- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вредно ? Полезно ?
iskam da vi popitam dali e vredno da izpozlva6 fon dio tenili ne kakvo e vredno za kojata ? kakvo e polezno
blagodarq vi
pozdravi[/img]
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Фон - дьо тенът е вреден за кожата,както и пудрата и коректорите.Нещо,което е полезно ли - ами кремовете![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
fon dio tenut e vreden za6toto v nego se sudurjat sustavki, koito zastarqvat kojata. Za dobur vid na kojata na liceto izpolzvai losioni,toaletni mleka i t.n., ama ne kakvi da e ami ot po-dokazani marki
Фон - дьо тенът както и пудрата запушват порите определено са вредни![]()
Glezenata,gledanata,kanenata,svalqnata
да вреден е!запушва ти порите...!ии ти излизат допълнително пъпки![]()
Както и в други теми съм казвала, фон дьо тенът е вреден тогава, когато не се грижиш и не почистваш редовно кожата си. Гримьорите препоръчват преди фон дьо тен да се слага крем - така се намалява фон дьо тенът, който постъпва в порите на кожата и освен това се нанася по-добре.
Като се замислите колко фактори влияят върху кожата фон дьо тенът е едно от най-безобидните: цигари - вредни; алкохол - вреден; недоспиване - веднага си личи; ултравиолетови лъчи - рак на кожата...
Какво е ползено - под 20 годишна възраст само кремове, които са първо за съответната възраст, второ - за съответния тип кожа; почистващи, ексфолиращи, овлажняващи маски (най-вече с натурални съставки); розова вода - доста простичко, но и много полезно средство; малко момичета имат време за тях - домашни маски. След активна тренировка ( и след секс) кожата засиява :P
ami ako se izpolzva pravilno,t.e predi nego trqbva da si sloji6 krem,da iz4aka6 malko i togava da si sloji6 fon dio tena.Edna kozmeti4ka mi be6e kazvala 4e FDT'a obrazuva predpazen sloi varhu kojata i go za6titava ot vun6ni vazdeistviq (prah,viatur i t.n.)
Abe i az nz to4no,az polzvam mn rqdko![]()
P.S.a ne6to drugo,FDT'a bi bil vreden ako go polzvat o6te na 13/14 godi6na vuzrast.Ne si susipvaite kojata,ta tq togava e o6te nejna,razbiram da ste na 20 primerno.....tova si e moe mnenie de![]()
Do you think it hurts to die ?
Or it's hurting so much more to stay alive...
zdraveite otnovoami blagodarq za savetite msilq 4e ste previ ot tova 4e sam malka za fon dio ten
iskam da kaja za6to po4nah da polzva takiva ne6ta makar 4e e malko izvan temata
zna4i da zapo4na taka v 8 klas ne sam izpozlvala ni6ty slagah si glanc i tova si be6e i ponakoga 4eren moliv mn mn mn mn mn rqdko oba4e se sblijih mn s edni momi4eta koito samo tova im be6e v glavata (kozmetika) ne kazvam 4e ima lo6o
no nali te se grimiraha adski mnogo i mi kazvaha 4e sam mnogo zadrastena 6toto ne slagam fon dio ten,kremove(vinagI),spirali glancove senki mn losioni nqkfi dr ne6ta
az naistina ne sikah v smisal ne vijdah za6to da si razvalqm kojata posle puk mi kazaha 4e sam zadrastena 6toto ne pu6a( az i sega ne pu6a) ne izdarjah razplakah savet`4e i za tova obi4am vi blagodarq \
/ \
/
"Приятелките" ти са задръстени !
А ти си постъпила много глупаво като си започнала да се държиш като тях !
da prava si ta az se ysetih i sprqh na vreme
no za6to izob6to bqh s tqh =D> \/
![]()
На всеки може да му се случи да попадне в лоша компания.Хубавото е, че ти си се осъзнала на време и си престанала. =D>
hey ti mn mi dopadnadai si skypeto ako moje
![]()
Хехе
Ми радвам се. girlie_mimi ми е ника![]()