- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако те отворят с пръсти боли ли като правиш секс?
Значи въпроса е следния ако са те отворили с пръсти след това като правиш секс ще боли ли и ще има ли отново кръв?
еми зависи до колко са те отворили то малко трудно с пръсти но няма значение![]()
с пръсти не може да те отворят докато не проникне "мъжки полов орган" си девствена, а и зависи с колко пръсти са те задоволявали щото може нищо да не е станало
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
8 9 см грубо е дължината на влагалището бе "моме"! А ципата е на самия му вход!Първоначално написано от crazy_girl4e
Иначе съм съгласна,че с пръст е трудна работа да се "отвориш"!
kolko takiva temi ima....![]()
kfoto i da napravish i buhalka da si napuhash dokato ne spish s myj ti si psihicheski detstvena...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Да.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз правя година и половина секс и пак понякога ме боли............никога не се знае колко ще те боли!
Първоначално написано от crazy_girl4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ся недейте ми разправяйте че с пръсти не можело щото деня преди да правим секс с гаджето леко без да искам и я разкъсах ципата с пръсти иии даже тя не беше усетила.Имаше кръв деама не беше раничка. Таааа после си боли по-малко ако първо с пръсти
![]()
nqma konkreten otgovor vsqka jena e razli4na
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Probvai s noj...![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
to ako staa6es prustiii![]()
pravq sex ot nqkolko meseca i ponqkoga oshte me boli.daje ima sluchai v koito me e bolqlo poveche ot kolkoto kogato me otvoriha...taka che nishto ne moje da se znae,no predpolagam che ako eventualno sa uspqli da te otvorqt s prasti i sledvashtiq pat si mnogo vazbudena moje da ne te boli... da ne zabravqme vse pak che prastite sa mnogo po grubi ot penisa.
Първоначално написано от DIVINE_TIME
abe ti luda li si cipata da e na vhoda be eiii, otvori nqkoe enciklopediq da pro4ete6 malko, a po vuprosa s prust e izkliu4eno da se otvori6!
предполагам,че ще боли то е нормално,се пак ти е за първи път с пенис и сигурно ще има малко кръв
няма любов
mn po-lesno e s prusti,za6toto purvo suprotivlenieto ne e tolkova golqmo (imam predvid pri pronikvaneto na penisa)stenite na vlagali6teto sa raz6ireni i opredeleno stava po-burzo i lesno ,otkolkoto bez pomo6ta na pustite
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Tuka kolko feti6isti ima ne e istina...fetish kam prasta.Ami spored mene si devstvena dokato ne osa6testvi6 polov kontakt i dokato nqma pronikvane na majki polov organ vav tebe.Vsi4ko drugoe iluziq i zabluda i nqma zna4enie 4e s prasti si "SKASALA" devstvenata si cipa.Imam prijatelka koqto e gimnasti4ka i neninat cipa sa6to be6e skasana ama tq ne e pravila sex,sledovatelno e devstvena.Skasala e ot uprajneniqta i figurite koito praqvt.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
mn qsno 4e staa s prast \/
i boli po malko ot kolkoto naprao da ti go slojat 6oto e po 6iroko no...s penis si e po iztinsko ose6taneto
Самата дълбока и проникновенна истина. Но не детствена а девственаПървоначално написано от Dead`Paladin
(но за някои хора едното върви заедно с другото)
ИстинаПървоначално написано от BoneShaker
![]()
mace dokato gadgeto ti ne si vkara penisa si devstvena.tva s prastite si e izli6no zatormozqvane men ako pita6!!! :P