.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Дали е бременна :S

Здравейте на всички,ако можете да си кажете мнението по въпроса и дали напразно се притеснявам.
    Приятелката ми чакаше да е дойде на 4-ти,но вече 6-ти ден и закъснява,последно сме правили секс преди 10-тна дена и 99% съм сигурен, че презерватива не е бил скъсан.Има и още една подробност тя точно 2-3-4-5 беше на море и предполага че от това и закъснява.Това е ако може сериозни мнения по въпоса!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Щтом е с презарватив не знам от какво се страхуваш много ясно че не е бременна
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    nqkade tam
    Relax praili ste go s prezervativ a dori da e bremenna e tva tq 6e si kaje kvo e praila na moreto pri si4ki situacii si nevinen
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    невинен не е бременна,ма както каза някой в горния пост,зависи кво е правила на морето....
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Guest
    nai-lesno e da vzeme 1 test za bremennost,no ne vseki pat kato zakasnqva ozna4ava 4e si opleskal ne6tata a dokolkoto zatova 4e e hodila na more tva ne e svarzano s idvaneto nakarai q da napravi test nai-dobre i za dvamata no ako e bremenna

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nai-lesno e da vzeme 1 test za bremennost,no ne vseki pat kato zakasnqva ozna4ava 4e si opleskal ne6tata a dokolkoto zatova 4e e hodila na more tva ne e svarzano s idvaneto nakarai q da napravi test nai-dobre i za dvamata no ako e bremenna
    На против-свързано е-доказано е че всяка промяна в климата влияе на цикала-и на мен така ми се разбъзиква след море,така че споко-не е бременна
    Спрете Земята,искам да сляза...

ne e bremenna tva e zaradi promqnata na klimata spx

Надали е бременна ...
    На който му се убива време...

kato vi e tolkova pritesneno vzemete edin test za bremennost ... pone za profilaktika ..
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Вижте тия темперетури-с 20-30 градуса паднаха, а сега пак е жега. Това е стрес за организма и без море. Споко. И все пак да си направи тест. 1 лв къде не го е дала?

абе и да е бременна кво ти пука бе брато дори да се роди негърче кво лошо има децата са цветята в нашето общество

martix,6te prestane6 li da razvalq6 hubavite temi Oooo bojee!!! i kakuv e tozi necenzuriran avatar!!! naru6ava6 to4ka 37479 ot praqlnika na foruma

Спокойно не е бременна(поне не от теб,щом сте го правили с презерватив) Най-вероятно е от промяната в климата и при мен се получи подобно нещо,само че на мен ми подрани с 2 седмици...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си