- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв си по религия?
Първоначално написано от TheNightRider
4 август (аве Цезар :Д )...2007 поред година от раждането на Исус ;D
Мдаа...Исус рулЗ :]
Въпреки че си е бил обикновен човек...е знам ли, не съм бил там (най-вероятно да е бил медиум...)
Важното е че е създал религията ни :] защото е сравнително либерална и добронамерена (ахах... =]) за разлика от редица други.Въпреки че както казах и преди - имам свои виждания за нещата...ама са взаимствани от християнството.`Щот съм кръстен на него сигурно :Р
хъхъ..
Повтаряш като папагал това на което са те научили! Мисли малко със акъла си! И аз съм кръстен, но се събудих и осъзнах, че Бог е измислица! Събуди се и ти!Първоначално написано от Shadow_Walker
бегай си раздаваш правосъдието нейде другаде
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Тебе кой те питаПървоначално написано от _SL_
![]()
никой
а теб??
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ИдиотПървоначално написано от Guderian
![]()
Казвам се ХРИСТО, откъде мислиш че идва...
от Христос...а християнство също идва от Христос..., та с религията сме адаши -> кръстен съм на нея :]
И айде, айде - кой говори наизуст
Добре, с какъв образ да приемам Господ, за когото съм сигурен, че го има?С образа на Шива или на Аллах?Ем аз предпочитам с християнския!
хъхъ..
"Бог" е онова паранормално, свръхестествено и приказно и не знам си кво още явление в което "умни"(Първоначално написано от TheNightRider
) хора като тебе вярват
имах предвид себе си.Да, дона, необразован атеист е.
Иди и се прегледайПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Райбера аз го прегледах, мога да кажа, че отсекъде си е наред
той вярва не толкова в бог, колкото във висшето предназначение на човека и в това, че последния може да го достигне
Гудериан, ти си по-голям фантаст,тъй като вярваш, че висшата цел на човека се таи в унищожението, но не и в съгражадането - нещо, в което ние сме достатъчно добри и сега, но не виждам да сме се променили накъм по-добро - а и унищожението вътре и вън от вида е присъщо за всеки организъм, така че твоите възгледи - нека не ги наричаме със силната дума "идеология" и да обиждаме потенциалните начетени и просветени националсоциалисти - се свеждат до един чист и наивен физиократизъм
![]()
Куенч, важното е да има организация като преди и ние братята на светлината да се молим за още треволяк, нали така :P Или ти тука пишеш разни сериозни неща и аз ти подронвам авторитета :P
на мен авторитета ми отдавна е ороненПървоначално написано от Nobody
тука никой не ми верва
![]()
:P
![]()
само разни самозблудени комплексари, които имат нужда от външен враг, за да не насочат критичността си навътре, към собствените си недостатъци, ми се връзват![]()
![]()
![]()
@quench, Най-голямото фентъзи е религията и Бог![]()
не бих се съгласил
само глупак би могъл да отрича без доказателства
класическите анти-теистични идеологии не отричат Бог, а по-скоро отричат познанието за Бог като нужно и полезно за обществото по пътя му към самоизграждане
нека не тълкуваме неправилно!
вярата в Бог е опасна, защото дава лост на нездравомислещи и властолюбиви престъпници да заграбят най-съкворената власт на всяка личност - тази в себе си, да поставят хомот на страх и невежество, както и на говоти истини и познания, удобни за властта в сърцето на всеки от нас
Според мен има мн истина в стихотворението на Ботев за неговата вяра, тъй като съм тъп прошляк не му помня името му...Няма да изпадам в споровете тук, че не съм достатъчно сериозна личност, поне не и в този късен час
![]()
Дай ми 1 доказателство, че съществува БогПървоначално написано от quench
![]()
Това не е доказателствоПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Християнка съм.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
@TheNightRider, доказателството, че няма Бог е еволюцията![]()
християнка
LaraFairie Photography ...
хахах,а креационизма? "теорията за интелигентния дизайн" не отхвърля съществуването на Бог
Гудериане, това, което иксах да ти кажа с горните постове - не можеш да докажеш нещо за съществувщо - и обратното - за несъществуващо - чрез емоционален аргумент и магарешки инат:
"Има го, пък!"
"Ха, ще ти се, няма го, пък!"
в тея случаи дечурлигата обикновено скачат на бой и се въргалят в прахта, а после спорът преминава на новото
"Моят татко е по-силен от твоя"![]()
Дали има Бог или не, не е от значение
И ето доказателства за самата еволюция
http://www.talkorigins.org/faqs/evolution-research.html
![]()
пфф...еволюцията няма нищо общо с ГосподПървоначално написано от Guderian
![]()
естесвено, че той не е създал света за 6 дни и ала бала...на Библията глупостите![]()
Господ е доброто, надеждата, морала, съвестта,природната енергия, смисъла, истината, необятността...Господ е абстрактно понятие, но това не значи, че не съществува.
хъхъ..