.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete

Класирания - УНСС

Ето, че първо класиране в УНСС излезна с два дни по-рано. Кой с каква оценка къде е приет?
    Аз имах 5.74 и съм приета в третата си специалност - икономика на съобщенията. А вие?

Guest
    не се отваря....чудя се момче с бал 29,30 ще влезе ли финансии

Класирането 'уж' било невалидно и били скъсали списъците в УНСС. Дори сайта им падна нещо
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Mi ne znam-pri men odeve si mi be6e nared saita,sega nz.
    A otnosno finansi - edna moia priatelka s bal 29.32 ne moja da vlezne finansi.Taka 4e ne znam.

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Класирането 'уж' било невалидно и били скъсали списъците в УНСС. Дори сайта им падна нещо
    A mejdu dr normalno e da ne moje6 da vlezne6 sega ili da e trudno - dosta hora se opitvat v momenta. taka be6e i za rezultatite- nqkakav ujas!

Да, бе, то т'ва ясно... ама става въпрос, 4е една приятелка отишла до УНСС да види списъците, 'щото не можеше да повярва, 4е с 5.81 на изпита по мат и диплома >5.60 не е класирана нищо и видяла, 4е отвътре късали списъците, т.к. имало няк'ви грешки. Не знам дали е от грешки, нето4ности или нещо др... но тя така спомена...

а ина4е относно мом4ето с 29.30 може и да влезе финанси, 'щото все пак е мом4е... ако не 1во класиране, на 2ро със сиг

ПП а някой знае ли как може да стане прехвърлянето от един университет в УНСС... (за догод ест)
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Guest
    Да, бе, то т'ва ясно... ама става въпрос, 4е една приятелка отишла до УНСС да види списъците, 'щото не можеше да повярва, 4е с 5.81 на изпита по мат и диплома >5.60 не е класирана нищо и видяла, 4е отвътре късали списъците, т.к. имало няк'ви грешки. Не знам дали е от грешки, нето4ности или нещо др... но тя така спомена...

а ина4е относно мом4ето с 29.30 може и да влезе финанси, 'щото все пак е мом4е... ако не 1во класиране, на 2ро със сиг

ПП а някой знае ли как може да стане прехвърлянето от един университет в УНСС... (за догод ест)
    Явно не е написала скапаните специалности..иначе мин бал е 28.59

да, де, ама бала й е около и малко над 28.84...
    тооо тя ако не влезе...
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    да, де, ама бала й е около и малко над 28.84...
    тооо тя ако не влезе...
    O, mili4ka ni6to 4udno!Ne zabraviai,4e ima dosta otli4ni ocenki,a i 5.60 diploma - ni6to za 4udene niama. A i s mateamatika sa mn pove4e i s matematika po-trudno se vliza.Sled kato s 29.32 ne se vliza finansi,zna4i si predstavi Pri polojenie,4e tova e po4ti max bal! Vav vtoro kalsirane 6te vlezne.

там е работата, 4е няма зна4ение с какво кандидатстваш, важен е балът... мат/бел/ист/гео/икон важното е да е над 5.50, 4е и отгоре пф тъпо го направиха с тез' квоти... вместо да падне мъже/жени, те по предмети махнаха... голяма глупост 4естно казано
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi
    A otnosno finansi - edna moia priatelka s bal 29.32 ne moja da vlezne finansi.Taka 4e ne znam.
    Една от моя клас пък е с бал 29.6 и влиза 3-то желание...

А за УНСС оставам без коментар

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi
    Една от моя клас пък е с бал 29.6 и влиза 3-то желание...

А за УНСС оставам без коментар
    Сериозно?! пфф... тез' наистина са я сгафили някъде... нищо чудно, че подновяват класирането. опитаха се да се изхвърлят 2 дена по-рано... ама не са си опекли работите като хората...
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Голям фен
    Тестовете са смотани-и в 3те икономически университета критерии са различни и става така,че някой изкарал на бафта отлична оценка в УНСС влиза супер лесно в ИУ или СА.Например в Свищов теста е бил 5 часа,а не 3.
    Някой беше питал как се прехвърля оценката-отиваш в съответния университет и срещу 15лв. ти дават бележка.После отиваш в другия университет(този,в който искаш да прехвърлиш),даваш тази въпросна бележка и ти вкарват оценката в базата данни.

