- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Едно детско филмче?
deto predmetite v ka6tata se mesteha govoreha i si praveha kakvoto iskat kogato stopanite na ka6tata gi nqma... daje hodeha na nqkakavo pate6estvie kak se kazva tva detsko pls kajete
ako ne si vidql tova e razdel sex nee razdel animaciq![]()
sorry no koito znae da kaje
О да и аз се сещам за това, беше там с едно одиалце,прахосмукачка,тост ер.......
Май имаше и някво момче и няква снимка ако не греша![]()
mislq 4e se kazva6e "pate6estvieto na malkiqt toster" ama moje i da se luja,i az se se6tam za film4eto i mn go haresvah ama zaglavieto mi e malko v mugla![]()
Да и аз се сещам имаше и един вибратор дет ги мина всичките и една мулти-вагина дет му беше жена не него
Храбрият малък тостер
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Break`YouR`FuCkinG`FacE mnogo si zle be maina... deti6i gaz... po temata; detskoto e mn qko ..nqkoi ako nameri torent da dade
Духай бе брато, не ме познаващ, за да кажещ колку съм зле!Първоначално написано от Анонимко
дУХасТаЛеСтЕ!...
верно си злеПървоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
Първоначално написано от Анонимко
\
/
няма любов
be6e mai golqmata vakanciq davaha go po syn4o s edni pe6kiri deto govorqt
mai si obarkal razdela. kakva e vraskata s sexa
Май беше Храбрия малък тостер![]()
![]()
И аз се сещам беше много яко
![]()
Впрочем доста често го дават по пловдивския евроком
Оле не таа тема ме съсипа
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз сесетих първо за това детско, но той има предвид едно друго, което си беше цял филм. Имаше едно момче, което напусна старата си къща на село и се премести в големия град, а там имаше вече нови модерни уреди /страшните уредби/ и уредите от старата къща тръгнаха да търсят момчето- имаше лампа, одеяло, стол, тостер. Минаваха през много премеждия в една гора, а после и в големия град. Но ги хванаха и ги пратиха за скраб, но момчето ги спаси в последния момент.Първоначално написано от vvs_go
оооооо да за тостера много яко филмче ама какво прай в раздел секс![]()
LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!
abe tva da nee igrata na igra4kite![]()
neПървоначално написано от dran dran dran
Тва беше много яко детско, аз още си го спомням, там като бяха на тва с магнита там на бунището, мноу яко!Първоначално написано от KimBerLy1912
![]()
abe pi4ove ot koga doidoha tiq hora deto gledat animacii tva e teen forum a ne detski forum az iskam da si govorq s po zreli hora naprimer 6tot pove4eto mi priqteli sa takiva kat vas det gledat detski i nemislqt s glavata si nito ednata ot dvete
ми аз съм на 17 и си падам по анимета и игри, некъф проблем!? 'пич'!?
Е да беше много яко, ма не мога да се сетя как се казваше![]()
Everything happens for a reason..