- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Най-нелепото нещо казано по време на секс
Не че не беше приятно, де...просто снимката беше яка...с една змия...а и тогава бях млада и неопитна![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
жени...от вас се иска само да лежите кротко и да се правите, че мизерния 10-минутен секс ви е харесал толкова много, че няамте думи да го опишете...![]()
ЕЕ...с бившия и аз вършех доста работаОбичам да помагам, ако не ме мързи
А и понякога наистина 10 минутният секс е върховен!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
С приятелката ми правехме секс и 2 пъти по ред и когато свър6их втория път аз и казах че съм се изморил а тя отговори ае де мило само още 2 пъти.Но аз немога да и откажа![]()
![]()
![]()
![]()
двамата сме зарибени по науката и научната фантастика,особено космонавтики а-у и първия ни път срещаме нормалните трудности припотяваме се...и като най-накрая успя да го вкара,аз изцепихнещо от сорта "Восток докладва,Сиромятников осъществи успешно скачване,край."
ако това звучи глюпаво,
той 15 мин след като свърши каза,че Восток няма човешки екипаж
поне ний се разбрахме и ний са посмяхме
гийкове![]()
every monkey'd like to be
in my place instead of me
coz I'm the king of bongo.baby,
I'm the king of Bongo
" Така като съм отгоре нищо не усещам.'' Отговора беше : Ти чуваш ли се какво говориш ? И трябваше на дълго и широко да му обяснявам какво съм имала предвид.![]()
nqkoi put kato go pravim s neq burzo po4vam da vikam "kopele kopele kopele kopele" burzo
ne znam za6to
![]()
![]()
Много смях има в тази тема-луда е!!!
![]()
![]()
Това с "майко" и аз съм го правила.Разпъшкала съм се и почти в кулминацията му викам "Олеее майкооооо",а той "Какво я викаш,няма да ти помогне" ...![]()
,а аз в отговор почвам да се хиля като луда
.
Той пък докато свършваше започна да се хили неудържимо и това продължи 5 мин. след като свърши.Не знам каква беше комбинация- свършване и смях,ама ми каза,че до сега никога не е имал такъв "смешен оргазъм".
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
хах-т'ва с детските и на мен ми се е случвало и сега всеки път преди да се почне същината телевизора се гаси...,а иначе веднъж както си помпаше човека се изцепих-"добре де няма ли най-накрая да я махнеш тая паяжина от ъгъла"....веднъж пък си мислех как трябва да кажа на мама че е крайно време да се пребоядиса тавана...ама тогава си замълчах...
![]()
Бати като слушам половината тука правят нещо друго ама само и само не свързано със секса.Удоволствие ли не ви доставят или какво.Секса изобщо ли не ви взима вниманиетоПървоначално написано от free_spirit
![]()
Ква е тая работа направо ме учудвате![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Не си спомням да към казвала нещо нелепо по време на секс, честно.
Пф, аз съм заспивала два пъти по време на секс. Тъжното е, че единия път пича беше девствен... Какъв удар съм му нанесла върху егото, не ми се мислиПървоначално написано от quench
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
am pyk s moq vednyj kat praihme sex ne6to ne vleze kak trqa i toi ma pita Am kare ti e dupkata ma...?I az mu vikam da ne bi da ti trqa fener da q nameri6???
sega se se6tam za edna slu4ka..az mu pravq svirka i sled izvestno vreme toi vika"dai sega malko i az"kato ima predvid toi da mi pravi frenska i az mu vikam"hah 6te se stigne6 li".....dosta se smqhme \/
Ми веднъж сигурно след 40минутно лашкане на мен вече ми омръзна и му викам:"Ай няма ли да свършваш вече че ми се изморих".А друг път и аз се бях загледала във някакъв филм и му викам:"мръдни малко че не виждам"![]()
![]()
незнам за вас оооба4е кво ми се слу4и последно наскорооо !!! след 4ас и 45 мин не4ове6о клатене и мятане накрая ми се схва6та адски болезнено десният пръсец и го вадя и викам " ъъъ ле-ееее немога"/като имах предвид 4е якко ме боли пръсеца/ а тя пък веднага "еее верно ли само толкова" - е после о6те малко и тва бе6е ама ... хахх кат се сетя как боли ....
а ина4е незнам оба4е хи4 не ми се слу4ва моми4е да ми изтърсва неккви яки не6та ! казвам яки 6тот ме кефи квот и да се полу4и !
![]()
![]()
Първоначално написано от Kiss me I'm PunK
waaaaaaaa ubi me 6 sybuda na6ti ot smeh lele be6e vyrha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много яко !!Първоначално написано от Milena_Pld
един приател ми е разправял 4е негов колега хванал да 4ука няква китаика и тя дребни4ка а тои пък наизвадил доволни тя се разпи6тяла " ооо много месоооо" на развален български като вероятно е искала да кайе 4е му е много голям .... смях
Малее хора мнооо смях има в темата аз разговор по време на секс:
-Може ли да ми подадеш водата че ожаднях?
–Ами в тази поза немога да мрадна![]()
–––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––
Искаш ли да ти се изпермя на лицето?
-Не
-Що?
-Щот мириши![]()
-Можели да ми го налапаш кат се изпразвам?
-Не много е голям
-Е кфо нищо ти няма нали си атлетка![]()
И аз краи най якото:
-Искаш ли да се пробваш да ми погалнеш целия хуи?
-Не сега немога точно
-Що
–Щот ме ебеш![]()
След 3 мин
Ади бееее заболяха ме краката да те чакам
-Е ко да напрая че не получаваш оргазам бавя се за твое задоволяване
-Няма нужда сваршваи барзо![]()
Не са мноо луди ама толкоз от мене
Fitness Forever