- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо ... Много странна работа
Zdraveite... Iskam da vi pitam zashto ot cicite mi teche mlqko kato gi stisna , az sum na 13...![]()
ППППххАХХААХХАхАХХАаХАхах ахахаХАХХАХАХАХХХАХАХххха ххаХХАХАхАХАХаххаХХАХХАхх ахаххХАхаххаххахАХАххаХАА ХАААхХАхахаХАхахахахаХАХА ХХАХХАХХАХАхахааххахаХаха аххаХХАхаххаХхахаХХА..
Ти сериозно ли?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bremenna si tva e istinata ...daje si zakasnqla 6tom si na 13gramni se 4e me drazni6
![]()
МухУХАУХАа Аре Да Я ИзнАсиЛиМЕ, дА Я рАЗПОрИМе С куХНенСки нОЖ и Да Я зАКОпАме НякаДе!?Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
mi nai logi4noto obqsnenie e da si bremenna pak ina4e moje da e neshto ot hormonite koeto zvy4i stranno.pravila li si sex pez da se predpazvash?????
Какво имаш малка пишка ли ?? А между другото май имам и висок диоптър, щото някаква отстрани ми сочи няква книга , ама не виждам кво пише.. О , не много сбърках.Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
aidi aidi ama ti 6te q iznasilva6 az 6te q razporq s noja HAhaHAHahhaHAH
ne6to na hormonalna osnova e,nz pitai nqkoi kompetenten
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ааа пичове не така. Не знаете ли че обичам да ме изнасилват кучета , а не пичове с 20 сантиметрови пишки ...Спермата на кучетата е много вкусна . Прилича на сополи , ама е малко по-сладка.
az puk misleh 4e obi4a6 da te iznasilvat krokodili i takmo 6tqh ti predloja edin![]()
prost narod eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Е да де , ама нещо на крокодилите са им малки и свършват бързо ..Първоначално написано от Анонимко
![]()
И така ,имало една котка. И тази котка трябвало да отиде до къщата на Дядо Хуй , която била на 20 км , далече от пениса на мишките които живеели в къщата на тъщата на котката която трябвало да даде адреса на къщата където котката трябвало да отиде. И така тази котка тръгнала като по пътя минала през гората , която била купена , от г-н К.Уров чрез измамни сделки , които така и не отишли до съда. И котката набрала малко цветя , изпушила едно,две , три , четири , най-малко 20 джойнта. И се запътила към къщата на Дядо Хуй , чиято къща била на 20 км , далече от пениса на мишките които живеели в къщата на тъщата на котката която трябвало да даде адреса на къщата където котката трябвало да отиде. И така котката срещнала едно куче , което било уникална порода от смесица между чау-чау и хрътка , които живеели в една Шотландска къща намираща се на полуостров Вагиналний , строена по времето на Тодор Живков с пари от ТКЗС-то , която се намирала на 80 км далече от къщата на дядо Хуй , чиято пък къща , се намирала на 20 км , далече от пениса на мишките които живеели в къщата на тъщата на котката която трябвало да даде адреса на къщата закъдето котката била тръгнала. И така какво казала котката на кучето ????
НИЩО.....
da se smee li 4ovek da plache li....
![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
ами това няма как да е млякоПървоначално написано от sexy_f_13
...предполагам,че е някакъв секрет в следствие на заболяване или инфекция
...тука няма да ти датат адекватен отговор ,затова тичай при майка си и да те заведе на лекар
късмет
![]()