Whisskas, той едва ли някога ще приеме факта, че това, че друсаме не означава, че нямаме цели в живота, че не учим и не се развиваме..

за себе си лично мога да кажа следното: именно наркотиците ме превърнаха от затворено,заблудено, срамежливо дете, което не вярва в себе си и се подценява в общителен, освободен от глупави комплекси, стериотипи и кумири, млад човек, който знае какво иска, вярва във възможностите си, осъзнава доста от нещата от живота по малко по-различен от общоприетия начин и това ми помага да бъда щастлива..
сега знам, че всичко е илюзия, всичко е само в главите ни, светът е на всеки, възможностите са неограничени, зависи от гледната точка.. обичам човека, който съм, а съм такава в голяма степен благодарение на наркотиците.. това не е зависимост, това е право на избор, това е избор за живот и единствения за мен начин за живот, поне стойностен и пълноценен такъв..
нищо, което противниците на употребата на забранени вещества, кажат ще промени мнението ми.. не, това дори не е мнение, това е вяра..
уважавам изборът ти, всеки живее както той сметне за правилно, но и ти уважавай изборът на другите, колкото и неправилен да ти се струва..
и.. щастлив живот ти пожелавам..