.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    :)))))))))))
    Guest

Ако те отворят с пръсти боли ли като правиш секс?

Значи въпроса е следния ако са те отворили с пръсти след това като правиш секс ще боли ли и ще има ли отново кръв?

еми зависи до колко са те отворили то малко трудно с пръсти но няма значение

вероятно да.то си зависи и от големината на пениса.

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    с пръсти не може да те отворят докато не проникне "мъжки полов орган" си девствена, а и зависи с колко пръсти са те задоволявали щото може нищо да не е станало
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

ъъъ как ше се отвориш с пръсти бе моме ?!? аз за такова не см чула некой да обади ако може.....па и съм чела че девствената ципа е на 8-9 см дълбочина , ако пруста ти е 10 см може и да стане

Цитирай Първоначално написано от crazy_girl4e
    ъъъ как ше се отвориш с пръсти бе моме ?!? аз за такова не см чула некой да обади ако може.....па и съм чела че девствената ципа е на 8-9 см дълбочина , ако пруста ти е 10 см може и да стане
    8 9 см грубо е дължината на влагалището бе "моме"! А ципата е на самия му вход! Иначе съм съгласна,че с пръст е трудна работа да се "отвориш"!

Град
    BEZDOMEN
    damn
    IF U R NOT HAPPY FAKE IT

kolko takiva temi ima.... kfoto i da napravish i buhalka da si napuhash dokato ne spish s myj ti si psihicheski detstvena...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Да.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз правя година и половина секс и пак понякога ме боли............никога не се знае колко ще те боли!

.....па и съм чела че девствената ципа е на 8-9 см дълбочина .....
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Честооооо
    Guest
    ся недейте ми разправяйте че с пръсти не можело щото деня преди да правим секс с гаджето леко без да искам и я разкъсах ципата с пръсти иии даже тя не беше усетила.Имаше кръв де ама не беше раничка. Таааа после си боли по-малко ако първо с пръсти

Супер фен
    nqma konkreten otgovor vsqka jena e razli4na
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Probvai s noj...

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Guest
    to ako staa6es prustiii

heely
    Guest
    pravq sex ot nqkolko meseca i ponqkoga oshte me boli.daje ima sluchai v koito me e bolqlo poveche ot kolkoto kogato me otvoriha...taka che nishto ne moje da se znae,no predpolagam che ako eventualno sa uspqli da te otvorqt s prasti i sledvashtiq pat si mnogo vazbudena moje da ne te boli... da ne zabravqme vse pak che prastite sa mnogo po grubi ot penisa.

lqlqlqlqlqlqlqlqlql
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    8 9 см грубо е дължината на влагалището бе "моме"! А ципата е на самия му вход! Иначе съм съгласна,че с пръст е трудна работа да се "отвориш"!

abe ti luda li si cipata da e na vhoda be eiii, otvori nqkoe enciklopediq da pro4ete6 malko, a po vuprosa s prust e izkliu4eno da se otvori6!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    предполагам,че ще боли то е нормално,се пак ти е за първи път с пенис и сигурно ще има малко кръв
    няма любов

mn po-lesno e s prusti,za6toto purvo suprotivlenieto ne e tolkova golqmo (imam predvid pri pronikvaneto na penisa)stenite na vlagali6teto sa raz6ireni i opredeleno stava po-burzo i lesno ,otkolkoto bez pomo6ta na pustite
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

Tuka kolko feti6isti ima ne e istina...fetish kam prasta.Ami spored mene si devstvena dokato ne osa6testvi6 polov kontakt i dokato nqma pronikvane na majki polov organ vav tebe.Vsi4ko drugoe iluziq i zabluda i nqma zna4enie 4e s prasti si "SKASALA" devstvenata si cipa.Imam prijatelka koqto e gimnasti4ka i neninat cipa sa6to be6e skasana ama tq ne e pravila sex,sledovatelno e devstvena.Skasala e ot uprajneniqta i figurite koito praqvt.
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

sladurcheto
    Guest

;)

mn qsno 4e staa s prast \/
    i boli po malko ot kolkoto naprao da ti go slojat 6oto e po 6iroko no...s penis si e po iztinsko ose6taneto

Цитирай Първоначално написано от Dead`Paladin
    kolko takiva temi ima.... kfoto i da napravish i buhalka da si napuhash dokato ne spish s myj ti si psihicheski detstvena...
    Самата дълбока и проникновенна истина. Но не детствена а девствена (но за някои хора едното върви заедно с другото)

Цитирай Първоначално написано от BoneShaker
    Цитирай Първоначално написано от Dead`Paladin
    Самата дълбока и проникновенна истина. Но не детствена а девствена (но за някои хора едното върви заедно с другото)
    Истина

Guest
    mace dokato gadgeto ti ne si vkara penisa si devstvena.tva s prastite si e izli6no zatormozqvane men ako pita6!!! :P

Guest

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си