.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Признаци за любов

Kajete kakvi sa va6ite priznaci kogato obi4ate nqkoi? Kak se 4ustvate i po kakvo razbirate 4e ste vlubeni?
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Град
    nqkade tam
    Mi s milo povedenie a kak razbira6 hehe tva nqma go obarka6 nikoga

lele razligavih sa
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Много е странно...Само ти си знаеш кога го/я обичаш!!!При всеки е различно

Re: Priznaci na lubov

Цитирай Първоначално написано от Val4etoO
    Kajete kakvi sa va6ite priznaci kogato obi4ate nqkoi? Kak se 4ustvate i po kakvo razbirate 4e ste vlubeni?
    АБЕ АЗ ОТ КЪДЕ ДА ЗНАМ !!!!!!!
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Град
    gorno nanadolni6te
    nemam nikakav apetit nz za6to ama togava izob6to ne mi se qde po tva razbiram 4e verno nekoe mom4e mi e zelo akala qko
    s dve dumi nemam dumi

Като го видя и стомаха ми се свива или пък само като си помисля за него и усещам "пеперудки" в стомаха.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    OUT OF SPACE
    i don't know I HATE LOVE

Guest
    "sexa_na_kompleksa" tva opredelenie 4e ima6 peperudki e mnoo to4no \/

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Като го видя и стомаха ми се свива или пък само като си помисля за него и усещам "пеперудки" в стомаха.
    тва не е ли от един филм по нова?

Верно бе,това с пеперудите от кой филм по-точно беше?
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Guest
    az mai za purvi put sum vlubena istinski i drug put mi se sviva stomaha za mom4e ama sega lele ne mi se qde i ne moga da spq razseqna sum i si mislq samo za nego a kogato mi se obadi da izlezneme i podksa4ah posle okolo 5 min po koridora i se usmihvah cql den bez pri4ina

Цитирай Първоначално написано от 6IBIDAK
    Пишката ми става на кокълче и при първа възможност пробвам маневрата с тухлата
    ахаха кефиш ме с тая тухла
    моногамия рулзз, яще шит курви

Abe, pri vseki chovek e razlichno..prosto shte pochuvstavash neshto po-razlichno..i moje i nqkoq peperutka da se poqvi, da \/
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Какви пеперудки Влюбване и обичане са много различни неща. Човек се влюбва във външността и първите впечатления от характера на човек, а обиква единствено вътрешността му.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Какви пеперудки Влюбване и обичане са много различни неща. Човек се влюбва във външността и първите впечатления от характера на човек, а обиква единствено вътрешността му.
    ee, vednyj da sym saglasna s tebe
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Ami zavisi ot kolko vreme ste zaedno i do kolko se obi4ate, ama opredeleno nqma kak da ne useti6 podkosqvaneto na krakata i svivaneto na korema pri vsqko negovo dokosvane(v na4. posle se svikva i stava po qko)

Мега фен Аватара на koalka
    Тръпката, това, че искаш да го виждаш възможно най-много, вълнуваш се, щастлива си, искаш да те целува, прегръща.Това е в общи линии.

Мнооого точно
    А колкото до пеперудките- и аз ги усещам, когато се ВЛЮБВАМ(а не когато ОБИЧАМ, има разлика!!!).Усмихвам се глупаво, заспивам с мисълта за него и се събуждам по същия начин...Даже ми се е случвало да си легна към 12-1 и в 2:30-3 още да не спя, защото си мисля за него- щом ми е взел съня т'ва е суупер показателно....Еххх любов......
    "Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Пишката ми става на кокълче и при първа възможност пробвам маневрата с тухлата <- е тва е . каза ви го момчето съвсем простичко.

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Много е странно...Само ти си знаеш кога го/я обичаш!!!При всеки е различно

Град
    Русе
    трудно е да се обясни...с първото момиче...беше любов от пръв поглед...залафихме се секфи такива..е и разбира се ме ебаваха в даскало че см имал гадже... и им казвах: е кфо аз си имам вие?къде са вашите??та така де...някакси прилив на адреналин..и сърцето ми почва да тупти мноооо...сърцето ти казва че той/тя те обича или ти него/нея я обичаш....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си