- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета какво ви харесва в момчето?
Еми в началото - външния вид ... и после характера![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
Въпрос:Ако на пръв поглед не ти се е сторил привлекателен,какво щте направиш...???? Ще го оставиш настрани или ще го опознаеш... И ако се окаже пич ще ти пука ли ,че е едно обикновенно момче ,а не някой "плейбой"??/
--------------------------------------------------------
За мен най-важното в едно момче е да има чувство за хумор, да говорим по много теми. Външността е важен фактор, да, но далеч не е всичко.
Зачетох се... брех отговарям ан голяма част от критериите.
Ако кажа,че не гледам външния вид,ще излъжа.Гледам го,естествено,защото като го видя за пръв път,виждам външния му вид,а ако проявя интерес,запознаваме се.
За предпочитане е да е висок.За цвят на косата и очите-нямам предпочитания.Важно е да си паснем,защото може да е супер готин външно,но не и вътрешно,така че по-важен е характерът.![]()
Ех,значи аз съм много умна.Моя приятел е нормално момче,няма пари,не е фешан,малко странно се обличаше като го срещнах,ама го пооправих.Първоначално написано от Sinner
Едно е факт ! Винаги външнияд вид , ако не те харесат на външен вид , няма как да разберат характера ти.Защото ти ако си грозен/а едвали някой , ще иска да поговори с теб, а щом не говори с теб няма как да разбере що за човек си.Затова казвам ,ако си някой дришльо никои няма да ти обърне внимание , всякой гледа как се обличаш,каква прическа имаш,и фейса !
![]()
Дори и да си най-готиния,ако характера ти е отвратителен,ставаш ужасен
Да първо впечатление прави външния вид,но не той е най-важният за това не преценявам хората по него,но темата засяга само визията.
Очите и усмивката
![]()
![]()
Гледа ли характера,усмивката
![]()
![]()
глупости
![]()
Гледат да имаш пари и дали случайно не караш новата S класа.За съжаление това е истината,много малко останаха свестните момичета.
Ще го опозная, разбира сеПървоначално написано от BlueFace
.. и после ще си вадя изводите
![]()
~!1912!~
az li4no sorry 4e go kazvam ama gledam vyn6niq vid! Ne bih trygnala s nqkoi koito e super grozen no se razbiram perfektno s nego!
Първоначално написано от Riot
Едно хубаво малко коремчеОпределено трябва да има силен характер,чувство за хумор и да е отговорен.Мил,но не прекалено,непоколебим,вере н всеотдаен...Трябва да разбира от изкуство.Да е голям киноман като мен и да имаме много общи теми за разговор.
Гледам да е симпатичен на външен вид, задължително да е с чувство за хумор щот аз самата съм такава![]()
Аве незнам кой е по-тъп. Първо, темата е въпрос към жените/момичетата. Второ, никой ли не забеляза, че масово жените/момичетата отговарят по един начин, а мъжете/момчетата по друг начин. Лично мнение, тия дето ти гледат парите са курветини, кухи лейки, по-добре да си нямаш работа с тях, някой ден ше им дойде акъла, надявам се, ма да видим кога ше е, може да е след като умрът. Тези, които гледат само външността са, бих казал, леко повърхностни, може би особено прости, и мислят че всички мислят като тях, после се чудят що някои приятелки (рядкост е при тъпи жени да се навъртат умни приятелки, лично мнение) ги гледат тъпо, след запознанство с приятеля й, ми нормално, че той е по-тъп и от нея, 2 думи на кръст не може да обели (има си и изключения разбира се, ма те май не траят дълго). Май рано или късно на повечето им идва акъла и намират някой, който харесват заради него самия, не заради външния вид или парите (ей,ма несъм ли оптимист/романтик, направо ше се изям
).
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
Поведението му, естествено на пръв поглед няма как да разбера за характера му...Първо гледам очите, след това устните...После като го опозная разбирам дали наистина ми харесва!
az su6to gledam o4ite i ustnite,no su6to taka i gledam zubite,za6toto mn mrazq mom4eta s nehigieni4ni defekti![]()
i nai-ve4e gledam haraktera
![]()
Първоначално написано от MostHated
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами аз гледам всичко , но може би характера си върви с външността ...Има момчета , които са красиви , но с ужасен характер ... Има други , които не са кой знае колко красиви , но пък са много , много добри ... А има момчета , които са и красиви и добри , аз познавам само едно такова ... :P \
/
![]()
![]()
Обичаш ли , Обичай завинаги и не този , който те привлича , а този , който ИСТИНСКИ те Обича !!!
Усмивката и излъчването,все пак няя как да разбера какъв е като го видя за 1-в път...![]()
"тя тръгна със мен не заради скъпата кола , не заради шибаната пара , не заради златната гривна на мойта ръка , аз нямам нищо такова ето за това бих свалил за нея от небето звезда"![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Е естествено първо се гледа характера и после външността. То ако е някой простак какъв е смисъла да го харесваш изобщоПървоначално написано от 50cent
![]()
KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
www.prize.bg/sweetSalt For mE :P
Eми пък по мои наблюдения момичета гледат ей тва дали имаш що годе външен вид,дали се лигавиш и дали можеш да ги зарибиш с глупавате си но за тях весели приказки ииии..Еми май е тва да се правиш на шут и да ги забавляваш за съжаление.И ся момичетата кажат че не е вярно......Аз това казвам защото виждам как се разтапят пред простотиите на приятелите ми,а мен това мн ме дразни,ама както и да е.Малко се повтаряма,а кво да се праи чак се нервя катт пиша тоя коментар...
Прав си, незнам как може така да харесват лигавите.Първоначално написано от pet_14
Дано се променят и поумнеят, че ме дразни как се възхищават на идиоти.