.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99
    Не че не беше приятно, де...просто снимката беше яка...с една змия...а и тогава бях млада и неопитна
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на quench
    жени...от вас се иска само да лежите кротко и да се правите, че мизерния 10-минутен секс ви е харесал толкова много, че няамте думи да го опишете...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

ЕЕ...с бившия и аз вършех доста работа Обичам да помагам, ако не ме мързи А и понякога наистина 10 минутният секс е върховен!
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

JustKller
    Guest
    С приятелката ми правехме секс и 2 пъти по ред и когато свър6их втория път аз и казах че съм се изморил а тя отговори ае де мило само още 2 пъти.Но аз немога да и откажа

двамата сме зарибени по науката и научната фантастика,особено космонавтики а-у и първия ни път срещаме нормалните трудности припотяваме се...и като най-накрая успя да го вкара,аз изцепихнещо от сорта "Восток докладва,Сиромятников осъществи успешно скачване,край."

ако това звучи глюпаво,
    той 15 мин след като свърши каза,че Восток няма човешки екипаж

поне ний се разбрахме и ний са посмяхме

гийкове
    every monkey'd like to be
    in my place instead of me
    coz I'm the king of bongo.baby,
    I'm the king of Bongo

Guest
    " Така като съм отгоре нищо не усещам.'' Отговора беше : Ти чуваш ли се какво говориш ? И трябваше на дълго и широко да му обяснявам какво съм имала предвид.

Guest
    nqkoi put kato go pravim s neq burzo po4vam da vikam "kopele kopele kopele kopele" burzo

ne znam za6to

Мега фен Аватара на quench
    нумеро уно!

kiSsS4eto93
    Guest

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!

Много смях има в тази тема-луда е!!!

Това с "майко" и аз съм го правила.Разпъшкала съм се и почти в кулминацията му викам "Олеее майкооооо",а той "Какво я викаш,няма да ти помогне" ... ,а аз в отговор почвам да се хиля като луда .
    Той пък докато свършваше започна да се хили неудържимо и това продължи 5 мин. след като свърши.Не знам каква беше комбинация- свършване и смях,ама ми каза,че до сега никога не е имал такъв "смешен оргазъм".
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

е не, от сърце се посмях

хах-т'ва с детските и на мен ми се е случвало и сега всеки път преди да се почне същината телевизора се гаси... ,а иначе веднъж както си помпаше човека се изцепих-"добре де няма ли най-накрая да я махнеш тая паяжина от ъгъла"....веднъж пък си мислех как трябва да кажа на мама че е крайно време да се пребоядиса тавана...ама тогава си замълчах...
    Спрете Земята,искам да сляза...

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от free_spirit
    хах-т'ва с детските и на мен ми се е случвало и сега всеки път преди да се почне същината телевизора се гаси... ,а иначе веднъж както си помпаше човека се изцепих-"добре де няма ли най-накрая да я махнеш тая паяжина от ъгъла"....веднъж пък си мислех как трябва да кажа на мама че е крайно време да се пребоядиса тавана...ама тогава си замълчах...
    Бати като слушам половината тука правят нещо друго ама само и само не свързано със секса.Удоволствие ли не ви доставят или какво.Секса изобщо ли не ви взима вниманието

Ква е тая работа направо ме учудвате
    Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.

Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.

Цитирай Първоначално написано от magiiiiiiii
    ami vednuj to4no predi da svur6a iskah da izkre6tq "6e svur6a" oba4e bqh tolko vuzbudena..izob6to akula ne mi be6e v glavata i ne sum go mislila prosto spontanno izkre6tqh vmesto "6e svur6a"-"6e izteka" ama takoa mn spontano izob6to ne 4uh ko kazah,to i fr-to mi ne mi oburna vnimanie togaa ama posle mn se smqhme

