- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета какво ви харесва в момчето?
Да му е голям члена естевено това е първото , а ако не му е голям ще го утеша с "Сега е модата на малките телефони и на малките коли.
Спокойно,когато дойде модата на малките пишки и ти ще можеш да се похвалиш с нещо "![]()
Първоначално написано от ATAKABG
Ми не..не мисля!Въпреки че съм момиче..![]()
LaraFairie Photography ...
ti v koi vek jivei6 beПървоначално написано от pavkata91
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
vqrno jenite ne sa horaПървоначално написано от {!}sLuNcHeVaTa{!}
ve4e imame i samopriznaniq![]()
Няма кво да се лъжем-мацките най-много си падат по кинти и тва йе!!!!
Повръща ми се като гледам някакви мадами на по на 20-25 години с огромни джипове ,мерцедеси и беемвета ,дето нямат нито акъла ,нито парите да си ги купят ,ама акто срещнат някой с кинти веднага отварят краката курвите.
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
mani tva nai mi e gadno kat vidq nekvi macki s 4i4kovci ama biter 4i4kovci na 50-60 godini s ple6ili tikvi debeli4ki mazni4ki kat poni4ka posred lqto(palneja e specialen zelen krem s rabotno ime "valuta" i tiho ne izdavaite na drugi tva e firmena taina)Първоначално написано от Jaden
![]()
Ето за това казвам ,че курви като българските няма по тая земя!!!Първоначално написано от bloodranger
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
prez onaq rabota mi e za haraktera 1 pat jiveq pone da e s nqkoy pi4 nay mn haresva zelenite o4i v edno mom4e![]()
![]()
Zavisi..razlichno e..no po princip, tova da e kavaler vinagi moje da me privleche![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Първоначално написано от Jaden
Не говори за българските курви..в някои страни мъжете си "вземат" някоя девойка на 20 и издържат семейството и после до живот и видите ли не я "купували".Че има курви-има,но има и такива дето сме далеч от курвенлъка (или там какво му се вика).
А аз..аз първо гледам едно момче дали е високо или ниско.Обичам високи,а не запетайки.Другото,което гледам са годините,външен вид и дали учи(евентуално да следва или да е завършил висше образование).
Това са минималните ми критерии..има още много де..например да не се боядисва-това е работа на жените,да не се лакира и т.н.Абе с една дума харесвам истински мъже,дето да не ходят повече от мен на фризьор и козметик![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ti si golem obraz beПървоначално написано от pavkata91
![]()
Po temata: Az oshte ne sum se zapoznaval s momiche,koeto ne gleda vunshniq vid![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
awe po-nagore v temata 4etoh 4e mackite si padali nai-mnoy po parite![]()
![]()
yayy neznaeh 4e VSI4KI sa tekiva....hora gre6ite!ima edni 10%[ot koito sum i az,za koeto se rdafam]koito tarsqt otno6enie a ne pari i podaraci i sex...mamka my liubovta ne e samo nekfi cvetq,zlatni lanci i qko disko....liubovta za men e otno6enie....po temata 6te kaja 4e haresvam v edno mom4e dobroto darjanie sprqmo men!,a ne da mi iska samo sex....tfa e cakata-otno6enie-pone za men
![]()
4e e мом4е![]()
pone za men ne e nai-vajen vun6niq vid na mom4eto...bix jertvala malko ot krasotata,za da ne e kuxa 4erupka i da moga da ob6tuvam s nego..t.e. xaraktera ima su6to mnogo golqmo zna4enie![]()
Abe neznam, no povecheto koito sa mnogo hubavi se mislqt za gyzarcheta i naistina da kuhi leiki..taka che nai-dobre e da ima ot vsichko po-malkoПървоначално написано от Анонимко
![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Първото което гледам е външниия вид , а псоле гледам да опозная момчето ....
Характер , външен вид![]()
Първоначално написано от [b
Ехеее, ти описа нек'ъф идеаленНаправо адския :P
Иначе, аз гледам малко външния вид и най вече характера, т'ва е като за начало![]()
~!1912!~
Първото нещо което забелязвам е външния вид, и най - вече очите, защото те най - много говорят за самия човек, и след това гледам характера ... добричък, миличък, честен , и да не е простак...![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Първоначално написано от koalka
За външност няма да говоря,защото е безсмислено...трябва да има привличане.С характер ме привлича някой,ако е добричък, мил, спокоен, сериозен в същото време с яко чувство за хумор (не просташко), да ме кара да се усмихвам докато пътувам в рейса...Също ми харесват умни момчета ,с които мога да говоря не само празни приказки,а и за изкуство,история,философия и т.н.
Гледай си клитура курво!Първоначално написано от Kianna
Нали гледам на къде върви работата, някви мършави Путки на по 19, 20 години ми карат коли за 400 хиляди лева - 40% от тях бащите им са подарили тия автомобили, а останалите 60% са прайли яко свирки за да се возят на такова нещо!
А ти, ти дето харесваш високи, ако дойде няква "запетая" да ти трясне една пачка зелени в главата, и да ти каже - Лапай гущера!
Няма да извадиш усмивка до небето ли ???????????
Първоначално написано от Анонимко
Леле много комплексари пишат в тая тема,![]()
. Ако не се лъжа въпросът е към момичетата, по никакъв начин ти не можеш да кажеш какво момичетата харесват у момчетата
И тва че си видял 2-3 курви на магистралата дето се продават на богати чичковци, не значи че трябва да обиждаш момичетата защото са написали, че харесват високи момчета
. Ти ко си някфа шайба за хокей на лед си е изцяло твой пролем! И аз харесвам високи момчета, но дори най големия красавец да дойде "да ми трясне една пачка зелени в главата, и да ми каже - Лапай гущера!" най малко ще се прости с гущера
![]()
Коя курва на магистралата, си видяла да кара скъп автомобил, освен такива като теб които ходят за развлечение там!
А да и какво, искаш да кажеш че жените не харесват мъже само зареди парите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()