.
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 257
    Да му е голям члена естевено това е първото , а ако не му е голям ще го утеша с "Сега е модата на малките телефони и на малките коли.
    Спокойно,когато дойде модата на малките пишки и ти ще можеш да се похвалиш с нещо "

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от pavkata91
    е батка тва беше леко тъп въпрос...ми те много малко гледат на външността...гледат ти сърцето!!!!
    Вица на деня

Още ли има хора,които вярват,че е така

Ми не..не мисля!Въпреки че съм момиче..
    LaraFairie Photography ...

Град
    nqkade tam
    е батка тва беше леко тъп въпрос...ми те много малко гледат на външността...гледат ти сърцето!!!!
    ti v koi vek jivei6 be
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от {!}sLuNcHeVaTa{!}
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Вица на деня

Още ли има хора,които вярват,че е така

Ми не..не мисля!Въпреки че съм момиче..
    vqrno jenite ne sa hora

ve4e imame i samopriznaniq

Град
    LoveTown
    Няма кво да се лъжем-мацките най-много си падат по кинти и тва йе!!!!
    Повръща ми се като гледам някакви мадами на по на 20-25 години с огромни джипове ,мерцедеси и беемвета ,дето нямат нито акъла ,нито парите да си ги купят ,ама акто срещнат някой с кинти веднага отварят краката курвите.
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Цитирай Първоначално написано от Jaden
    Повръща ми се като гледам някакви мадами на по на 20-25 години с огромни джипове ,мерцедеси и беемвета ,дето нямат нито акъла ,нито парите да си ги купят ,ама акто срещнат някой с кинти веднага отварят краката курвите.

Град
    nqkade tam
    mani tva nai mi e gadno kat vidq nekvi macki s 4i4kovci ama biter 4i4kovci na 50-60 godini s ple6ili tikvi debeli4ki mazni4ki kat poni4ka posred lqto(palneja e specialen zelen krem s rabotno ime "valuta" i tiho ne izdavaite na drugi tva e firmena taina)

Град
    LoveTown
    Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    mani tva nai mi e gadno kat vidq nekvi macki s 4i4kovci ama biter 4i4kovci na 50-60 godini s ple6ili tikvi debeli4ki mazni4ki kat poni4ka posred lqto(palneja e specialen zelen krem s rabotno ime "valuta" i tiho ne izdavaite na drugi tva e firmena taina)
    Ето за това казвам ,че курви като българските няма по тая земя!!!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Guest
    prez onaq rabota mi e za haraktera 1 pat jiveq pone da e s nqkoy pi4 nay mn haresva zelenite o4i v edno mom4e

Zavisi..razlichno e..no po princip, tova da e kavaler vinagi moje da me privleche
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Ето за това казвам ,че курви като българските няма по тая земя!!!

Не говори за българските курви..в някои страни мъжете си "вземат" някоя девойка на 20 и издържат семейството и после до живот и видите ли не я "купували".Че има курви-има,но има и такива дето сме далеч от курвенлъка (или там какво му се вика).

А аз..аз първо гледам едно момче дали е високо или ниско.Обичам високи,а не запетайки.Другото,което гледам са годините,външен вид и дали учи(евентуално да следва или да е завършил висше образование).

Това са минималните ми критерии..има още много де..например да не се боядисва-това е работа на жените,да не се лакира и т.н.Абе с една дума харесвам истински мъже,дето да не ходят повече от мен на фризьор и козметик
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Ti si golem obraz be
    Po temata: Az oshte ne sum se zapoznaval s momiche,koeto ne gleda vunshniq vid

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Фен
    Град
    сф
    awe po-nagore v temata 4etoh 4e mackite si padali nai-mnoy po parite yayy neznaeh 4e VSI4KI sa tekiva....hora gre6ite!ima edni 10%[ot koito sum i az,za koeto se rdafam]koito tarsqt otno6enie a ne pari i podaraci i sex...mamka my liubovta ne e samo nekfi cvetq,zlatni lanci i qko disko....liubovta za men e otno6enie....po temata 6te kaja 4e haresvam v edno mom4e dobroto darjanie sprqmo men!,a ne da mi iska samo sex....tfa e cakata-otno6enie-pone za men

Guest
    4e e мом4е

Guest
    pone za men ne e nai-vajen vun6niq vid na mom4eto...bix jertvala malko ot krasotata,za da ne e kuxa 4erupka i da moga da ob6tuvam s nego..t.e. xaraktera ima su6to mnogo golqmo zna4enie

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    pone za men ne e nai-vajen vun6niq vid na mom4eto...bix jertvala malko ot krasotata,za da ne e kuxa 4erupka i da moga da ob6tuvam s nego..t.e. xaraktera ima su6to mnogo golqmo zna4enie
    Abe neznam, no povecheto koito sa mnogo hubavi se mislqt za gyzarcheta i naistina da kuhi leiki..taka che nai-dobre e da ima ot vsichko po-malko
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Първото което гледам е външниия вид , а псоле гледам да опозная момчето ....

