- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета какво ви харесва в момчето?
koe nai mnogo vi privli4a v edno hubavo mom4e
е батка тва беше леко тъп въпрос...ми те много малко гледат на външността...гледат ти сърцето!!!!
я са ебете в сарцата е ! сарцето гледали.... шитмейкъри май много обръщат внимание на тфа как изглеждаш! щото колкото и да ти е красиво сарцето ако си клошар...
Raise your fist!
В началото впечатление ми прави външния вид, а след това и характера.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ако външния вид не ти се е сторил отвратителен.Първоначално написано от Aleandra
За мен няма определение като отвратителен външен вид или грозен човек. Просто човек, който не ми допада. Защото този, който не ми допада, може да е много привлекателен за другите.Първоначално написано от Анонимко
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не ни слагай всичко под общ знаменател !Първоначално написано от MostHated
Има много такива теми,можеше да се поразровиш малко преди да я пуснеш.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ОоООоООооо мииии най-вече усмивката мене.... и Телосложение.. и да се грижи за себе си .. най-важното !!!![]()
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
Първо гледам усмивкатаСлед това ръцете...Обожавам мъжествени ръце
После гледам очите,изражението на лицето като цяло...
Аве най-вече усмивката...Тя поразкрива характера
А ако дилемата е кое е по-важно-външност или характер,аз съм твърдо ЗА характер
![]()
van6nosta e parvoto vpe4atlenie a parvoto vpe4atlenie e nai vajno \/
Само да питам - момичета, като вие сте по-красивия пол, тогава защо харесвате същества по-грозни и по-космати от вас? Няма никаква логика. Мъж да харесва жена - да, обаче аз не виждам какво толкова виждате в нас - мъжете.
Първоначално написано от MostHated
мхм... и гледат дали си футболист... с оная прическа като настр1хнал петел.. големите цайси... и естествено черното герданче на перлички или там к'вото е...
Е т'ва гледат тееновете... а една по свясна и сряла жена ш'е погледне както каза Aleks п1рво в1ншния вид, после характера..
Какво намира жената в мъжа? Аз ако бях жена сигурно щях да бъда лесбийка. Защото не мога да разбера като жените са по-красивия пол, тогава защо харесват същества по-грозни и по-космати от тях? Няма никаква логика. Мъж да харесва жена - да, логично. Обаче аз не виждам какво толкова жените виждате в нас - мъжете.
Ми няма и да видиш!Първоначално написано от Анонимко
По темата.....първо гледам външния вид после и това как се държи....
Да не съм те чула!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
За оная прическа като настръхнал петел, големите цайси и естествено черното герданче на перлички или там к'вото е само мога да ти кажа че ме отблъскват толкова много че няма на къде повече!
Иначе мен ме привличат хубави ръце и дълбоки очи!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Ъ... Е ти каза едно голямо нищо.Първоначално написано от fen4i_na_avril_and_lp
Как се държи? Ъ... къде се държи? За главата?Първоначално написано от fen4i_na_avril_and_lp
какво харесвам????добре почвам...
~да е миличак ...
~добричък
~да има приличен вид
~да ме глези
~да ми звъни 3 пъти на ден когато сме разделени (примерно когато съм на почивка или нещо такова)
~да ме изненадва..
~искам да ее.. неповторимвинаги да ми е инт с него ии... непредвидим..
~да е тип "лошо момче" би било в плюс
~да има приятели..
~да се усмихва
~да ме кара да се смея...
~когато съм с него да забравям за времето...
~мм да държи ръката ми когато се разхождаме
~да ме кара да се ядосвам...и после...... да каже примерно .. затвори си очите и да ме
![]()
![]()
~да ми прави комплименти(ако са заслужени!!!!!)
~когато съм тъжна да ми звъни.. дори и да не казвам нищо ..
~а ако някои ме обиди.. да не стои кат пън...
~ест би ме радвало ако ревнува.. и го показава .. ест не прекалено!
~искам когато говори с приятелите си за мен.... да се усмихва
~искам някои които на НГ да е с мен и точно в 12 да ме![]()
~някои които през цялото време да ми дава безброоооои прегръдки
~да остаава понякога вкъщи просто да ми помогне да свърша нещо...
~просто.. някои които не би разбил сърцето ми....
тааааа нещо много ми станаха нещата които ми правят впечатление в едно момчеНО със сиг .. са 3 пъти по толкова просто не ми се пише вече
![]()
е гледам може би най-много лицето,прическата и очите не ме засягат мн
няма любов
Първоначално написано от [b
Ооо0о0о котенце покривам спис1ка с изискванията... така...без да искам...
Ако си след 18 години
1.Гледат външноста
2.Парите
3.Характера
Freerun,Motorcycle and Bass FOREVER
mi...kat se zamislq mom4etata koito si xaresvam purvo mi stavat mn dobri fr. taka 4e purvo xaraktera a vun6nosta nqma zna4enie.daje sum si xaresvala mom4eta koito mn fr sa me pitali "e dobre de kfo xaresva6 v toq."no az mn obi4am dulgi kosi e vse pak da ne sa po dulgi ot moita![]()
a otnosno tva kak momi4eta si xaresvat mom4etata pri polojenie 4e te sa po groznovati i kosmati i 4e nqmalo logika. momi4etata ne gledat samo kato mom4etata vun6niq vid(ni6to li4no ama e taka pone v puberteta) te tursat i milo i dobro otno6enie.A i na vas kf vi pre4i da ste xaresvani???
То вече го написаха де ,но е много важно да имаш настръхнал косъм прическа, да имап цайси ,които ти скриват 70% от лицето ,да носиш герданчета или ланци по половин килограм и по възможност да имаш кола или мотор иначе ако си пеш си един вид самец или пък ако не си от тия фешъните си си сам.Иначе според мен ясно е ,че трябва да се обърне внимание на външния вид той има голямо значение ,но забелязах ,че напоследък повечето тийнове от порядъка на 15-16 години обръщат прекалено внимание на външния вид.Ако въпросното момче не е плейбой-а на махалата просто му бият шута без да се пробват да го опознаят.
Първоначално написано от MostHated
LaraFairie Photography ...