- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Признаци за любов
Kajete kakvi sa va6ite priznaci kogato obi4ate nqkoi? Kak se 4ustvate i po kakvo razbirate 4e ste vlubeni?
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
Mi s milo povedenie a kak razbira6 hehe tva nqma go obarka6 nikoga![]()
lele razligavih sa
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Много е странно...Само ти си знаеш кога го/я обичаш!!!При всеки е различно![]()
АБЕ АЗ ОТ КЪДЕ ДА ЗНАМ !!!!!!!Първоначално написано от Val4etoO
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
nemam nikakav apetitnz za6to ama togava izob6to ne mi se qde po tva razbiram 4e verno nekoe mom4e mi e zelo akala qko
![]()
![]()
s dve dumi nemam dumi
Като го видя и стомаха ми се свива или пък само като си помисля за него и усещам "пеперудки" в стомаха.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
i don't know I HATE LOVE
"sexa_na_kompleksa" tva opredelenie 4e ima6 peperudki e mnoo to4no \/
тва не е ли от един филм по нова?Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Верно бе,това с пеперудите от кой филм по-точно беше?
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
az mai za purvi put sum vlubena istinski i drug put mi se sviva stomaha za mom4e ama sega lele ne mi se qde i ne moga da spq razseqna sum i si mislq samo za nego a kogato mi se obadi da izlezneme i podksa4ah posle okolo 5 min po koridora i se usmihvah cql den bez pri4ina![]()
![]()
ахаха кефиш ме с тая тухлаПървоначално написано от 6IBIDAK
моногамия рулзз, яще шит курви
Abe, pri vseki chovek e razlichno..prosto shte pochuvstavash neshto po-razlichno..i moje i nqkoq peperutka da se poqvi, da\
/
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Какви пеперудки![]()
Влюбване и обичане са много различни неща. Човек се влюбва във външността и първите впечатления от характера на човек, а обиква единствено вътрешността му.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ee, vednyj da sym saglasna s tebeПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Ami zavisi ot kolko vreme ste zaedno i do kolko se obi4ate, ama opredeleno nqma kak da ne useti6 podkosqvaneto na krakata i svivaneto na korema pri vsqko negovo dokosvane(v na4. posle se svikva i stava po qko)![]()
![]()
Тръпката, това, че искаш да го виждаш възможно най-много, вълнуваш се, щастлива си, искаш да те целува, прегръща.Това е в общи линии.
Мнооого точноПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
А колкото до пеперудките- и аз ги усещам, когато се ВЛЮБВАМ(а не когато ОБИЧАМ, има разлика!!!).Усмихвам се глупаво, заспивам с мисълта за него и се събуждам по същия начин...Даже ми се е случвало да си легна към 12-1 и в 2:30-3 още да не спя, защото си мисля за него- щом ми е взел съня т'ва е суупер показателно....Еххх любов......
"Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....
Първоначално написано от lizzard_92
Първоначално написано от `Death`Whore``
трудно е да се обясни...с първото момиче...беше любов от пръв поглед...залафихме се секфи такива..е и разбира се ме ебаваха в даскало че см имал гадже...![]()
и им казвах: е кфо аз си имам вие?къде са вашите??та така де...някакси прилив на адреналин..и сърцето ми почва да тупти мноооо...сърцето ти казва че той/тя те обича или ти него/нея я обичаш....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()