.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Левски 0-1 Тампере Юнайтед

Тъй като съм левскар ще отбележа,че съм адски потресен тъй като бяхме елиминирани от най-смешния дърварски отбор! Нещо като Хайдук-ЦСКА но все пак резил имаше но и класиране! А при нас НЕ ! Успех на Литекс,ЦСКА и Локомотив София в евротурнирите и дано те поне зарадват България тази година!

Craig David-Walking Away

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Не сравнявай Тампере с Кула, защото Тампере са шампионите на Финландия и имат титли, които Хайдук няма. Рекорда в клубната им история е две четвърти места в сръбската лига.

А по темата много слаба игра видя се още на мача с Литекс

Не си ти единствен потресения от този мач Това не е Левски......
    С такава игра ще ни е мн трудно за напред.Няма какво поече да кажа......
    И само Левски оле и само Левски обичаме те!!

http://prize.bg/vodolea

Мега фен
    Град
    Utopia..
    хехехе, ако изкараш Тампере сериозен отбор ще си ебати жалкия вече
    тампере е отбор от страна на хокеисти, на 9 години история..

като пада любимото ти отборче, поне имай честта да си мълчиш, като момчето по-горе
    тва твоята наглост край няма

Това, което победи днес Левски беше високомерието
    цяло лято се подигравате на ЦСКА за селекцията.. но се видя, че само на мускули не става - сърдете си на селянинО Батков затова, че ви лъже 2ра година за селекция и ви сипе прах в очите

Не съм злобар, беше хубаво всички български отбори да продължат, да трупат коефициент за България
    но докато в Левски смятат, че лекета като Домовчийски стрували 4 милиона паунда ще я карат така..

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Наглост е да се радваш на загубата на Левски като всеки чорбар. Такава си ви е природата не сте вие виновни аз винаги ще вярвам в Левски ВИНАГИ!

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Финландците са голяма работа. В музиката са номер 1, ама не съм си и представял, че могат да отсранят Левски.

бтв реално не се радвам за загубата, напротив.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Нищо не мога да кажа. Щях да прегриза гръкляна на приятеля ми от яд (не че е виновен, де)... Още в миналогодишната надпревара в Шампионската лига си пролича (и беше разбираемо, не всеки ден се играе срещу отбори от класата на Челси, Барселона, е, там игра и късметът...), та, пролича си, че не сме дораснали за участие в големия и истински футбол, очакванията бяха срещите с грандовете да се отразят градивно върху играта на отбора, но това отпадане от Тампере... прекалено е!!! Да се чуди човек как стигнахме изобщо до групите миналия цикъл...

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Ауу не пропусна, че ЦСКА СА ПАДНАЛИ-ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ СИ ЖАЛЪК!КАКТО И ЛЕВСКИ!сега каво стана бе, а?ПОБЕДИТЕЛИТЕ АХАХАХАХАХ Н нищо НЕМОЖАХТЕ ДА МИНЕТЕ И СЕГА НЕ ИЗЛЕАИТЕ С НОМЕРА, ЧЕ СТЕ БИЛИ ПОНЕ ТАМ-ТАМ, ДА, НО ДОКЪДЕ Е ВЪПРОСА...

Град
    Цитирай Първоначално написано от PR0
    Не сравнявай Тампере с Кула, защото Тампере са шампионите на Финландия и имат титли, които Хайдук няма. Рекорда в клубната им история е две четвърти места в сръбската лига.

А по темата много слаба игра видя се още на мача с Литекс
    ТАМПЕРЕЛИЧИ, ЧЕ СИ ЛЕВСКАРЧЕ

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    Ауу не пропусна, че ЦСКА СА ПАДНАЛИ-ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ СИ ЖАЛЪК!КАКТО И ЛЕВСКИ!сега каво стана бе, а?ПОБЕДИТЕЛИТЕ АХАХАХАХАХ ПЪРВИ КРЪГ НЕМОЖАХТЕ ДА МИНЕТЕ И СЕГА НЕ ИЗЛЕАИТЕ С НОМЕРА, ЧЕ СТЕ БИЛИ ПОНЕ ТАМ-ТАМ, ДА, НО ДОКЪДЕ Е ВЪПРОСА...
    Първи кръг?? Разбираш от футбол да знаеш

Град
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    Ауу не пропусна, че ЦСКА СА ПАДНАЛИ-ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ СИ ЖАЛЪК!КАКТО И ЛЕВСКИ!сега каво стана бе, а?ПОБЕДИТЕЛИТЕ АХАХАХАХАХ ПЪРВИ КРЪГ НЕМОЖАХТЕ ДА МИНЕТЕ И СЕГА НЕ ИЗЛЕАИТЕ С НОМЕРА, ЧЕ СТЕ БИЛИ ПОНЕ ТАМ-ТАМ, ДА, НО ДОКЪДЕ Е ВЪПРОСА...
    Първи кръг?? Разбираш от футбол да знаеш
    Разбирам и се поправих се КкКкКк напарво за 2-ри кръг
    много си злобен-левскарче

