.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest4eto0o
    Guest

Коя е нормалната възраст за първи път?

Коя е нормалната възраст за първи път? А кога беше вашият пръв път?

Guest
    Когати си готова/готов ... тогава е времето ! е еСтествено не да се залъгваш.. по-добре е да си над 15 16 защото тогава вс ти се е развило дотолкова че да правиш сеКС и да изпитваш удоволствие !

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    на 3-чки ти кога мислиш бе
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Guest
    мммда наистина под 15 си недоразвит иии..абе мани

15-16 си е екстра

Guest
    vajno e da si gotov\a i da go napravis sas 4oveka kogoto obi4as pirviqt pit vinagi se pomni !!!

Guest
    normalnata vuzrast mnogo qsno 4e e razli4na pri vseki, za men tq be6e na 17, za moi poznati na 14, 15....zavisi ot mnogo faktori. V kraina smetka moje mnogo ama mnogo da iska6 sex, no prosto v momenta da nqma podhodq6t 4ovek do teb i tova da produlji izvestno vreme..

Guest4eto0o
    Guest
    Ясно.. благодаря за отговорите

Guest
    ми май нормалната възраст е тогава, когато всеки един от двамата обича другия, чувства се напълно готов, иска да прави секс и знае що е то сперма, мъжки и женски полов орган, начини за предпазване, рискове от забременяване и т.н.

Според мен най-нормалната възраст е след 18 години,защото вече си пълнолетен,може да си намериш работа и можеш да поемеш отговорност.Аз още не съм го правила,а и не бързам.

heely
    Guest
    za men beshe na 15... prosto se pochuvstah gotova.nikoga ne sam si davala zor.bqh reshila che kato se chuvstavm napalno gotova i uverena moga da go napravq i kogato doide momenta izobshto ne se kolebah i mi beshe prekrasno.

Град
    Трявна
    Вече има много такива теми, можеше да потърсиш първо
    По темата, когато си готов, тогава, ама под 15 или 16 НЕ
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

хмм няма такава.. просто човек трябва да се почуства готов за това..
    Love Ickooo

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

Ama 4e vaprosi zadavte tuka.To ne pita a idva samo kogato mu doide vremeto.Specialno za mene go napravih na 14.prosto se slu4i i ne vijdam ni6to lo6o v tova.
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Град
    in ur dreams
    Най-добре е когато си готов да поемаш отговорност за действията си и когато няма да задаваш тъпи въпроси на които можеш да си отговориш сам.

Няма точно определена възраст. Всеки го прави, когато се почувства готов. Но лично аз съм на мнение, че едно дете 12-13, дори и 14 годишно, не е готово да води нормален и пълноценен сексуален живот.
    Аз го направих, малко преди да навърша 17.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

разбирам че не ползваш търсачка.. но има същата тема 2 теми по нагоре! http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120216

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си