Характер , външен вид

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]какво харесвам????добре почвам...

~да е миличак ...
    ~добричък
    ~да има приличен вид
    ~да ме глези
    ~да ми звъни 3 пъти на ден когато сме разделени (примерно когато съм на почивка или нещо такова)
    ~да ме изненадва..
    ~искам да ее.. неповторим винаги да ми е инт с него ии... непредвидим..
    ~да е тип "лошо момче" би било в плюс
    ~да има приятели..
    ~да се усмихва
    ~да ме кара да се смея...
    ~когато съм с него да забравям за времето...
    ~мм да държи ръката ми когато се разхождаме
    ~да ме кара да се ядосвам... и после...... да каже примерно .. затвори си очите и да ме
    ~да ми прави комплименти(ако са заслужени!!!!!)
    ~когато съм тъжна да ми звъни.. дори и да не казвам нищо ..
    ~а ако някои ме обиди.. да не стои кат пън...
    ~ест би ме радвало ако ревнува.. и го показава .. ест не прекалено!
    ~искам когато говори с приятелите си за мен.... да се усмихва
    ~искам някои които на НГ да е с мен и точно в 12 да ме
    ~някои които през цялото време да ми дава безброоооои прегръдки
    ~да остаава понякога вкъщи просто да ми помогне да свърша нещо...
    ~просто.. някои които не би разбил сърцето ми....

тааааа нещо много ми станаха нещата които ми правят впечатление в едно момче НО със сиг .. са 3 пъти по толкова просто не ми се пише вече

Ехеее, ти описа нек'ъф идеален Направо адския :P
    Иначе, аз гледам малко външния вид и най вече характера, т'ва е като за начало
    ~!1912!~

Първото нещо което забелязвам е външния вид, и най - вече очите, защото те най - много говорят за самия човек, и след това гледам характера ... добричък, миличък, честен , и да не е простак...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Характера.

Град
    London,baby
    За външност няма да говоря,защото е безсмислено...трябва да има привличане.С характер ме привлича някой,ако е добричък, мил, спокоен, сериозен в същото време с яко чувство за хумор (не просташко), да ме кара да се усмихвам докато пътувам в рейса...Също ми харесват умни момчета ,с които мога да говоря не само празни приказки,а и за изкуство,история,философия и т.н.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kianna

Не говори за българските курви..в някои страни мъжете си "вземат" някоя девойка на 20 и издържат семейството и после до живот и видите ли не я "купували".Че има курви-има,но има и такива дето сме далеч от курвенлъка (или там какво му се вика).

А аз..аз първо гледам едно момче дали е високо или ниско.Обичам високи,а не запетайки.Другото,което гледам са годините,външен вид и дали учи(евентуално да следва или да е завършил висше образование).

Това са минималните ми критерии..има още много де..например да не се боядисва-това е работа на жените,да не се лакира и т.н.Абе с една дума харесвам истински мъже,дето да не ходят повече от мен на фризьор и козметик
    Гледай си клитура курво!

Нали гледам на къде върви работата, някви мършави Путки на по 19, 20 години ми карат коли за 400 хиляди лева - 40% от тях бащите им са подарили тия автомобили, а останалите 60% са прайли яко свирки за да се возят на такова нещо!

А ти, ти дето харесваш високи, ако дойде няква "запетая" да ти трясне една пачка зелени в главата, и да ти каже - Лапай гущера!
    Няма да извадиш усмивка до небето ли ???????????

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Kianna

Гледай си клитура курво!

Нали гледам на къде върви работата, някви мършави Путки на по 19, 20 години ми карат коли за 400 хиляди лева - 40% от тях бащите им са подарили тия автомобили, а останалите 60% са прайли яко свирки за да се возят на такова нещо!

А ти, ти дето харесваш високи, ако дойде няква "запетая" да ти трясне една пачка зелени в главата, и да ти каже - Лапай гущера!
    Няма да извадиш усмивка до небето ли ???????????

Леле много комплексари пишат в тая тема, . Ако не се лъжа въпросът е към момичетата, по никакъв начин ти не можеш да кажеш какво момичетата харесват у момчетата И тва че си видял 2-3 курви на магистралата дето се продават на богати чичковци, не значи че трябва да обиждаш момичетата защото са написали, че харесват високи момчета . Ти ко си някфа шайба за хокей на лед си е изцяло твой пролем! И аз харесвам високи момчета, но дори най големия красавец да дойде "да ми трясне една пачка зелени в главата, и да ми каже - Лапай гущера!" най малко ще се прости с гущера

Guest
    Коя курва на магистралата, си видяла да кара скъп автомобил, освен такива като теб които ходят за развлечение там!

А да и какво, искаш да кажеш че жените не харесват мъже само зареди парите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си