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    От кога неуспехите на Левски взеха ди ви радват повече от вашите успехи? Да нормално е след като вече нямате такива! Жалко, наистина много жалко за вас.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    От кога неуспехите на Левски взеха ди ви радват повече от вашите успехи? Да нормално е след като вече нямате такива! Жалко, наистина много жалко за вас.
    успехи, каквито ЦСКА има, Левски няма да има никога
    а и ти си този, който се опита да се самоутеши като изкара Тампере Юнайтед колос в световния футбол

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Тампере са слаб отбор, но по силни от Кула, а това че Левски са в много слаба форма е друг въпрос

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Тампере са слаб отбор, но по силни от Кула, а това че Левски са в много слаба форма е друг въпрос
    пише се по-слаб... (и не са играли наскоро, че да го твърдиш)
    а другото си е друг въпрос, да..

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    ДРЕМЕ МИ ! ВЗЕХМЕ ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ ,А ТОВА ,ЧЕ НЕ ПРОДЪЛЖИХМЕ В ЕВРОПА НЕ Е ОТ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ !

Other КУРВО ИСКАМ СРЕЩА !
    не ти вярвам...
    аз също
    както и да е - хващай авботуса, ще те чакам на гарата

(на крива ракета - космоса й е виновен)

Град
    ДРЕМЕ МИ ! ВЗЕХМЕ ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ ,А ТОВА ,ЧЕ НЕ ПРОДЪЛЖИХМЕ В ЕВРОПА НЕ Е ОТ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ !

Other КУРВО ИСКАМ СРЕЩА !
    АХАХ В БГ АУУУ БРАВО В ЕВРОПА МАЛКО ЗОРЛЯАМ, НО ВИЕ СТЕ ЛЕВСКИИИИ И МАЧКАТЕ НАРЕД
    стига си се заяждал-не ти ли писна?или само това те изпълва, но вече не си интересен(какво и всички левскари в този форум)

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    Дигнахме банкет заради победата и ушев ни прибра...Какъв по-добър завършек на този паметен за българския футбол ден.

ТАМПЕРЕ! ТАМПЕРЕ! ТАМПЕРЕ!
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Град
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Изложихме се,да! Слаби сме,да! Отстраниха ни скиорите,да!
    Е,и?

Аз няма да спра да обичам ЛЕВСКИ по-малко след този мач. Дори напротив,още по-силно ги обичам и винаги ще ги подкрепям.

Горд съм,че Сектор Б изпратихме отбора с мощно "И само Левски,обичаме те" след края на мача
    Това е отговор на провокацията,който е достоен за уважение.
    Подкрепяйте си отбора,но не се правете на велики,щото винаги има кой да ви го вкара дълбоко.
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Изложихме се,да! Слаби сме,да! Отстраниха ни скиорите,да!
    Е,и?

Аз няма да спра да обичам ЛЕВСКИ по-малко след този мач. Дори напротив,още по-силно ги обичам и винаги ще ги подкрепям.

Горд съм,че Сектор Б изпратихме отбора с мощно "И само Левски,обичаме те" след края на мача
    това е достойно за уважение
    Емо ултрас, самият треньор каза, че за него годината още от сега е загубена.. ако ще се радваш на победи над вихрен - браво на теб...
    ти не си фен , ти си хейтър..
    толкова ли е трудно да приемеш нещо с достойнство .. вземи пример от АТАКАБГ

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Взехте пример от Берое в полуфиналния мач с Литекс.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Истински левскар(за които искрено много съжалявам,имам достатъчно приятели измежду тях) с болка на сърцето ще си легне и ще мисли за случилото се,а не като теб,да ръси простотии наляво и надясно.Ето заради такива лумпени като тебе,заради арогантни простаци като Борат и Посраков мразя Лефски

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Левски е слаб. С една селекция се играе вече трета година. Само 3 нови попълнения две от тях се представят зле. Повечето титуляри са 30 годишни, Боримиров е на 37. Титулярите нямат равностойни заместници или поне да се доближават до качествата им. Мъчим се са супер купата, падаме от отбори като Тампере. Мъри поема цялата вина.

Крахът на ЛЕВСКИ Е ПЪЛЕН!!!!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Аз не знам какво е виновен Мъри.. просто е прекалено отговорен човек
    вината да поеме Бай Ганьо
    а НСПП пак се скри

Град
    ЛЕВСКИ,ДОРИ КОГАТО ГУБИШ АЗ ПЕЯ ЗА ТЕБ

ЕДИН ГОЛЯМ СИН "мъжки полов орган" ЗА ВСИЧКИ ,грухтящи и селяни от ловеч !!!
    ТАЯ ГОДИНА ВИ ЕБАХМЕ НАВСЯКЪДЕ,ВИЕ ПАК ГОВОРИТЕ?
    СВИНЕ ,ЮБИЛЕЯ ИДВА ! 6:0 !
    Other,като си в София пиши ЛС !
    Хулиганчето от литЯкс,нали имате хора в студенски град?Дайте нещо да се разберем.
    Син палячо,аз не мога да говоря от името на "хората ни в студентски град".Паднахте,приемете си загубата и млъкнете щото сте смешни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си