.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99
    Еми веднъж като бях страшно възбуден вместо да кажа "е*ати яката п*тка имаш" казах "е*ати яката патка имаш" и малко гадно се получи

Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Еми веднъж като бях страшно възбуден вместо да кажа "е*ати яката п*тка имаш" казах "е*ати яката патка имаш" и малко гадно се получи

Сетих се за една яка ситуацийка:
    Аз съм от доло и гледам филм и само след около 2 мин ебане аверката ми вече искаше да се кисс и аз само"аааа ъъъ бягаи ве немоа гледам"и Тя Кои е по важно за тебе аз или филма и аз "ъъъъ Ами филма ся гледам малчи Не ти ли стига че ми ползваш хуя" после ще се кисс и тя да я иба се облече и после 1 седмица без секс беше гадно докат и се извиня и ....
    Fitness Forever

Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07

Сетих се за една яка ситуацийка:
    Аз съм от доло и гледам филм и само след около 2 мин ебане аверката ми вече искаше да се кисс и аз само"аааа ъъъ бягаи ве немоа гледам"и Тя Кои е по важно за тебе аз или филма и аз "ъъъъ Ами филма ся гледам малчи Не ти ли стига че ми ползваш хуя" после ще се кисс и тя да я иба се облече и после 1 седмица без секс беше гадно докат и се извиня и ....
    горката ти аверка

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    "Въъхх ши са ожениш ли за мен" тва май е най-лудото,коет сам казвала
    Next Time I`ll be True...

xahaxhaxh

за още такива съблазнителни КАКИ Click!

Не че аз съм много адекватна, но как можете да викате майка си по време на секс
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Е...нормално...мъжете не са толкова неадекватни

Ами.. аз в момента се сещам само за 1 простистия...
    Начи една ми правеше супер дървена свирка.... и аз да и намекна така, че не ми е кеф и викам: "Ам аз ще заспивам" Дали и е станало кофти незнам.. ама и на мене не ми беше кеф

бях си пийнал , и както се лашкаме съм казал ' боцкаш ' пита ме -моля аз и викам нищо нищо толко помня ;ь

Аз изцепки такива не съм имал
    Една моя приятелка ми каза,Че го правила с някой надарен,едвам издържала.И тоя докато бил в нея я питал.. УСе6та6 ли го ? И тя естесвено,едвам си поемала въздух баси,и кво да направи се изпи6тяла ДАААААААа.. и тоя са стреснал и избягал Направо 6тях да се побъркам от смях като ми каза...
    Голям размер на картинката! /machoka/

xaxaaaxaaxax nii 1 pat s moita fr-ka takmo po4na staa qko la6kahme se la6kahme se.. i az po4nah da raspraam kfo trqq zeim ot Kaufland .. "krenvir6i, ka6kaval fafli nZ si kfo.. " sledstfie na koeto tq stana i kaza "ubi mi se jelanieto" i se obleka
    JiveI TaKa 4e KaTo uMreSh: GaRVanITe Da Gra4aT,KuRvITe KraV Da Hra4aT a qkITe PuTkI Za TeB Da Pla4aT!!!

mi az ne sam imala takiva iscepki no moi priqteli kvi raboti sa mi raskazvali.....

1.
    -Lelele,stra6na si,kefi6 me palnocenno,6e te skasam,lele.....
    -Offff raskarai se ot men 4e mi se pie voda pak i mi se spi ve4e!

2.
    -Ooo,da Miro,da Miro,Miro,MIro,oooo daaaaaaa......
    -Stiga s toq Miro be,az sam Sa6o!!!

3.
    -Are de kolko vreme 6te te 4akam tolko li e slojno da vleze6 vatre??? Puuuu....
    -Ama az ve4e sam vatre!
    Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!

Град
    някъде из село Добрич
    (:

Супер фен
    az poprincip ne govorq po vreme na sex,no edin pat pak sme se razgore6tili,oba4e toq moq maj taka si be6e slojil rakata nqkaksi 4e mi zapu6il i ustata i nosa i ne moga da mradna na drugata strana,qko mi e pa6kam vikam,ama po edno vreme izkre6tqh"PUSNI MEEEEE NE MOGA DA DI6AM BEEEEE!!!!!!!!!"
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от NeKvA nIkVa
    mi az ne sam imala takiva iscepki no moi priqteli kvi raboti sa mi raskazvali.....

1.

2.

3.
    -Ama az ve4e sam vatre!
    Тези неща ако си ги казала ти...нямам думи.

