- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Най-нелепото нещо казано по време на секс
Еми веднъж като бях страшно възбуден вместо да кажа "е*ати яката п*тка имаш" казах "е*ати яката патка имаш" и малко гадно се получи![]()
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
Сетих се за една яка ситуацийка:
Аз съм от доло и гледам филм и само след около 2 мин ебане аверката ми вече искаше да се кисс и аз само"аааа ъъъ бягаи ве немоа гледам"и Тя Кои е по важно за тебе аз или филма и аз "ъъъъ Ами филма ся гледам малчиНе ти ли стига че ми ползваш хуя" после ще се кисс и тя да я иба се облече и после 1 седмица без секс
беше гадно докат и се извиня и ....
Fitness Forever
Първоначално написано от TIMEX
горката ти аверка
![]()
"Въъхх ши са ожениш ли за мен" тва май е най-лудото,коет сам казвала
Next Time I`ll be True...
xahaxhaxh![]()
![]()
Не че аз съм много адекватна, но как можете да викате майка си по време на секс![]()
![]()
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Е...нормално...мъжете не са толкова неадекватни![]()
Ами.. аз в момента се сещам само за 1 простистия...
Начи една ми правеше супер дървена свирка.... и аз да и намекна така, че не ми е кеф и викам: "Ам аз ще заспивам" Дали и е станало кофти незнам.. ама и на мене не ми беше кеф![]()
бях си пийнал , и както се лашкаме съм казал ' боцкаш ' пита ме -моля аз и викам нищо нищо толко помня ;ь
Аз изцепки такива не съм имал![]()
![]()
Една моя приятелка ми каза,Че го правила с някой надарен,едвам издържала.И тоя докато бил в нея я питал.. УСе6та6 ли го ?И тя естесвено,едвам си поемала въздух баси,и кво да направи се изпи6тяла ДАААААААа.. и тоя са стреснал и избягал
![]()
![]()
Направо 6тях да се побъркам от смях като ми каза...
Голям размер на картинката! /machoka/
xaxaaaxaaxax nii 1 pat s moita fr-ka takmo po4na staa qko la6kahme se la6kahme se.. i az po4nah da raspraam kfo trqq zeim ot Kaufland .. "krenvir6i, ka6kaval fafli nZ si kfo.. " sledstfie na koeto tq stana i kaza "ubi mi se jelanieto" i se obleka![]()
![]()
![]()
![]()
JiveI TaKa 4e KaTo uMreSh: GaRVanITe Da Gra4aT,KuRvITe KraV Da Hra4aT a qkITe PuTkI Za TeB Da Pla4aT!!!
mi az ne sam imala takiva iscepki no moi priqteli kvi raboti sa mi raskazvali.....
1.
-Lelele,stra6na si,kefi6 me palnocenno,6e te skasam,lele.....
-Offff raskarai se ot men 4e mi se pie voda pak i mi se spi ve4e!
2.
-Ooo,da Miro,da Miro,Miro,MIro,oooo daaaaaaa......
-Stiga s toq Miro be,az sam Sa6o!!!
3.
-Are de kolko vreme 6te te 4akam tolko li e slojno da vleze6 vatre??? Puuuu....
-Ama az ve4e sam vatre!
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
az poprincip ne govorq po vreme na sex,no edin pat pak sme se razgore6tili,oba4e toq moq maj taka si be6e slojil rakata nqkaksi 4e mi zapu6il i ustata i nosa i ne moga da mradna na drugata strana,qko mi e pa6kam vikam,ama po edno vreme izkre6tqh"PUSNI MEEEEE NE MOGA DA DI6AM BEEEEE!!!!!!!!!"
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Тези неща ако си ги казала ти...нямам думи.Първоначално написано от NeKvA nIkVa
![]()
Hahahaahah "Аз съм Сашо"Първоначално написано от NeKvA nIkVa
![]()
Fitness Forever
Незнам що я викам, ама тя няма как да ми помогнеПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
И аз не знам защо викам О,боже или Майчице..............но определено не викам майка си-на нея само мамо й казвам!
Просто си е някакъв възглас...........
lele mo6tni ste![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi az vednuj pravq seks s gajeto i tq mi vika izvadi go da prudna
Веднъж докато бях върху моята фр. и го правехме и тя ми се изкрещя на ушето "МАМОООООООО" и аз се стреснах станах и викам "КЪДЕ"
![]()
хаха а пък аз един път повреме на секс как си го правиме пъшкаме си и аз изръсвам "малее майка ти как можа да си подстриже хубавата коса"![]()
Ей тука направо се сцепих от смяхПървоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
Аз общо взето някакви по-таааккааа изцепки нямам,но се сещам в момента за два случая. Веднъж с бишият докато си го правим и TV-то беше включено на някакъв музикален канал и аз неква си го яхвам отгоре и кво да правя кво да правя и почнах да си попоглеждам клипчетата и изведнъж почва на Greenday - Wake me up when september ends и аз му викам на моя: "А бе сигурно 100 пъти съм гледала тоя клип и не мога да го разбера. Я ми кажи кво става накрая с момчето" и тоя моя като ми се отяде и ми вика: "Нз с тоя от клипа какво става,ама на тоя,който е под тебе вече не му става"
Другият случай е пак с бившият ми и си правим доволен,хубав секс и изведнъж той става като опарен и вика: "Забраих да прибера кучето от парка" и подпали да го търси..........Слава Богу го намери,поне да не се чувствам гузно после
Първоначално написано от sinful`girl
tfa s ku4eto be6e ne4ove6ko![]()
![]()
![]()