.

Виж резултатите на анкетата: За ли си за шофиранео в нетрезвено състояние...и ако ,,да,, ЗАЩО?

Гласували
104. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, защо пък не!

1 0,96%
  • НЕ!

103 99,04%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
    Цитирай Първоначално написано от o.c.
    Против съм, но има ли значение кво казвам аз?
    Да верно, хората така и така ше се натряскат и ше седнат зад волана

Така е, какво значение има нашето мнение?
    Факта, че е сред хората от кампаният "Не шофирай пиян" не го е спряло да се качи пиян и да кара на тези завои(които са ми до болка познати в тази местност) толкова опасно ?
    Ама нали той е безсмъртен ... първо е в Хамар все пак ... второ всеки си мисли "Аааа няма да се случи точно на мен...", трето .. все пак той е някой в тази държава ...
    А и надали за пръв път кара почерпен и неразумно .. просто веднъж стомничка за вода, втори път... третият път се чупи...
    Не всеки път ще те огрее да се отървеш...
    Жалко за момчето и момичето(за което все пак още има шанс де)...
    Той Максим нека си съжалява колкото си иска, но момчето вече си е отишло от този свят ...
    Мир на праха му
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

* TOI q obi4a6E-TQ nego Ne!
    *TOI q S1nuva6e -TQ nego Ne! *ToI q RevNuva6e-TQ nego Ne! exhh ToI q ZABRAVI TQ NEGO NEE!....

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Абе истината, е че е чиста лудница по пътя. Пияните шофьори са ми последната грижа.
    На първо място са жените на пътя, които се държат неадекватно.
    След това са таксиджиите, които се държат непредсказуемо.
    Следват маршрутките и автобусите, които се държат невъзмотимо.
    Тировете се нареждат в класацията с неправилните престроявания и завои на забранени места, които правят, резултат, от което създават доста добри условия за катастрофи.
    На пето място сме младите шофьори, които се борим с колите още(излизам от този стадий вече, минал съм на псуване и каране с една ръка, все пак карам от бая време вече)
    Шести по ред са учебните коли, много опасни и напълно непредсказуеми.
    И чак на последно място са нетрезвите шофьори, които си търсят дърво просто, в което да спрат и/или някоя кола.
    Въобще са ми най-отзад в съзнанието като съм на пътя, било то ден или нощ.
    С други думи пияните шофьори по пътя не са най-опасните.
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Какво жените на пътя-по-добри сме, защото сме и по-внимателни!
    Мамка му не всички са кухи и смотани и един завой не вземат!КОМПЛЕКСАР!

Град
    Пловдив
    Даа да по-внимателни сте.
    А аз съм дядо коледа....

И аз не съм съгласна за това че жените се държали неадекватно ноа пътя!!!Не мисля че има разлика в поведението на мъжете и жените на пътя.Дори смея да кажа че аз лично съм забелязвала повече жени да се движат по пешаходната пътека и да спазват пътните знаци!
    s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...

RQ

Имам книжка и кола от 2 години ... карал съм много, но никога не и пиян или дори пийнал ... На мнение съм, че дори жените - шофъори са малко по концентрирани в движенията си и за това са толкова бавни на пътя и толкова ги пцуваме ... невероятно но факт " жена - шофъор " Иначе колкото до мене, аз никога няма да карам пиян или пил, макар и колата ми да има всякакви обезопасителни екстри ... А колкото до трагедията Максим, нищо че е шампион и готин пич си е виновен по всички правила ... първо промилите алкохол, второ че е причинил жертва по негова вина и трето че има още един полу умрял човек ( в кома ) и един полуизпочупен ... според мен Максим, трябва да плати много висока цена за случилото се и поне от 1 до 3 годинки затвор ... а на всичкото отгоре е и участвал в кампания " Спри, не карай ПИЯН по пътищата " или нещо такова ... Ако му се размине само с глоба, ще е поредната идиотщина в България ... аз съм на това мнение ... лек ден И карайте умерено ...
    ... k33p w@lkinG ...

Мега фен Аватара на koalka
    Направил е тъпа грешка, да си понася последствията и да се изправи пред правосъдието.Това, че е световен шампион не му дава право да кара пиян и да си играе с живота си и този на другите на пътя, където си е война направо.Негово право е да си прави, каквото си иска с неговия живот, но тъпото е, че други хора също пострадаха от тая грешка, а на тях няма кой да им върне живота...

Град
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Даа да по-внимателни сте.
    А аз съм дядо коледа....
    аАаАаАа СУПЕР ВЕЧЕ ЗНАМ КОЙ ЩЕ МЕ НОСИ ПОДАРЪЦИ!

Проблемът във всичко това е,че хората виждат само последствията... но не и първопричината. Но всичко с времето си, явно така трябва да бъде.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от macka_bez_zadrajki
    И аз не съм съгласна за това че жените се държали неадекватно ноа пътя!!!Не мисля че има разлика в поведението на мъжете и жените на пътя.Дори смея да кажа че аз лично съм забелязвала повече жени да се движат по пешаходната пътека и да спазват пътните знаци!
    Ти наясно ли си какво искаш да кажеш... или?!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Против съм,но какво значение има,след като винаги ще има глупаци,които все пак ще карат в нетрезво състояние и ще причиняват такива ужасни неща!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Как няма да съм за не....кой иска хората да умират никой хора спрете да се гъзарите...с колите си шофирайте разумно нека бъдем разумни нека спрем войната по пътищата..като гледам как ме изпреварват разни бмв-нца и ауденца мерцедеси и т.н. спешна работа ли имат какво?Бързат изпреварват в насрещното идва тир оня едвам едвам се изнизва и се вмъква между някой кола...и след някой завой го гледаш я се метнал в някой дере я в някой мантинела ... или паднал в пропаст....ВНИМАВАЙТЕ!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    Bulgaria
    Аз съм твърдо против тази глупост !!!! Хора, толкова ли сте бедни че нямате пари за едно такси , когато сте в нетрезво състояние ...
    Out of control

НЕ!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Много ясно, че съм против. От това зависи в повечето случаи отнемането на човешки живот. Не е редно, а много хора го правят, не може да продължава така.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Кое е смешното? Смешното е, че сме кухи лейки цялата нация! Че гледаме всеки ден как измират толкова много хора и не си взимаме грам поука - напротив. ТОВА е смешното ... да се чудиш да се смееш ли или да плачеш.

Явно това, че е шампион не му пречи да е поредния мухльо
    напълно подкрепям ВАСЕТО =D> =D> това ,че Е Световен шампион не му пречи да е БОКЛУК от класа. то погледнете цялата ни държава е такава.............какво да кажа,че тук у нас в БГ убийството и кражбите.....и.......т........н........ .. са напълно нормални,защото колкото и да е жестоко това у нас е станало всекидневие и на хората не им пука и вече не им е странно и ужасно щото секи ден умират хора и стават кражби грабежи...итн........колкото и тъпо да звучи е така........

Тоя е голям мухльо. Много е смотан. Пълен идиот. Май мозъка му е замръзнал докато е карал толкова много време на ледена пързалка. Дано да има много угризнения на съвестта и да не може да спи от тях. Дано да го съдят поне на 10 години затвор. А и толкова са му малко. ЪТрябва да лежи ДОЖИВОТ. И ако бях роднина на починалия въобще нямаше да ми дреме кой е - щях пред европейския съд даже да го съдя и не ми пука! Нека си пати сега - цялата му кариера се е разпаднала заради една водка ероятно? Тъжно е за горката Албена, чиято кариера също пропада, заради това, че пратньора и е пълен идиот и загубеняк. Момичето има талант, но сигурно едва ли и тя ще продължи. Ако бях на нейно място, бих го гръмнала или заколила. Мразя всички мухльовци, които се движат като идиоти по пътищата в България, а шопите, дето се хвалят за брилянтни шофьори не ми понасят.
    Memento moriendum esse!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    protiv sam,za6toto zagivat nevinni hora,a izvar6itelq ponqkoga ocelqva..
    a i za6to da ne karame trezvi?!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Тоя е голям мухльо. Много е смотан. Пълен идиот. Май мозъка му е замръзнал докато е карал толкова много време на ледена пързалка. Дано да има много угризнения на съвестта и да не може да спи от тях. Дано да го съдят поне на 10 години затвор. А и толкова са му малко. ЪТрябва да лежи ДОЖИВОТ. И ако бях роднина на починалия въобще нямаше да ми дреме кой е - щях пред европейския съд даже да го съдя и не ми пука! Нека си пати сега - цялата му кариера се е разпаднала заради една водка ероятно? Тъжно е за горката Албена, чиято кариера също пропада, заради това, че пратньора и е пълен идиот и загубеняк. Момичето има талант, но сигурно едва ли и тя ще продължи. Ако бях на нейно място, бих го гръмнала или заколила. Мразя всички мухльовци, които се движат като идиоти по пътищата в България, а шопите, дето се хвалят за брилянтни шофьори не ми понасят.

подкрепям =D>

Град
    Цитирай Първоначално написано от smotano-f
    няма смисъл да обсъждате и да пускате анкети ,момичето е от моя град познавам я сега трябва да 12 клас невороятно красива е ама тва какво и помогна ?а какво като е световен шампион попречило ли му е да кара след като е пил ?
    да
    и от моя-ти си от търново...я си дай скайпа.

Против съм мн ясно!За мен хората качили се в неадекватно състояние зад волана са летящи некролози.Не застрашават само собствения си живот, но и наи-лошото - отнемат чуждия...
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от o.c.
    Кфото щете казвайте ама на това викам аз руска работа.

+1 i sam kategorichno protiv za shofirane sled upotreba na alkohol!

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

на 16 години съм и като човек който е употребявал алкохол ( за съжеление в големи количества) смятам, че след употребата му е нередно да се извършват дейности свързани с бърза реакция и точност или прецизност, и сам напълно против шофирането в нетрезво състояние но на пиян човек решил да кара неможеш нищо да му кажеш !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си