Whisskas,когато сме друсали много добре сме заели опастностите и рискове само че не винаги нещата зависят от нас. Това как ще се надрусаш и колко ще се надрусаш зависи от тебе самият,да. Обаче това какво ще ти продадат не зависи от тебе. Имаш доверие на един дилър,знаеш каква му е стоката и в един момент те издънва акто ти дава амфети с някакви примеси от сорта на прах за пране и некви такива боклуци и това те убива. За това става въпрос Ти друсаш,ама от къде си сигурна дали някой ден няма да те издънят...сещаш ли се...не винаги всичко зависи от тебе
Нз ти как приемаш факта,че приятелите ти умират от наркотиците,обаче на мене ми дойде в повече когато един умря пред очите ми,а на друг едвам му спасиха бъбреците и черния дроб. Ми спек.....Честно казано не ми пука от какво ще умра,дали ще умра като нормален човек,дали кола ше ме бутне,дали тухла ще ми падне на главата...само не искам да умирам като най-жалкото същество в някоя градинка и с пяна на устата. Бях чела някакъв твой пост,където казваш,че не вси1ки наркомани са жалки пропадняци. Верно е,но те са адски малко......рано или късно всички стават едни и същи