.
Отговор в тема
Страница 6 от 11 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 257
    Град
    Варна
    Еми в началото - външния вид ... и после характера
    http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Въпрос:Ако на пръв поглед не ти се е сторил привлекателен,какво щте направиш...???? Ще го оставиш настрани или ще го опознаеш... И ако се окаже пич ще ти пука ли ,че е едно обикновенно момче ,а не някой "плейбой"??/

--------------------------------------------------------

Както са казали хората..."по дрехите посре6тат,по ума изпра6тат"

Мега фен Аватара на Pliok0019
    За мен най-важното в едно момче е да има чувство за хумор, да говорим по много теми. Външността е важен фактор, да, но далеч не е всичко.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Зачетох се... брех отговарям ан голяма част от критериите.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ако кажа,че не гледам външния вид,ще излъжа.Гледам го,естествено,защото като го видя за пръв път,виждам външния му вид,а ако проявя интерес,запознаваме се.
    За предпочитане е да е висок.За цвят на косата и очите-нямам предпочитания.Важно е да си паснем,защото може да е супер готин външно,но не и вътрешно,така че по-важен е характерът.

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Re: omg

Цитирай Първоначално написано от Sinner
    Винаги е било и винаги ще си остане ,повечето жени са материалиски немаш ли пари батка не ставаш,ае другия с кинтите с шибания характер и самочуствие до небето(парите развалят хората) а другите тип жени са такиви дето си търсят некой убавец да се трескат там абе като цяло умните момичета тръгват с хора който са със супер характер и чуства ,но за съжаление тези момичета са малко което е кофти нагледам съм се на отрепки и все още гледам и вече ми е все тая.Дами мислете трезво
    Ех,значи аз съм много умна.Моя приятел е нормално момче,няма пари,не е фешан,малко странно се обличаше като го срещнах,ама го пооправих.

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    я са ебете в сарцата е ! сарцето гледали.... шитмейкъри май много обръщат внимание на тфа как изглеждаш! щото колкото и да ти е красиво сарцето ако си клошар...
    ххахаха така е !!!!

Едно е факт ! Винаги външнияд вид , ако не те харесат на външен вид , няма как да разберат характера ти. Защото ти ако си грозен/а едвали някой , ще иска да поговори с теб, а щом не говори с теб няма как да разбере що за човек си.Затова казвам ,ако си някой дришльо никои няма да ти обърне внимание , всякой гледа как се обличаш,каква прическа имаш,и фейса !

Дори и да си най-готиния,ако характера ти е отвратителен,ставаш ужасен
    Да първо впечатление прави външния вид,но не той е най-важният за това не преценявам хората по него,но темата засяга само визията.
    Очите и усмивката

Гледа ли характера,усмивката глупости Гледат да имаш пари и дали случайно не караш новата S класа.За съжаление това е истината,много малко останаха свестните момичета.

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Въпрос:Ако на пръв поглед не ти се е сторил привлекателен,какво щте направиш...???? Ще го оставиш настрани или ще го опознаеш... И ако се окаже пич ще ти пука ли ,че е едно обикновенно момче ,а не някой "плейбой"??/
    Ще го опозная, разбира се .. и после ще си вадя изводите
    ~!1912!~

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    az li4no sorry 4e go kazvam ama gledam vyn6niq vid! Ne bih trygnala s nqkoi koito e super grozen no se razbiram perfektno s nego!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    somewhere over the rainbow
    Едно хубаво малко коремче Определено трябва да има силен характер,чувство за хумор и да е отговорен.Мил,но не прекалено,непоколебим,вере н всеотдаен...Трябва да разбира от изкуство.Да е голям киноман като мен и да имаме много общи теми за разговор.