Цитирай Първоначално написано от NeKvA nIkVa

1.

2.

3.
    -Ama az ve4e sam vatre!
    Hahahaahah "Аз съм Сашо"
    Fitness Forever

Град
    in ur dreams
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Не че аз съм много адекватна, но как можете да викате майка си по време на секс
    Незнам що я викам, ама тя няма как да ми помогне

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз не знам защо викам О,боже или Майчице..............но определено не викам майка си-на нея само мамо й казвам!
    Просто си е някакъв възглас...........

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    lele mo6tni ste

mi az vednuj pravq seks s gajeto i tq mi vika izvadi go da prudna

Веднъж докато бях върху моята фр. и го правехме и тя ми се изкрещя на ушето "МАМОООООООО" и аз се стреснах станах и викам "КЪДЕ "

anka_sf
    Guest
    хаха а пък аз един път повреме на секс как си го правиме пъшкаме си и аз изръсвам "малее майка ти как можа да си подстриже хубавата коса"

Цитирай Първоначално написано от quench
    хаха, то да бяха едно и две...
    повечето идиотщини съм ги говорел, когато съм използвам опияти и алкохол
    например, правя секс с непозната на един open air, ял съм гъбка - по едно време ме е хванала яко, с нейния вторичен ефект, когато виждаш некви страхотии и те хваща параноята - изскочил съм от апалтката, под умите на моите приятели, гол, и съм се загубил в гората с викове "майкоооооо, майкооооо" - и е верно, щото после се събудих до няква полянка на майната си, чисто гол и кален като животно, а да не говоря кви драскотини и синини имах....
    това брои или се?

или по време на секс - аз се правя на издръжлив, но кръста вече ме боли така, все едно съм копал един декар... и съм стиснал зъби, пускам някое "мм", ухилвам се, но душицата ще ми излезне - и както съм си стиснал зъбите, изпускам въздуха от дробовете рязко - чува се едно мазно, продължително "прррррррррррррцццццццццц ццц" - бях изгоене, а всичките й приятелки разбраха, че съм свиня, която едва ли не обикаля из стаята, разхвърляйки лайна във всеки ъгъл...
    това бори или се за казано?

има и други, например когато едно лято аз се връщам от кръчмата в бунгалото, при една бивша, пиян, но в "настроение", бърз топъл душ и миене на зъби - и хоп, в кревата - аз я събуждам, игнорирам мърморенето й, иниуциирам процедура по секс за сдобряване, приемлива любовна игра - после тя се качва върху мене, аз се опускам назад, легнал удобно на възглвницата - и след секунда заспивам.... в смисъл, това няма да ви говоря какво последствие имаше, много е жестоко....
    Ей тука направо се сцепих от смях

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Аз общо взето някакви по-таааккааа изцепки нямам,но се сещам в момента за два случая. Веднъж с бишият докато си го правим и TV-то беше включено на някакъв музикален канал и аз неква си го яхвам отгоре и кво да правя кво да правя и почнах да си попоглеждам клипчетата и изведнъж почва на Greenday - Wake me up when september ends и аз му викам на моя: "А бе сигурно 100 пъти съм гледала тоя клип и не мога да го разбера. Я ми кажи кво става накрая с момчето" и тоя моя като ми се отяде и ми вика: "Нз с тоя от клипа какво става,ама на тоя,който е под тебе вече не му става"

Другият случай е пак с бившият ми и си правим доволен,хубав секс и изведнъж той става като опарен и вика: "Забраих да прибера кучето от парка" и подпали да го търси..........Слава Богу го намери,поне да не се чувствам гузно после

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Аз общо взето някакви по-таааккааа изцепки нямам,но се сещам в момента за два случая. Веднъж с бишият докато си го правим и TV-то беше включено на някакъв музикален канал и аз неква си го яхвам отгоре и кво да правя кво да правя и почнах да си попоглеждам клипчетата и изведнъж почва на Greenday - Wake me up when september ends и аз му викам на моя: "А бе сигурно 100 пъти съм гледала тоя клип и не мога да го разбера. Я ми кажи кво става накрая с момчето" и тоя моя като ми се отяде и ми вика: "Нз с тоя от клипа какво става,ама на тоя,който е под тебе вече не му става"

Другият случай е пак с бившият ми и си правим доволен,хубав секс и изведнъж той става като опарен и вика: "Забраих да прибера кучето от парка" и подпали да го търси..........Слава Богу го намери,поне да не се чувствам гузно после

tfa s ku4eto be6e ne4ove6ko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си