- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Левски 0-1 Тампере Юнайтед
Тъй като съм левскар ще отбележа,че съм адски потресен тъй като бяхме елиминирани от най-смешния дърварски отбор! Нещо като Хайдук-ЦСКА но все пак резил имаше но и класиране! А при нас НЕ ! Успех на Литекс,ЦСКА и Локомотив София в евротурнирите и дано те поне зарадват България тази година!
Craig David-Walking Away
Не сравнявай Тампере с Кула, защото Тампере са шампионите на Финландия и имат титли, които Хайдук няма. Рекорда в клубната им история е две четвърти места в сръбската лига.
А по темата много слаба игра видя се още на мача с Литекс
Не си ти единствен потресения от този мачТова не е Левски......
С такава игра ще ни е мн трудно за напред.Няма какво поече да кажа......
хехехе, ако изкараш Тампере сериозен отбор ще си ебати жалкия вече![]()
тампере е отбор от страна на хокеисти, на 9 години история..
като пада любимото ти отборче, поне имай честта да си мълчиш, като момчето по-горе
тва твоята наглост край няма
Това, което победи днес Левски беше високомерието
цяло лято се подигравате на ЦСКА за селекцията.. но се видя, че само на мускули не става - сърдете си на селянинО Батков затова, че ви лъже 2ра година за селекция и ви сипе прах в очите
Не съм злобар, беше хубаво всички български отбори да продължат, да трупат коефициент за България
но докато в Левски смятат, че лекета като Домовчийски стрували 4 милиона паунда ще я карат така..
Наглост е да се радваш на загубата на Левски като всеки чорбар. Такава си ви е природата не сте вие виновни аз винаги ще вярвам в Левски ВИНАГИ!
Финландците са голяма работа.В музиката са номер 1, ама не съм си и представял, че могат да отсранят Левски.
бтв реално не се радвам за загубата, напротив.
Нищо не мога да кажа. Щях да прегриза гръкляна на приятеля ми от яд (не че е виновен, де)... Още в миналогодишната надпревара в Шампионската лига си пролича (и беше разбираемо, не всеки ден се играе срещу отбори от класата на Челси, Барселона, е, там игра и късметът...), та, пролича си, че не сме дораснали за участие в големия и истински футбол, очакванията бяха срещите с грандовете да се отразят градивно върху играта на отбора, но това отпадане от Тампере... прекалено е!!! Да се чуди човек как стигнахме изобщо до групите миналия цикъл...
Ауу не пропусна, че ЦСКА СА ПАДНАЛИ-ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ СИ ЖАЛЪК!КАКТО И ЛЕВСКИ!сега каво стана бе, а?ПОБЕДИТЕЛИТЕ АХАХАХАХАХН нищо НЕМОЖАХТЕ ДА МИНЕТЕ И СЕГА НЕ ИЗЛЕАИТЕ С НОМЕРА, ЧЕ СТЕ БИЛИ ПОНЕ ТАМ-ТАМ, ДА, НО ДОКЪДЕ Е ВЪПРОСА...
Първоначално написано от PR0
![]()
![]()
![]()
ТАМПЕРЕЛИЧИ, ЧЕ СИ ЛЕВСКАРЧЕ
Първи кръг?? Разбираш от футбол да знаешПървоначално написано от the_o.c_girl
Разбирам и се поправих се КкКкКк напарво за 2-ри кръгПървоначално написано от PR0
много си злобен-левскарче![]()
От кога неуспехите на Левски взеха ди ви радват повече от вашите успехи? Да нормално е след като вече нямате такива! Жалко, наистина много жалко за вас.
успехи, каквито ЦСКА има, Левски няма да има никогаПървоначално написано от PR0
а и ти си този, който се опита да се самоутеши като изкара Тампере Юнайтед колос в световния футбол![]()
Тампере са слаб отбор, но по силни от Кула, а това че Левски са в много слаба форма е друг въпрос
пише се по-слаб... (и не са играли наскоро, че да го твърдиш)Първоначално написано от PR0
а другото си е друг въпрос, да..
аз същоПървоначално написано от exploitedteen
както и да е - хващай авботуса, ще те чакам на гарата
(на крива ракета - космоса й е виновен)![]()
АХАХ В БГ АУУУ БРАВОПървоначално написано от EMO_ULTRAS
В ЕВРОПА МАЛКО ЗОРЛЯАМ, НО ВИЕ СТЕ ЛЕВСКИИИИ И МАЧКАТЕ НАРЕД
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
стига си се заяждал-не ти ли писна?или само това те изпълва, но вече не си интересен(какво и всички левскари в този форум)
Дигнахме банкет заради победата и ушев ни прибра...Какъв по-добър завършек на този паметен за българския футбол ден.
ТАМПЕРЕ! ТАМПЕРЕ! ТАМПЕРЕ!
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Това е отговор на провокацията,който е достоен за уважение.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Подкрепяйте си отбора,но не се правете на велики,щото винаги има кой да ви го вкара дълбоко.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
това е достойно за уважениеПървоначално написано от ATAKABG
Емо ултрас, самият треньор каза, че за него годината още от сега е загубена.. ако ще се радваш на победи над вихрен - браво на теб...
ти не си фен , ти си хейтър..
толкова ли е трудно да приемеш нещо с достойнство .. вземи пример от АТАКАБГ
Взехте пример от Берое в полуфиналния мач с Литекс.Първоначално написано от ATAKABG
Истински левскар(за които искрено много съжалявам,имам достатъчно приятели измежду тях) с болка на сърцето ще си легне и ще мисли за случилото се,а не като теб,да ръси простотии наляво и надясно.Ето заради такива лумпени като тебе,заради арогантни простаци като Борат и Посраков мразя Лефски
Левски е слаб. С една селекция се играе вече трета година. Само 3 нови попълнения две от тях се представят зле. Повечето титуляри са 30 годишни, Боримиров е на 37. Титулярите нямат равностойни заместници или поне да се доближават до качествата им. Мъчим се са супер купата, падаме от отбори като Тампере. Мъри поема цялата вина.
Крахът на ЛЕВСКИ Е ПЪЛЕН!!!!!
Аз не знам какво е виновен Мъри.. просто е прекалено отговорен човек
вината да поеме Бай Ганьо
а НСПП пак се скри
Син палячо,аз не мога да говоря от името на "хората ни в студентски град".Паднахте,приемете си загубата и млъкнете щото сте смешни.Първоначално написано от EMO_ULTRAS