния път,момчето поне беше искрено каза ми в прав тект че иска от мен само секс и аз се съгласих \/ а по принцип отказвам на лицемерните ,пича си го каза директно,кво лошо,тъй ги е чувствал нещата-тъй го е казал
![]()
Напълно подкрепямПървоначално написано от Milena_Pld
![]()
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
Welcome to the real world sweety![]()
Mi v moq slu4ei ne e za edna no6t. s mom4eto sme zaedno 5 meseca .opredeleno ne e ot playboy-te det sedqt pred ogledaloto ppove4e ot momi4etata.ne e ot onezi koito se hvali mrazi izpouzvaneto i pro4ie.ne se 4uvstvam ispouzvana s nego predi sam se 4uvstvala i sam bila no sega ne sma.no prosto slu6aiki go kak govori i misli -toi si kazva 4e sexa e udovolstvie no ne e prioritet za nego. no prosto osaznavam 4e e golqma 4ast ot vraskata ni i 4e tezi momenti 6te se pomnqt pove4e ot drugi v koito sm eis poakzvali po drug na4in 4e se obi4ame.i osaznavam 4e v momenta sexa za momi4etat e ne6to moje da se kaje golqmo i vajno a za mom4etat ne6to po malko.pove4eto momi4eta sme bili ispouzvani i lagani i nai lo6oto e 4e pozvolqvame i se davamev momenta priqtelkatat mi koqto pusna na fr i sled 2 godini vraska e mnogo zle. pusna mu ot 3 meseca go pravqt i tq osazna 4e toi e bil s neq samo zaredi tozi moment i 4e predi e bil s neq za6toto tq 6te mu pusne a sega za6toto go pravqt i mi kaza: kofti mi e 4e znam 4e go darja do sebe si samo 6toto se ebem no vapreki si4ko ne zapazvam dostoinstvo i prodaljavam da bada i da se 4ukam s nego...........
И как така той е бил 2 години с нея заради секса, но не са правили секс... Та той с някоя от първата среща е щял да го направи и без да я чака.
П.п.
1. Пише се случАй /казваш "случАйност", а не "случЕйност"/
2. ПоЛзвам, а не "поузвам"
3. Интервалът се слага след точката и така обособява отделните ти мисли, защото както и не слагаш главни букви е трудно да се разбере какво точно имаш предвид.
Ъ ??? Нещу къза ли, ил тъка ми съ е причулу саму ?Първоначално написано от shadow4e
посуепис:
У следващътъ темъ, "шедулчето" шъ ни изнесе урок по история, моля, давъйте идеи![]()
ПоСуЕпиз: не сЕ ДъУвЙ НА шАдОлчЕтУ щОтУ щЕ ти ИЗкъРТъ мАЗнЪТЪ гЛафиЦЪПървоначално написано от Анонимко
пОсУепИс 2: пИИйС аУТ![]()
![]()
![]()
Ти ли бе ???Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
![]()
![]()
Просто се размазвам от СМЕХ като ти чета инфантилните глупости ! За пореден път повтарям тази дума, ама в момента не мога да се сетя за друга, описваща по-точно паразитното ти същество !
![]()
Дъ го духаш пич
Peace 0u7![]()
Emi zashtoto nqmat prez kvo drugo aAXaXAxaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
виж, мила говоря с с приятеля ми и 80% от темите, за които гаворим са еротично-сексуални. Просто като си с човек, който те възбужда и привлича е нормално. Не се притеснявай, че така говори. Мъжете повече говорят за секс, отколкото правят. Това не означава, че си му само за секса. Знаеш ли как се държи такъв мъж? Сексът и любовта са свързани, а правиш ли вече секс с 1 човек неминуемо мислите по-често за това. Ако му беше само за секса щеше да те изчука и да си замине. С теб ли е още-значи има и чувства!
според мен трябва да си подбираш момчетата,та да не се чувстваш после като използван парцал. сама се пази. а вече ако искаш сериозна връзка когато тръгнеш с някой не му пускай отначало,докато не се увериш,че той не е с теб само заради секса
няма любов
точно...Първоначално написано от "thefreak
имаше 1 момче което се опита да ме ебе така да се изразя - смисъл доближи се до мен постепенно станахме нещо като приятели после почнахме да се сваляме и накрая да се целуваме - всичкото тфа в рамките на 1 седмица и накрая един мн добър фр ми каза че тои е казал 4е му е през хуя за мене. почуствах се ужасно но после исках само да му отмъстя и така и стана- сега той тича по мене а аз сам гадже на най добрия му приятел и много си го обичам.
NIMA TOVA E NAI VAJNOTO ?!Първоначално написано от anjeli_bil
-DA,TOVA E NAI-VAJNOTO
xaXxaxAXaxaXAxaxaXA
VNIMANIE VNIMANIE
Otgovora na va6ta zagadka e sledniq---->60-70% ot mom4etata mislqt taka za6toto tva e celiq trik na otma6tenieto---->kogato sa ti razbili sarceto i ti stava6 Heartbreaker
------->a nqkoi da dade po dobro obqsnenie
Неподходящ размер на снимка в подпис!
еми незнам, явно има някакъв ген който се предава по наследство и чрез секс и в момента го притежават 95% от хората
радвам се че не съм един от тях
моногамия рулзз, яще шит курви
Абе авторката на темата аз кво да напрая, че си проста и всеки те лъже както си иска??? Лично твой проблем си е тва...
уау ти от къде падаш бе !?? няма да се ебеме а да се обичаме и сичко е перфектно розово всички са красиви и доволни като в филм за малкото пониПървоначално написано от anjeli_bil
az sum mom4e i nikoga ne msa izpolzval momi4etata samo za sex v msisal stava mi nqkfo mn shit posle kat si pomisli kak se 4uvstva momi4eto..
Защото им е през кура.Първоначално написано от anjeli_bil
da i dryg pat sam go kazvala legnah si s edno mom4e na 22 i na drygiq den toi mi kaza 4e e jenen i s cqlata naglost me zapozna s bremennata si sapryga.i az se 4yvstvah kato teb sqka6 sam karpi4ka v koqto nqkoi si e izduhal nosa i me e hvarlil v ko6a.nz s vremeto sprqh da go obi4am i go namrazih a sled oshte vreme go sprqh da go mrazq i mi stana bezrazli4en.togava ve4e go bqh preodolqla i namerih dryg 4ovek.koito mn obi4am.iska se vreme i da premisli6 dobre neshtata ne go mrazi neka ti stane bezrazli4en