- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета, къде обичате да ви облизват?
am nqkoe momi4e kat vi prai sfirki .. am kyde to4no obi4ate da vi lije? znam 4e sqko mom4e obi4a razli4no ama kajete pls![]()
:P
Мoderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
....
mi mnooo lesno pada na kolene i po4va da lapa qko kato az i butam glavata i sam q hvanal za kosa oooooooooooo vazbudih se elaii mi naprai edna svirka oooooooo da da da davai beibi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз обичам да ми бурка с език в дупето![]()
Emi navsqkude po penisa glavno po glavi4kata!
xqxq tnx![]()
....
4etoh 4e nai-4uvstvitelnoto mqsto na majete e mqstoto,kadeto se saedinqvat stvola na penisa s glavi4kata i nai-ve4e v zadnata mu 4ast,kadeto se svarzva6e kojata mu(zabravih kak se kazva6e to4no) i pri takava stimulaciq majat se vazbujdal nai-mnogo i mn lesno svar6val,znam sa6to 4e razbiraneto 4e kolkoto pove4e ot penisa se poema v ustata na momi4eto e tolkova po -hubavo,e gre6no,za6toto glavno glavi4kata i igrata s neq vajbujdali maja
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
казва се "перинеум" и наистина там е много яко да те ближат, а също и ануса![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Моят мъж не обича да се занимавам с главичката му много-много. Обича deep-throat и когато съм си сложила ръцете зад гърба и го обхождам само с уста.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ами обичам по корема,гърдите,по кУра,връта и т.н.![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Най много връта :P
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
za svirkite - da blije glavi4kata i edno drugo mqsto koeto opisaha po-gore, na4aloto na glavi4ka, da q hape suvsem leko, da smu4e i t.n. su6to i kato go nalapa na dulboko i go pritisne s gurloto si (ne znam kak to4no da go opi6a ama predpolagam 4e pove4eto 6te se setqt kakvo imam v predvid)
a ina4e za drugite mesta - korema (po speciqlno okolo pupa i pupa), gurdite, zurnata i vruta
еми кое е най-гадното място, за което се сещате? ей там я карам да ме облизва![]()
as the question, the answer....