Ami Mimka_sweet, az sum si dostatuchno otchaqna veche. izobshto ne moga da q pogledna v ochite i da se usmihna - vatreshno dneshnata sluchka mnogo me distancira. za utre si e vzela svoboden den koito she prekarame samo dvete "kato maikai dashterq" dori sestra mi e pratila pri detegledachkata. pfu da be... ne moga da q vazpriemam kato maika veche. navivah baba mi da otida za nqkolko sedmici pri neq da se otyrsq no nqma da stane, zashtoto nashite shte zapodozrat che stava neshto... moje bi kraq na lqtoto trqbva da predloja na nqkoq priqtelka da izkarame edna dve sedmici izvun sf... ne znam,iskam da se mahna ottuka... da zatvorq ochi i kato gi otvorq da nqma nishto takova... mai uspqh da si namerq rabota, ako mi dadat shte bachkam kolkoto da ne vqsvam v nas i da prekarvam po-malko vreme vkushti, shoto ne moga da q pogledna v ochite... napravo... mnogo e gadno da znaesh neshto, ot koeto zavisi jivota na 5 choveka i da ne mojesh da napraish nishto. az she si mulcha- ako semeistvoto se razvali (i taka i she stane) ne iskam da e zaradi men... prosto ponqkoga mi idva da si teglq noja

P.P. ne, ne sam se pobarkala dotam, nqma da si go teglq, 100% ... ama mi se iska