.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    I az imam podoben problem no dori e po-lo6o toi mi e brat i kvot i da stava vse sravnqvam gadjetata mi s nego i kogato se celuvam s drug si predstavqm nego mn e gadno puk kogato vednaj bqhme izlezli i vidqhme edno momi4e det mu razbi surceto toi vika tq ne te poznava pravi se na moe gadje i po4na da me celuva tova be6e nai-6tastliviq moment v jivota mi ta mila studenata voda nqma da ti pomogne no e po-pravilniq izbor

Я дай снимка на братовчеда да го видя :P (не за друго,просто щото го хвалиш толкова много :P )

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от DeAd_LooSeR
    стига вее..пфф тва е извратено.Ще вземете да си родите некви изродчета...тва е гадну.Стегни се! Колко др мом4ета има около теб!
    верно че щи е трудно,но не си мисли за него и се огледай все ще си намериш др.Само гледаи д ане ти е брат или др братовчед!
    +1
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    I az imam podoben problem no dori e po-lo6o toi mi e brat i kvot i da stava vse sravnqvam gadjetata mi s nego i kogato se celuvam s drug si predstavqm nego mn e gadno puk kogato vednaj bqhme izlezli i vidqhme edno momi4e det mu razbi surceto toi vika tq ne te poznava pravi se na moe gadje i po4na da me celuva tova be6e nai-6tastliviq moment v jivota mi ta mila studenata voda nqma da ti pomogne no e po-pravilniq izbor

bratov4ed dobre,daje imam takiva poznati bratov4edi koito sa go praveli....ama brat ve4e e izvrateno,stranno i prekaleno!!!a ne te li trevoji tazi misal be? struva mi se 4e mn mn ne ti puka 4e izpitva6 takiva 4uvstva a bi trqbvalo da se zamisli6 nad nqkoi ne6ta...pone az taka mislq,no vse pak vseki si ima li4no mnenie i moje da pravi kvoto si iska

bebetoooooooooooooooooooo
    Guest

az

awe macko davai smelo na pred az si praa postoqnno sex s parviq mi bratov4ed i toi e dovolen i az vie nema da si praie deca q prosto edin sex

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си