.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Страх ме е

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София

Страх ме е

да си направя тест за бременност.
    страх ме е от онези 2 минути или там колкото се чака,страх ме е да погледна резултата.
    някакъв психологически момент.как да го преодолея?
    знам,че е глупаво.
    но единственото което правя сега е да чакам да ми дойде,а то закъснява с 6 дни,и имам основания да се притеснявам,секс без презерватив и тн.. (не искам да влизам в технически подробности)

Супер фен
    е как може да изтърпиш толкова време да ти закъснява а не можеш да изтраеш 2 минути за теста ... ?
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Guest
    Мда, съгласявам се с горното мнението, но все пак като си направи тест и ако е положителен - край, това е факта (казват, че били 90 и колко процента надеждни) Докато като си чака все още има надежда.

Направи си тест! Колкото повече чакаш, толкова по-зле. Замисли се и за двата варианта.
    - Ако не си бремена - мирна ти е главата, няма да се притесняваш толкова защо ти закъснява. Защото ако ти дойде сега ще те обземат едни вълнения дали не е цветна бременост
    -Ако си бремена - това няма да се промени с течение на време,
    *ако решиш да правиш аборт - колкото по-рано толкова по-добре (наистина)
    * ако решиш да го запазиш - имаш повече време да помислиш как да съобщиш новината вкъщи

И другия път нали знаеш - с предпазни средстава, за да не те боли главата!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Искаш или не ще ти се наложи да си го направиш.За да разбереш дали си бременна.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Направи го с гаджето си или с някоя близка. 2 пъти съм правила и 2-та пъти сама. Беше ад при все, че съмненията ми бяха минимални!

Супер фен Аватара на rakiQ
    мен пък ме е страх че ще пръдна

Колкото и да те е страх, трябва да го направиш. Помоли приятелят ти да стои с теб или някоя приятелка. Няма смисъл да отлагаш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

da ti kaja povtarqi si me4ka strah men ne strah nezavisimo dali te e strah ili ne tva nqma da promeni rezyltata ako si bremmenna po rano napraveniqt test ti dava vreme da obmisli6 ne6tata a ako ne si bremenna ti spestqva dni pritesnenie.napravi go s gadgeto ili s priqtelka no ne sama.prosto si kaji 4e na vseki moje da se sly4i i ne se trevoji tolkova

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Роурка , мен ако питаш - викни приятелка, ще ти бъде по-лесно...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мда, съгласявам се с горното мнението, но все пак като си направи тест и ако е положителен - край, това е факта (казват, че били 90 и колко процента надеждни) Докато като си чака все още има надежда.

Направи си тест! Колкото повече чакаш, толкова по-зле. Замисли се и за двата варианта.
    - Ако не си бремена - мирна ти е главата, няма да се притесняваш толкова защо ти закъснява. Защото ако ти дойде сега ще те обземат едни вълнения дали не е цветна бременост
    -Ако си бремена - това няма да се промени с течение на време,
    *ако решиш да правиш аборт - колкото по-рано толкова по-добре (наистина)
    * ако решиш да го запазиш - имаш повече време да помислиш как да съобщиш новината вкъщи

И другия път нали знаеш - с предпазни средстава, за да не те боли главата!!!

saglasen sam !

Град
    София
    Не мога да викна него-той не ми е гадже,просто правихме секс.Не искам да го тревожа излишно.Но днес ще е денят,дори сега се обличам и отивам до аптеката..
    благодаря за вниманието.

Какво стана , бременна ли си ?
    No Money >>> No Honey !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Не мога да викна него-той не ми е гадже,просто правихме секс.Не искам да го тревожа излишно.Но днес ще е денят,дори сега се обличам и отивам до аптеката..
    благодаря за вниманието.
    Акт със случаен партньор без презерватив и може би с празнене в теб? Моето момиче ти си адски лекомислена. А тоя си заслужава да се тревожи. Как не се разтревожи като прави секс с теб без гума?

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    мен пък ме е страх че ще пръдна

по темата:и аз съм си правила тест,беше ужастно ,бях с една фр,купих си преди да си направя теста шоколад и през 2те минути го изядох целия \/
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Pii valerian 6te te uspokoi malko no po-dobre 2 min otkolkoto 9 meseca

RAWRRR смени си аватар, на който пише

I HAVE NO BRAIN.
    Клик ми (:

RAWRRR трябваше много по-рано да си направиш тест миличка...за да можеш да вземеш мерки на време И все пак какво показа теста

Град
    Plovdiv
    дам, кажи къв е бил резултата като покаже , че сега всички сме заинтригувани
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Цитирай Първоначално написано от ЮНАK
    АКО УМРЕТЕ ЧЕ МИ Е НОО КЕФ ЗНАЕТЕ ЛИ ОТИ МРАЗИМ СОФИЙСКИ ОТПАДЪЦИ
    Не стига,че си тъп ами си и жалък.

Град
    София

за всички заинтересовани :P
    @MajeStic
    това че ти нямаш чуство за хумор,не значи че аз нямам мозък.Аватара ми е ирония всъщност,и е против сексизма,в който ти ме обвиняваш,но какво ли ти давам обяснения..

mace kaji kvo stana s rezyltata ako ne e taina 4e sega sme se zaintriguvali vsi4ki

Град
    Plovdiv
    ХАХ =D> =D> =D> =D> =D> добре споко си тогава.малко е голяма снимката амааааа щом е 1 черта \/
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

aide sq shtom e samo edna razdavai gi po-spokoino

Еее доре е

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    браво една черта и после като правиш секс се сещай че ако правиш без гума за 2те минутки
    П.С 4овек се у4и от гре6ките си нали така?
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си