Мега фен Аватара на koalka
    Не си спомням да към казвала нещо нелепо по време на секс, честно.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от quench
    хаха, то да бяха едно и две...
    има и други, например когато едно лято аз се връщам от кръчмата в бунгалото, при една бивша, пиян, но в "настроение", бърз топъл душ и миене на зъби - и хоп, в кревата - аз я събуждам, игнорирам мърморенето й, иниуциирам процедура по секс за сдобряване, приемлива любовна игра - после тя се качва върху мене, аз се опускам назад, легнал удобно на възглвницата - и след секунда заспивам.... в смисъл, това няма да ви говоря какво последствие имаше, много е жестоко....
    Пф, аз съм заспивала два пъти по време на секс. Тъжното е, че единия път пича беше девствен... Какъв удар съм му нанесла върху егото, не ми се мисли

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    am pyk s moq vednyj kat praihme sex ne6to ne vleze kak trqa i toi ma pita Am kare ti e dupkata ma...?I az mu vikam da ne bi da ti trqa fener da q nameri6???

Цитирай Първоначално написано от Stopman
    Цитирай Първоначално написано от free_spirit
    Бати като слушам половината тука правят нещо друго ама само и само не свързано със секса.Удоволствие ли не ви доставят или какво.Секса изобщо ли не ви взима вниманието

Ква е тая работа направо ме учудвате
    ми не че не доставя-ама по някога просто след половин час и повече лашкане почваш да се разсейваш-все пак от 1000 пъти дето сме праили секс няма начин да няма поне 2-3 изцепки
    Спрете Земята,искам да сляза...

Аз съм изтърсвал "я кажи някой виц".

sega se se6tam za edna slu4ka..az mu pravq svirka i sled izvestno vreme toi vika"dai sega malko i az"kato ima predvid toi da mi pravi frenska i az mu vikam"hah 6te se stigne6 li".....dosta se smqhme \/

Ми веднъж сигурно след 40минутно лашкане на мен вече ми омръзна и му викам:"Ай няма ли да свършваш вече че ми се изморих".А друг път и аз се бях загледала във някакъв филм и му викам:"мръдни малко че не виждам"

kalioSTRO
    Guest
    незнам за вас оооба4е кво ми се слу4и последно наскорооо !!! след 4ас и 45 мин не4ове6о клатене и мятане накрая ми се схва6та адски болезнено десният пръсец и го вадя и викам " ъъъ ле-ееее немога"/като имах предвид 4е якко ме боли пръсеца/ а тя пък веднага "еее верно ли само толкова" - е после о6те малко и тва бе6е ама ... хахх кат се сетя как боли ....
    а ина4е незнам оба4е хи4 не ми се слу4ва моми4е да ми изтърсва неккви яки не6та ! казвам яки 6тот ме кефи квот и да се полу4и !

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от Kiss me I'm PunK
    Да ама един път с приятеля ми го правим и варвеше един филм за фон..и на мен ми стана много интересен и той човека ще свършва и кеф ааа ууу...и аз го питам: "Незнам дали следиш филма ама не разбрах тоя от каде изкочи.?!??" и тои стой и се чуди лалво да ми каже...

waaaaaaaa ubi me 6 sybuda na6ti ot smeh lele be6e vyrha

kaliOSTRO
    Guest

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Ami kazvala sam" Toq pat mi skasa 6ortite", "Prasna me" i tem podobni.
    много яко !!
    един приател ми е разправял 4е негов колега хванал да 4ука няква китаика и тя дребни4ка а тои пък наизвадил доволни тя се разпи6тяла " ооо много месоооо" на развален български като вероятно е искала да кайе 4е му е много голям .... смях

Малее хора мнооо смях има в темата аз разговор по време на секс:
    -Може ли да ми подадеш водата че ожаднях?

–Ами в тази поза немога да мрадна
    –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––––– –––––––––––––
    Искаш ли да ти се изпермя на лицето?
    -Не
    -Що?
    -Щот мириши
    -Можели да ми го налапаш кат се изпразвам?
    -Не много е голям
    -Е кфо нищо ти няма нали си атлетка
    И аз краи най якото:
    -Искаш ли да се пробваш да ми погалнеш целия хуи?
    -Не сега немога точно
    -Що
    –Щот ме ебеш
    След 3 мин
    Ади бееее заболяха ме краката да те чакам
    -Е ко да напрая че не получаваш оргазам бавя се за твое задоволяване
    -Няма нужда сваршваи барзо
    Не са мноо луди ама толкоз от мене
    Fitness Forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми