.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

Tatoo-въпрос за момичета

kakvo mislite za tatoo po tqloto sexi li sa ili ne

Голям фен Аватара на 50cent
    da be az iskam da si pravq ama se 4udq kva

Guest
    \/ barkod na peperudkata \/

Не! Изобщо не е секси да си съсипаш тялото за цял живот !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    TaTToo
    Хм...секси...нз...мен ме кефи ама зависи от картинката и от мястото :/

секси са според мен, но не бих се престрашила да си направя постоянна татуировка. Най ми харесват тези около пъпа, примерно бях видяла една мацка с водно конче до пъпа си, беше много красиво, или около глезените, ама там за постоянните казват, че болката била най-голяма и трябва да си изключително търпелив.
    SMILE FOR ME NOW

секси??....зависи от мястото къде е направена и каква е самата татуировка. Аз лично не удобрявам големите и масивни татуировки, но нещо по-малко и оригинално би стояло много добре, дори секси.

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    ами на мен ми харесват,само ако е нещо по-семпло и дребно,около пъпа,на глезена примерно

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Обичам. Много обичам...
    Сега, на 4ти сепрември ще си правя първия... В ролята на подарък за birthday-а.
    К'ъв татус си си избрала?

Пп Ако не е тайна, де

Еми зависи дали ше отива на човека от мястото от самото тато,аз лично искам да си прая ама от тея дет са за няколко месеца или 1 год щот иначе сигурно ше ми писне и ше съжелявам,че съм я напрайла.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами харесват ми някакви по-мънички.И аз мисля да си направя,ама наще са твърдо против...

Guest
    az puk iskam da si napravq otdolo na hodiloto za da si q znam samo az i kat mi pisne pone nqma da se vija tolkoz mn kakto na ramoto,pupa i t.n. a i kat stana babi4ka pak nema da se vijda

DDDDFTYHT
    Guest

vaprosi za tatoo..pls koito e navutre v neshtata da pishe :P

na4i az iskam da si pravq sega septemvri mesec tatos samo 4e shte pomolq da mi kajete nqkoe mqsto za pravene v sf ? sashto taka kakva e cenata i dali bolqt tezi vremennite za 6 mseca koito sa i s kfo se pravqt ?mersi predvaritelno.[az iskam neshto malko pod pupa nai dqsno dolu ako me razbirate za da moje kato slojish neshto po kusno potni4e ili pantalon s niska talia da se vijda].

Град
    Maina City
    az si q haresvam priqtelite mi sy6to q smqtat za hubava...ieroglif skrit po ga6ti4kite mi...ama da ne si pomislite ne6to na prili4no mqsto e ...
    http://img.data.bg/i.php?show=502303&ctrl_id=badpq7#img tazi e moqta

ха/ дзали е секси? ми много зависи каква е, къде е и т.н. аз имам татос долу на крака три лапички не са върха на сексито обаче са доста симпатични
    пък и ги харесват и аз им се кефя
    music pulls me in a big black hole. I would like to tell you more but there are no more words to say!

I have to leave you now, the music takes me away

ми според мен е готино,аз като порасна ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще си направя татоировка на рамото с един часовник,който показва часа ми на раждане или сърце...
    They always say true love is all you need but when the love is gone you need something more they say true love will never leave but my true love is gone, and I can`t go on...

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Принципно ми харесват, но като си помисля, че сега съм на това мнение, а когато поотрасна ще се чудя как съм могла да си направя подобна глупост.Имам приятел, на който целите ръце са татуирани и сега се чуди лятото по какъв начин да ги прикрива, защото вече го е срам.
    Хубаво е, но да си направя подобно нещо само защото всички имат, а и е един вид мода - абсурд!
    [b][i]Je t'aime au-del

Град
    Maina City
    мен моята си ме радва освен тва е на място където не я гледам постоянно...

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Смятам скоро да си направя - котешка лапичка близо до интимното място. Имам идея и за втора - от вътрешната страна на глезена котенце, което си играе с кълбо прежда или нещо такова. Обмислям ги вече 1 година (искам да съм сигурна, че искам точно това).

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

Az sa6to mislq da si pravq ,no ako go napravq sega na 15 kakto sam v ka6ti opredeleno 6te ima voina.A ina4e mislq ili d ae ot ednata strana na zadnika ili otpred po kam se6tate se koe.
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Аз имам и естествено смятам, че е адски красиво.
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    Maina City
    to4no tam do "se6tate se koe" go namiram za mn nz dali sexy no e sladursko puk i to4no tam ne boli osven tva ako va6te vse o6te sa protiv ne e problem 6tot ne se vijda....poglednete po gore sym slojila link i kajete haresva li vi moqta

Град
    Maina City
    _Cuddly_ kakva e tvoqta

По принцип ми харесват, но не бих си направила.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от EaRLy_WiNTeR
    Принципно ми харесват, но като си помисля, че сега съм на това мнение, а когато поотрасна ще се чудя как съм могла да си направя подобна глупост.Имам приятел, на който целите ръце са татуирани и сега се чуди лятото по какъв начин да ги прикрива, защото вече го е срам.
    Хубаво е, но да си направя подобно нещо само защото всички имат, а и е един вид мода - абсурд!
    Ам то може се маха..оба4е целите раце....бая пари ше излезне...ина4е мен ме кефат татоо малко над дупетоо..за моми4етаа говоря
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си