- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичетата защото гледате толкоз височината на момчето
az da si priznaq ne sam mnoo visok .imah slu4ai v koito edno momi4e koeto e edna glava pod men vika 4e sam bil nisak.to si e taka ama zvu4i stranno ot 4ovek kat neq.v slu4aq viso4inata mi v sravneniq s neinata si e normalna.
momi4eta imate li nqkakva stranna mani mom4eto da e nqkvo visoko i zasto?
ami kato se ima predvid che az sum 180 sm zashto li iskam visoki momcheta ..
Защото по-високите момчета са с малки пишлета?
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
Защото по-високите момчета са с малки пишлета?
![]()
![]()
![]()
Еми в твоя случай тая е постъпила тъпо........на твоя въпрос ще ти отговоря така: аз съм 176....с момче 168(примерно) ........малко ще сме смешни като гаджета.....затова по-висок тряя.....пък и да си тежи на мястото![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
mi spored men e sp sme6no primerno mom4eto da e po-nisko ot momi4eto pyk i men li4no pove4e me privli4at nz za6to.
щОм вЕднЪж пРобуДи сЕ женсКатА мИ зЛоба съМ готоВа дА изПратЯ вСякА тъПа кучКа,кОятО тЕ хареСа в гРобА
- kaza nqkva niska nabita v gyza razvitaПървоначално написано от ~egoistiC
4e ti kolko si visok 10 metra?Първоначално написано от Na^PoPa^RaSoTo
Аз изобщо не гледам височината.Ходила съм и с високи и с ниски, стига да ми хареса момчето няма значение височината...![]()
Everything happens for a reason..
Ами аз съм си височка-173-4,и ако тръгна с некъв дето е 160-165 ще е просто смешно,пък и майната му кво говорят хората,на самата мен ще ми е неудобно.Не знам какво ще правя ако хлътна по някой по-нисък от мен,но засега не ми се е случвалоПък и все пак е важен човека,момчетата с които съм била не са минали през кастинг за височина
![]()
Това просто не е така! Важи за малка част и то не за друго - просто се чувстват на подъзнателно ниво по-сигурни така. Така си го обяснявам аз, мога и по-подробно да се аргументирам, но смятам да пропусна да го правя точно тук. Това, че си малко повече неин тип или не на пръв поглед не значи нищо. Никак не е окончателно и подлежи на промяна. Нормално, ако тя е 175, а ти 172 (колкото съм аз, например) да й е малко трудно да си те представи като неин приятел, но това май повече ще важи за теб самият. Общувал си с някакви дечулига досега, там е проблемът! Има толкова други неща, които са от значение, че височината напълно избеднява пред тях. Какво като си висок, ако имаш по-тесни рамене от нейните или си видимо по-лек? Пак е без значение принципно, но според мен много повече се набива на очи. Комплекси за ръста си имах много отдавна - предполагам си на не повече от 17? Има начини леко да го коригираш дори (не само "класическият" - повече баскетбол) и мога да ти напиша за няколко от тях на лично. Аз лично не съм ги опитвал, но май на 2-3-ма приятели им помогнаха видимо. Да не ти пука! Не и за това. Най-малкото, защото въобще не зависи от теб, за разлика от доста други неща. Промени това, което можеш, а с останалото се примири. Леко перефразирам една философска мисъл с това. Иначе ясно - хора различни.Първоначално написано от oziato
Ако ти се случи, дано не е проблем и за него. Защото аз точно заради подобна глупост от доста хубаво нещо се отказах навремето.Първоначално написано от LP_girl_14
П.С.: Болднах малко, за който не му се чете всичко.![]()
Аз не държа момчето да е особено високо,просто да не е по-ниско от мене..
abe drygo si e s visoko mom4e![]()
spored mene e 11 i polvina ama nz moje i da e pove4eПървоначално написано от vvs_go
<<<Do u Feel Lucky ,Punk>>>![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Инстинкти пич...ще ти го обясна по научен път...момичетата са женски същества,и се очаква мъжкия да ги защитава и пази,ако е по нисък се чувстват беззащитни...като са с по високи се чувстват по спокойни и самоуверени активират им се хормоните и тралала идва любовта...(брей кви сме животни хората (o.O))тва е мн накратко обсянено...няма ти обяснявам законите на природата сега,стига ти толкова...