Аз кандидатствах само в ИУ,тема-география и съм приета I класиране,I желание-мениджмънт.Успех на останалите. :P
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Тестовете са смотани-и в 3те икономически университета критерии са различни и става така,че някой изкарал на бафта отлична оценка в УНСС влиза супер лесно в ИУ или СА.Например в Свищов теста е бил 5 часа,а не 3.
    Някой беше питал как се прехвърля оценката-отиваш в съответния университет и срещу 15лв. ти дават бележка.После отиваш в другия университет(този,в който искаш да прехвърлиш),даваш тази въпросна бележка и ти вкарват оценката в базата данни.

Аз кандидатствах само в ИУ,тема-география и съм приета I класиране,I желание-мениджмънт.Успех на останалите. :P
    аз питах ако се запиша сега в ИУ финанси (както съм приета по 1во желание) догод дали/как бих могла да се прехвърля в УНСС примерно
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Kianna

аз питах ако се запиша сега в ИУ финанси (както съм приета по 1во желание) догод дали/как бих могла да се прехвърля в УНСС примерно

Ааа,това ли..Ами да,сигурно ще можеш,ама сигурно с доста солидна сума ще трябва да "спонсорираш" УНСС-то.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    там е работата, 4е няма зна4ение с какво кандидатстваш, важен е балът... мат/бел/ист/гео/икон важното е да е над 5.50, 4е и отгоре пф тъпо го направиха с тез' квоти... вместо да падне мъже/жени, те по предмети махнаха... голяма глупост 4естно казано
    Razbira se,4e ima zna4enie - s matematika sa mn pove4e kandidatite otkolkoto s bulgarski, saotvetno 6ansa namaliava.Taka 4e ima zna4enie!

Няма квоти по предмети освен за езиците няма значение с какво кандидатстваш стига да ти е висока оценката.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Няма квоти по предмети освен за езиците няма значение с какво кандидатстваш стига да ти е висока оценката.
    Mislia,4e po-to4no e "stiga da ti e DOSTATA4NO visoka"!

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Hm, mai parvo klasirane v UNSS naistina e fal6ivo. Niakoi znae li ne6to pove4e!?

Guest
    bi li mi kazala kade vlezna,za da vidi6 klasiraneto v UNSS
    ?

До ден-два ще излезе класирането официално, надявам се...
    сигурно още утре ще започнат да летят e-mail-и и смс-и кой класиран, кой не...
    решиха да се направят на бързоскоростни да изкарат класирането 2дена преди насрочената дата, като ИУ-Варна, ама на... не им се удаде
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Ahaha
    Ако си мислиш,че ще влезнеш във Варна с ниската оценка,след една година безпроблемно ще се прехвърлиш в УНСС жестоко се лъжеш.Има само един начин да стане това "законно",и то е като "спонсорираш" УНСС.А минималната спонсорираща такса е 3000 лева-не преувеличавам и ен се изхвърлям,знам го от сигурен източник,леля ми която завежда Учебен отдел в УНСС.

оценката ми не е ниска, само дето с история не може да се кандидатства Финанси в УНСС има само Финансов контрол. А иначе знам за легалното спонсориране с 3000лв, но не знам дали и с прехвърлянето от др университет пак се плаща същата сума
    Не само твойта леля завежда Учебен отдел в УНСС но тез' дни няма кой да питам, че всички са пощурели класирания, оценки, глупости... КСК-треска, дори и да не си нервен, мърморенето на останалите може да те депресира
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Аз не го казах за да се фукам,
    ако исках да се възползвам в нея вече щях да съм с купено място в УНСС..
    интересното е че баща ми ми предлагаше подобно нещо,след това не му говорих една седмица,защото го приех като лична обида..като че ли не ми стига акъла за да се класирам,а трябва да плащат ..

Guest
    Къде и кога видяхте класирането? Сега го няма или аз не го виждам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си