- Форум
 - По малко от всичко
 - Всичко тийн накуп
 - Класирания - УНСС

Ето, че първо класиране в УНСС излезна с два дни по-рано. Кой с каква оценка къде е приет?![]()
Аз имах 5.74 и съм приета в третата си специалност - икономика на съобщенията. А вие?
не се отваря....чудя се момче с бал 29,30 ще влезе ли финансии
Класирането 'уж' било невалидно и били скъсали списъците в УНСС. Дори сайта им падна нещо![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Mi ne znam-pri men odeve si mi be6e nared saita,sega nz.
A otnosno finansi - edna moia priatelka s bal 29.32 ne moja da vlezne finansi.Taka 4e ne znam.
A mejdu dr normalno e da ne moje6 da vlezne6 sega ili da e trudno - dosta hora se opitvat v momenta. taka be6e i za rezultatite- nqkakav ujas!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Да, бе, то т'ва ясно... ама става въпрос, 4е една приятелка отишла до УНСС да види списъците, 'щото не можеше да повярва, 4е с 5.81 на изпита по мат и диплома >5.60 не е класирана нищо и видяла, 4е отвътре късали списъците, т.к. имало няк'ви грешки. Не знам дали е от грешки, нето4ности или нещо др... но тя така спомена...
а ина4е относно мом4ето с 29.30 може и да влезе финанси, 'щото все пак е мом4е... ако не 1во класиране, на 2ро със сиг![]()
ПП а някой знае ли как може да стане прехвърлянето от един университет в УНСС... (за догод ест)![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Явно не е написала скапаните специалности..иначе мин бал е 28.59Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
да, де, ама бала й е около и малко над 28.84...
тооо тя ако не влезе...![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
O, mili4ka ni6to 4udno!Ne zabraviai,4e ima dosta otli4ni ocenki,a i 5.60 diploma - ni6to za 4udene niama. A i s mateamatika sa mn pove4e i s matematika po-trudno se vliza.Sled kato s 29.32 ne se vliza finansi,zna4i si predstaviПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Pri polojenie,4e tova e po4ti max bal! Vav vtoro kalsirane 6te vlezne.
![]()
там е работата, 4е няма зна4ение с какво кандидатстваш, важен е балът... мат/бел/ист/гео/икон важното е да е над 5.50, 4е и отгоре пфтъпо го направиха с тез' квоти... вместо да падне мъже/жени, те по предмети махнаха... голяма глупост 4естно казано
![]()
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Една от моя клас пък е с бал 29.6 и влиза 3-то желание...Първоначално написано от Sladkata_Nansi
А за УНСС оставам без коментар![]()
Сериозно?! пфф... тез' наистина са я сгафили някъде... нищо чудно, че подновяват класирането. опитаха се да се изхвърлят 2 дена по-рано... ама не са си опекли работите като хората...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Тестовете са смотани-и в 3те икономически университета критерии са различни и става така,че някой изкарал на бафта отлична оценка в УНСС влиза супер лесно в ИУ или СА.Например в Свищов теста е бил 5 часа,а не 3.
Някой беше питал как се прехвърля оценката-отиваш в съответния университет и срещу 15лв. ти дават бележка.После отиваш в другия университет(този,в който искаш да прехвърлиш),даваш тази въпросна бележка и ти вкарват оценката в базата данни.
Аз кандидатствах само в ИУ,тема-география и съм приета I класиране,I желание-мениджмънт.Успех на останалите. :P
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
аз питах ако се запиша сега в ИУ финанси (както съм приета по 1во желание) догод дали/как бих могла да се прехвърля в УНСС примерноПървоначално написано от Kianna
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Ааа,това ли..Ами да,сигурно ще можеш,ама сигурно с доста солидна сума ще трябва да "спонсорираш" УНСС-то.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Razbira se,4e ima zna4enie - s matematika sa mn pove4e kandidatite otkolkoto s bulgarski, saotvetno 6ansa namaliava.Taka 4e ima zna4enie!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Няма квоти по предмети освен за езицитеняма значение с какво кандидатстваш стига да ти е висока оценката.
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Mislia,4e po-to4no e "stiga da ti e DOSTATA4NO visoka"!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Hm, mai parvo klasirane v UNSS naistina e fal6ivo. Niakoi znae li ne6to pove4e!?![]()
bi li mi kazala kade vlezna,za da vidi6 klasiraneto v UNSS
?
До ден-два ще излезе класирането официално, надявам се...
сигурно още утре ще започнат да летят e-mail-и и смс-и кой класиран, кой не...
решиха да се направят на бързоскоростни да изкарат класирането 2дена преди насрочената дата, като ИУ-Варна, ама на... не им се удаде![]()
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Ahaha
Ако си мислиш,че ще влезнеш във Варна с ниската оценка,след една година безпроблемно ще се прехвърлиш в УНСС жестоко се лъжеш.Има само един начин да стане това "законно",и то е като "спонсорираш" УНСС.А минималната спонсорираща такса е 3000 лева-не преувеличавам и ен се изхвърлям,знам го от сигурен източник,леля ми която завежда Учебен отдел в УНСС.
оценката ми не е ниска, само дето с история не може да се кандидатства Финанси в УНССима само Финансов контрол. А иначе знам за легалното спонсориране с 3000лв, но не знам дали и с прехвърлянето от др университет пак се плаща същата сума
![]()
Не само твойта леля завежда Учебен отдел в УНСС![]()
но тез' дни няма кой да питам, че всички са пощурели класирания, оценки, глупости... КСК-треска, дори и да не си нервен, мърморенето на останалите може да те депресира
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Аз не го казах за да се фукам,
ако исках да се възползвам в нея вече щях да съм с купено място в УНСС..
интересното е че баща ми ми предлагаше подобно нещо,след това не му говорих една седмица,защото го приех като лична обида..като че ли не ми стига акъла за да се класирам,а трябва да плащат ..
![]()
Къде и кога видяхте класирането? Сега го няма или аз не го виждам.