Вярно е това!Първоначално написано от Анонимко
Според вас защо никога не съм имал гадже? Защото съм нисък (да му еба майката на майката природа) 160см...ко да са праи. Кофти тръпка. Почнах да ходя на фитнес и ставам горе долу здрав. А сега кой ще се чувства беззащитен...?!?!
А по темата... как да ти кажа... защото са комплексирани...нищо лично към момичетата във форума, но един приятел твърди, че т'ва жената не е човек. "Кърви пък няма рана, пуска мляко, но не пасе и само с х*й можеш да и затвориш устата" ... За около 90% от момичетата(яките к**ки както искат да ги наричат) са комплексирани. Трябва да е богат, красив, висок, манекен и да има мускули. Еми сори ама нито съм висок нито богат. Не твърдя, че съм красив, но не съм някакво плашило. Почнах да ходя на фитнес за да заякна малко, поне да има някакво впечатление. Това ми е мнението!![]()
Vij sia tuka si v gre6ka ne sa 90 a 100%.Vednaga sa obuslavqm sas slednoto mi izkazvane:nito edno ama absolutno nito edno momi4e nqma da otkaje da spi ili kvoto i da e na gotin visok muskulest paraliqkoito 6e q 4uka qko na 2 viagri i 6e i kupuva si4ko .Tai 4e tva e jivota pak tva 4e si nisi4ak hi4 da ne ta ibe(ima vreme 6e raste6Първоначално написано от *~!-TIESTO-!~*
) az kat sam 185 redovno si razbivam glavata po avtobusite tai 4e si4ko si ima plusove i minusi
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
1
Дай да ти видя косата бе,сладурковец.
Охаа.
И аз преди мънинко на един му разправях,че е нисък.
Просто обожавам младежи с огромни ръце,които те мачкат и като те гушнат и се губиш някъде там..и въобще са огромни целите.
Едни такива силни изглеждат хаха.
А това,че на високите са им били малки патките..е не е точно така.
![]()
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Установявам че на такива като тебе трябва да им се забранява да влизат в квито и да е форуми че само пречат... o.OПървоначално написано от bloodranger
Относно това че всяко момиче ще си легне с некой висок мускулест пич..в много голяма заблуда си..ама МНОГО...а събери малко опит и тогава говори,ако при тебе(понеже си момче) външния вид е 80% от цялата оценка то при другия пол не е така...мъжете се влюбват с очите,жените с ушите...наистина и външния вид е важен но ако седиш срещу нея и я гледаш в предължение на 30 мин знаеш ли кога ще ти пусне ?
Онова за инстинктите е вярно но не е задължително да си по висок за да създадеш такова усещане...височината не е чак толкова важна,ако имаш желанието всичко се постига![]()
Az predpo4itam momcheto da e visoko.Nqmam predvid da e nqkakav marku4,no vse pak predpo4itam visokite mom4eta.Neznam zashto.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
пич не се мисля за ниска 166 съм на 14Първоначално написано от vvs_go
Не,нямам "някаква странна мания".Тая,която те е отрязала,е много тъпа(ако те е отрязала само за това,защото може да има и други причини,но да е изтъкнала само тази,защото примерно не е знаела как да ти го каже).Първоначално написано от oziato
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
e pa izvinqqi am mom4eto trqq 100%da e visoko 6oto mn sorry am ne e mn qko da kara6 mom4eto da ska4a za celufka ili da trqq klekne6 da mu kae6 zdrasti ! are sq pone da e po visoko ot momi4eto a 6to se otnasq do mene az sym 170 sm i mom4eto trea si e naprao visoko !![]()