- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мъртвородено дете ли е социализма
аха..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
разбира се, че ще изнемогваш - всеки би си скъсал гъзъ да избяга от оковите на слабата си рационалност, когато го ръчкат с остена на собственото му его
но иначе би било интересно да кажеш, защото тоя въпрос беше зададен от емн на Зиези едно време, беше доста обширен, а той отговори "разбира се, че знам!" и толкова - та, кажи ни, душо златна, какво е:
-националсоциализъм
-фашизъм
-комунизъм
-социализъм
-капитализъм
-анархизъм
-либертарианство
специално ще проверя дефинициите в Уикипедията и ще ги публикувам, ако иа твърде много съответствия в изказа
колкото до твоето "подкрепление" - Тоталитаристът ще седи, ще чака кротко да те разкъсаме, защото както написах в първия си пост, разлика между социализъм, капитализъм, фапзъм и нацизъм няма, те принципно са еднакви
и да, света не е узрял за комунизъм, но това е, защото масата все още позволява да бъде управлявана, все още се поддава на нерационални влияния отвътре - на сепаратизъм, подклаждан от тея като Гудериан и компания, на загуба на човешкото, на омраза към други хора, която е крайното отрицание на креативността, която ни прави хора
![]()
Не си нормален, ама спокоПървоначално написано от quench
тежкия физически труд ще те излекува
![]()
муахахахахаха
нахрани го!!!!![]()
![]()
![]()
Добре де, нека да видим твоето становище какво еПървоначално написано от exploitedteen
![]()
не бе, маймуно, нали ти си горд борец за нанцистската идея? айде, утре в боя така ли ще се криеш зад гърба на някого?
давай, направи нещо за страната си, за народа си, за идеите си, за себе си, разгроми нас, невежите всезнайковци!
предизвиквам те!![]()
To комунистите не са хора.Как е възможно да има такова нещо като комунизъм.И лидери да са психично болни хора каквито са Сталин и Ленин.
СМЪРТ ЗА КОМУНЯГИТЕ !!!!
Човек който за разлика от теб е видял правилната светлинаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Аз съм човек а не като комунистите--животниПървоначално написано от exploitedteen
![]()
злият брат-близнак на боби турбото![]()
Не очаквах да има толкова заблудени хора тук
Само да те предупредя - quench е от африкански произход и по-внимателно с него, че физически ни превъзхождаПървоначално написано от turbotobg
![]()
![]()
Печката кво прави в тази дръжава?![]()
Не трябва ли да сваля банани
^ ти слушай бат Гудериан и ще си в голяма заблуда...
тук съм, за да ви разгромя словестно и да се сврете гузно в ъгъла, където ви е мястото, плахо придърпвайки остатъците от масата, на която ние се храним....
![]()
Историческата личност на аватара ми поне не е бил наркоман като тоя на твояПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
А ти си един мръсен болшевикПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Защото не съм нацист а скинар![]()
ахааааа, значи фюрера е бил скинар, който е носел тъпа перука,а?![]()
Защо все ме свързват с наркомани нацистите не знамПървоначално написано от Guderian
ти дори не знаеш кой е на аватара ми...
Или боунар.Защото не съм нацист а скинар![]()
Брандън БойдПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Аз като гледам кво пишете си правя представа че вашите родители са някакви дърти изкуфяли комунисти които си мислят че комунизма им е дал нещо
За анархистите всичко е педерасткоПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Madafaka, затапи ме - признавамПървоначално написано от Guderian
![]()