.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как да се запозная с момиче и да я накарам да спи с мен?

Имам един проблем не е толкова сериозен,но все пак ще помоля за помощ!Вече загубих девственоста си още като живях в Варна.Когато се преместихме на улицата видях едно много красиво момиче.Любов от 1 поглед,сигорно и на други се е случвало.Та пораспитах напред назад за това момиче,така вързах и малко приятелства и ми казаха че тя живеела на 7 пресечки от мен!Распитах още малко и разбрах нейния скайп и се запознах с нея.От 2 дни си чатя с нея и не е кой знае какво.Най-лошото е че тя неска замина за морето.Много добре върви чата опознаваме се постепенно и така.Смятам когато се варне от морето да я поканя на среща или нещо такова,но какво да и кажа все пак ние се познаваме само от 2 дни и е малко кофти положение?Другият ми въпрос е как да разбера дали е девствен или не и как да я накарам да спи с мен? Моля Помогнете!

Guest
    Ами просто я покани на среща, кажи и че искаш да излезете да се видите, а не само да си чатите. Казваш, че по чата е хубаво, опознавате се постепенно, ама не очаквай от 2 пъти чат и една среща да успееш да я свалиш и да спиш с нея. Даже изобщо не си го поставяй за цел. Пък дали е девствена или не, от значение ли е за теб? И един съвет: ако е девствена, което ти още няма как да знаеш, по никакъв начин не и показвай че ужасно много искаш да правите секс, щото ще си помисли, че само това ти е целта и че не държиш изобщо на нея. Дано да съм ти помогнала, айде успех

Guest
    trqbva da si seriozen
    i direkten
    napravo q pita6 "iska6 li da se iz4ukame"
    100% 6e kaje DA

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Grin Ocean
    trqbva da si seriozen
    i direkten
    100% 6e kaje DA
    30% пич
    70% ше му набие шамар...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
    Цитирай Първоначално написано от Grin Ocean
    trqbva da si seriozen
    i direkten
    100% 6e kaje DA
    30% пич
    70% ше му набие шамар...

eeee!
    trqbva da mu dadem kuraj !

Guest
    ti samo sex li iska6 ot neq?

Град
    Пловдив
    E колко му е да е поканиш да излезете ,каквото и да отговори.......поредната пичка какво толкоз

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като за начало се вижте 1-2 пъти. Цунки-мунки по муцунки. Ако сметнеш, че е по-разкрепостена предложи секс. Ако обаче не е привърженичка на неангажиращия секс, директният подход не е удачен. Каквото и да предприемеш-опознай я!

Град
    Lindau, Germany
    каниш я директно на среща. говорите там кво говорите. Праиш много комплименти дори и да не са истина важно е да я четкаш много и след 1, 2 срещи и казваш кво си и замислил и тва е! Да или Не

emi pokani q da izlezete opoznai q pokani q vtori pat kaji i 4e q haresva6 i ot tam na tataka si4ko zavisi ot tva kakvo e momi4eto po harakter i ako iska6 samo seks ot neq i posle smqta6 da q zareje6 mislq 4e nqma da ti e tolkova lesno da spi6 s neq osobeno ako i pravi6 nameci za tva,taka 4e podxodi spokoino i vij kakvo 6te stane
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Хаха те за 1-ви път щте излезнат той иска направо в леглото да я вкара
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    мъже...

Град
    LoveTown
    Цитирай Първоначално написано от elioncheto {}
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    мъже...
    Да ,вие жените сякаш не мислите 24 часа да ден за секс.
    Ето един виц: "Въпрос-кога жената не мисли за секс?
    Отговор-когато виси от тринадесетия етаж!"
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

az nesmqtam da podhojdam tolkova burzo kolko mi kazaha nqkoi hora...naistina mnogo haresvam tova momiche i shte se postaraq da bada vuzmojno nai-vnimatelen!Az mislq che imam nai-mnogo nujda ot pomoshta na edno momiche i nqkolko priqteli no tui kato tuk nqmam nqma kam koi da se oburna i zatova potursih pomosht tuk!Problemat mi e da zaveda napulno nepoznato momiche na sreshta... ako nqkoi ni beshe zapoznal da... no sega sam zatrodnen!Gore dolu znam kakvo da pravq da q zaveda na kafe a-lu da i pravq komplimenti i nai-veche az da platq smetkata no vse pak ako ima nqkoi po opiten da mi pomogne shte se radvam i momichetata da kajat kak te biha se vpechetlili ot edno momche kogato gi zavede na sreshta blagodarq vi !

mnogo vi molq pomognete!

Мега фен Аватара на machoka
    Подобни теми не се толерират.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си