- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помагайтееее ;( плс
давам кратко и ясно: ако му духам но той не свърши обаче имам раничка в устата мога ли да хвана някоя болест?
ne
a kak moga da razbera dali sum hvanala ne6to?
naprimer......idi na lekar
Преди да си разбрала и сама. Но може и да изчакаш, все пак - на някой случаен ли си духала?Първоначално написано от buxaxaxaxa
ami 4esno kazano ne pomnq toi da e imal..a na kuf lekar to4no da otida?
психолог![]()
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
dobre de molq za pomo6t..za6to se ebava6? ne vijda6 li 4e mi e sduhano?!i naistina nz na kakuf..za tfa ne trqbav li nqkuf test..
e kaf 6e e toq test,be,.......za bremennost li.....???Първоначално написано от Анонимко
![]()
spoko ni6to ti nqq...![]()
mi mislq,4e ni6o ti nqma,no se pak,idi pri li4niq,toi 6e ti dade napravlenie i 6e te posavetva po dobre!uspex!![]()
:]
neeeee samo ne pri li4nata! taq ovca e ujasna..az ina4e sum 4uvala za nqkfi kruvni testove..ma nz dali ne e porednata glupost...oh naistina nz kakvo da parvq![]()
![]()
![]()
неможеш да хванеш нищо но в този случай той може![]()
![]()
![]()
™ҳ̸Ҳ̸ҳVeliz@rҳ̸Ҳ̸ҳ™
i za6to misli6 taka? v smisul, az imam rani4ka,ne toi a i tam taq te4nost daje i predi da svur6i..za tfa se pritesnqvam..![]()
защото като имаш ти раничка ако се разрани щте потече кръв и ако ти си болна от нещо (не имам нещо в предвид) може той да се зарази защото той има контакт с твоя кръв . (или поне аз така го разбирам) но се съмнявам многоПървоначално написано от Анонимко
™ҳ̸Ҳ̸ҳVeliz@rҳ̸Ҳ̸ҳ™
dobre..dori i taka da e ..makar 4e ne mislq 4e sum bolna pone dosega ot ne6to..kakvo da naparvq??? siki tuka vikate lekar ama az dori nqma ideq na kuf???????
от каде си в смисъл ако си от някои голям град в клиниките правят анонимни иследвания
™ҳ̸Ҳ̸ҳVeliz@rҳ̸Ҳ̸ҳ™
наи-добре ако няма клиника в града ти отиди при генеколог
™ҳ̸Ҳ̸ҳVeliz@rҳ̸Ҳ̸ҳ™
pi6e se "lekar"Първоначално написано от Peshito
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
сигурна ли си че той е болен
![]()
™ҳ̸Ҳ̸ҳVeliz@rҳ̸Ҳ̸ҳ™
BOLNA SI OT SPIN ! KRAI !
ami ne..vsu6tnost ne sum mn sig..no problema e 4e az ne go poznavam..![]()
![]()
![]()
bqhme ne edin kupon iii..abe se6ta6 se..obiknoveno ne pravq takiva gluposti..uff..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i za lekarq...pri li4niq ako otida 6te kaje na maika mi.. nqkfa ideq?![]()
Маоеш да хванеш много неща. Полово предавените болести се предават чрез телесните течности-кръв, сперма, влагалищни сокове, предеякулационна течност. Изследвайте се за ВСИЧКО пред да правите подобни неща, особено с рани из устите. И СПИН може да хванеш!