Гледам да е симпатичен на външен вид, задължително да е с чувство за хумор щот аз самата съм такава

Аве незнам кой е по-тъп. Първо, темата е въпрос към жените/момичетата. Второ, никой ли не забеляза, че масово жените/момичетата отговарят по един начин, а мъжете/момчетата по друг начин. Лично мнение, тия дето ти гледат парите са курветини, кухи лейки, по-добре да си нямаш работа с тях, някой ден ше им дойде акъла, надявам се, ма да видим кога ше е, може да е след като умрът. Тези, които гледат само външността са, бих казал, леко повърхностни, може би особено прости, и мислят че всички мислят като тях, после се чудят що някои приятелки (рядкост е при тъпи жени да се навъртат умни приятелки, лично мнение) ги гледат тъпо, след запознанство с приятеля й, ми нормално, че той е по-тъп и от нея, 2 думи на кръст не може да обели (има си и изключения разбира се, ма те май не траят дълго ). Май рано или късно на повечето им идва акъла и намират някой, който харесват заради него самия, не заради външния вид или парите (ей,ма несъм ли оптимист/романтик, направо ше се изям ).

If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.

Поведението му, естествено на пръв поглед няма как да разбера за характера му...Първо гледам очите, след това устните...После като го опозная разбирам дали наистина ми харесва!

az su6to gledam o4ite i ustnite,no su6to taka i gledam zubite,za6toto mn mrazq mom4eta s nehigieni4ni defekti i nai-ve4e gledam haraktera

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    я са ебете в сарцата е ! сарцето гледали.... шитмейкъри май много обръщат внимание на тфа как изглеждаш! щото колкото и да ти е красиво сарцето ако си клошар...

Град
    Обл. Русе
    Ами аз гледам всичко , но може би характера си върви с външността ... Има момчета , които са красиви , но с ужасен характер ... Има други , които не са кой знае колко красиви , но пък са много , много добри ... А има момчета , които са и красиви и добри , аз познавам само едно такова ... :P \/
    Обичаш ли , Обичай завинаги и не този , който те привлича , а този , който ИСТИНСКИ те Обича !!!

Град
    Лапландия!?
    Усмивката и излъчването,все пак няя как да разбера какъв е като го видя за 1-в път...

Град
    Враца
    "тя тръгна със мен не заради скъпата кола , не заради шибаната пара , не заради златната гривна на мойта ръка , аз нямам нищо такова ето за това бих свалил за нея от небето звезда"
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    Nqk1DeE Ff NiShtyTy

Re: Момичета какво ви харесва в момчето?

Цитирай Първоначално написано от 50cent
    koe nai mnogo vi privli4a v edno hubavo mom4e
    Е естествено първо се гледа характера и после външността. То ако е някой простак какъв е смисъла да го харесваш изобщо
    KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
    www.prize.bg/sweetSalt For mE :P

Eми пък по мои наблюдения момичета гледат ей тва дали имаш що годе външен вид,дали се лигавиш и дали можеш да ги зарибиш с глупавате си но за тях весели приказки ииии..Еми май е тва да се правиш на шут и да ги забавляваш за съжаление.И ся момичетата кажат че не е вярно......Аз това казвам защото виждам как се разтапят пред простотиите на приятелите ми,а мен това мн ме дразни,ама както и да е.Малко се повтаряма,а кво да се праи чак се нервя катт пиша тоя коментар...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pet_14
    Eми пък по мои наблюдения момичета гледат ей тва дали имаш що годе външен вид,дали се лигавиш и дали можеш да ги зарибиш с глупавате си но за тях весели приказки ииии..Еми май е тва да се правиш на шут и да ги забавляваш за съжаление.И ся момичетата кажат че не е вярно......Аз това казвам защото виждам как се разтапят пред простотиите на приятелите ми,а мен това мн ме дразни,ама както и да е.Малко се повтаряма,а кво да се праи чак се нервя катт пиша тоя коментар...
    Прав си, незнам как може така да харесват лигавите. Дано се променят и поумнеят, че ме дразни как се възхищават на идиоти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си