- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правя като ме привлича толкова много?!
I az imam podoben problem no dori e po-lo6o toi mi e brat i kvot i da stava vse sravnqvam gadjetata mi s nego i kogato se celuvam s drug si predstavqm nego mn e gadno puk kogato vednaj bqhme izlezli i vidqhme edno momi4e det mu razbi surceto toi vika tq ne te poznava pravi se na moe gadje i po4na da me celuva tova be6e nai-6tastliviq moment v jivota mi ta mila studenata voda nqma da ti pomogne no e po-pravilniq izbor
Я дай снимка на братовчеда да го видя :P (не за друго,просто щото го хвалиш толкова много :P )
+1Първоначално написано от DeAd_LooSeR
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Първоначално написано от menta_loverka
![]()
![]()
bratov4ed dobre,daje imam takiva poznati bratov4edi koito sa go praveli....ama brat ve4e e izvrateno,stranno i prekaleno!!!a ne te li trevoji tazi misal be?
struva mi se 4e mn mn ne ti puka 4e izpitva6 takiva 4uvstva a bi trqbvalo da se zamisli6 nad nqkoi ne6ta...pone az taka mislq,no vse pak vseki si ima li4no mnenie i moje da pravi kvoto si iska
![]()
awe macko davai smelo na pred az si praa postoqnno sex s parviq mi bratov4ed i toi e dovolen i az vie nema da si praie deca q prosto edin sex