- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как започнахте? Защо?
Ем виж не е от най-хубавите неща ама избавя от стреса - ако бачкаш по 10 - 12 часа дневно и като се прибереш няма кво да ядеш щото ваште са те забравили и така няма как да е ... стига се и дотам ... или когато си тотално изолиран от всичко и всички ... никой не е стигнал от добро - лично мое мнение.Първоначално написано от ??????????????????
Селяни Селяни ... моят град е ваша столица ...
http://www.flirt4e.com/justemohateyou
не съм почвала.
аз не пуша!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
не е гъзария дете на 12-13 години да пуши, дори е смешно и грозно..Първоначално написано от *nymphetamine*
а пък аз първата цигара я запалих ей така защото ми скимна.. иначе за тревата просто исках да пробвам.. първият път не се напуших затова реших да има и 2ри.. тогава ми хареса...
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Точно така \Първоначално написано от extazygirl
/
ot interes...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Не зная защо пропуших цигари...
Трева...любопитство беше ,но взе ,че ми хареса и така..
И с разни други работи се зарибявах по 1 вр. (хероин) ама
това ,щот няям много акъл в главата ... пак беше любопитство и се октри нов свят пред мен ,в който бях едно мноо спокойно момиче и сичко...мноо кеф ми беше и така три дни подред като ми спреше действието ми стааше супер тъпо и дай пак и пак .............. но слава Богу ,че се опомних
![]()
Та ся само цигарки...но ако ми попадне нещо няма да откажа![]()
Еми пропуших...и аз нз що точно, но беше преди бая време. А за наркотиците - живея в най-голямото гето в България. Това е достатъчно![]()
Първоначално написано от loyal_88
Което зна4и??София,Дружба 1...
Люлин разбира сеПървоначално написано от AtMosFera
![]()
Еее,стига бе!Не е чак толко зле.Там у4а и верно мн хора друсат,но за удоволствие-петъ4но-съботни купони,дискотеки и до тук.Виж Св.Троица...малка но известна![]()
gyzariqta.. mi tai de priznavam 4e e 4isto i prosto tva v kompaniqta na pu6a4i se 4uvstva6 ili izli6en ili nad tqx... az bqx izli6na... ve4e ne :P![]()
![]()
![]()
emi propu6ih nekude na 13 14 si4kite mi priqtelki pu6eha ( i te bqha na tolkova) i v diskotekata po4nah i az da pu6a i si produljavam de pu6aam treva probvala sum i ne mi haresva ama primerno kokain ili amfeti hmmhmm tfa e drugo probvah go e taka i mi haresa i 4at pat si durpam nekolko liniiki
![]()
За пръв път пуших в 6 клас.И аз не знам защо.Може би за гъзария...Не съм много сигурна.Пуших около 2 месеца някъде,но после реших да ги спра.Не пуших около година и половина.Но после пак започнах.Попушвах от време на време.Започнах даскало и пак реших да ги спра.След това на един купон пушихме с една приятелка,която и тя ту пуши,ту не.И от тогава пак от време на време пушех.Лятото пушех малко повечко.На 15 септември тази година отказах цигарите за пореден път.Обещала съм,че няма да пуша поне до 30 юни,ама ще видиме.Надявам се,че ще устискам и че дори и след 30-ти няма да пуша.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ми първата беше от чисто любопитство. Взех една от баща ми, просто исках да видя що толкова се кефят на тия цигари...след тва айде още една, айде пак, айде цяла кутия да си купя..и така от едното любопитство бях стиглана до 2 кутии на ден по едно време![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ами пробвах само от любопитство,за да видя защо толкова им се кефят на тия цигари, но започнах да пуша защото ми се беше насъбрало мн и така ...
Цигари - на 13, от келешлък. Тогава в даскало за да имаш шанс да си сред "популярните", трябваше да пушиш с тях в междучасията.
Алкохол - 2-3 клас си пийвах от разни водки и вина в къщи.После наш'те разбраха и ми хвърлиха един бой, след което не бял близвал алкохол до 7 клас, когато беше първото ми голямо напиване.
Коз - на 14, от любопитство.
ЛСД - на 21, от любопитство.![]()
само че аз бях 8 класПървоначално написано от Princess Of Sound
Бях на 14 (за цигари става в-с..друго не съм пушила..) .Беше след помен на вуйчо ми ()..бях изнервена и реших да пробвам една.После още една и такаа...
всеки ден като минаваш в кухнята покрай некое чизкейкче на 7мия-8мия ден нервите ти няма да издържат и ще го изядеш![]()
цигарите от любопитсво на 14 /чак се чувствам задръстена сега след само 2 години като ги гледам/ ии после се почна една по една нали ала бала, имах периоди в които 2 кутии ми бяха за деня без абсолютно никакъв проблем тая пролет беше .. ама то щот бях неква много нервна![]()
ии сега даже не съм пипала цигара цяла седмица.. не съм пристрастена или пуша иили не..
треваа на некъв рожден ден, от къде да знам защо, така съм решила така съм направила, сега пуша от време на време, ноо не спадам към некви тревомани илии деа знам, не е редовновъпреки че и там съм имала такъв период де, ноо адски кратък
алкохол - за пръв път пак ми беше на 14 / мама е много строга/ и то като за първо напиване адски злобното, но си беше по повод, а сега си се напиваме кога ни стане кеф, анонимните алкохолици ахах тъпото е че винаги се намира повод и имаме оправдание![]()
.!.
На 7-8мия ден ще бъде мухлясало.Първоначално написано от cherinka
![]()
Обясни го на 13 годишен невменяем келеш.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Тва никога не съм можел да го разбера как става цигарите да ви успокояват. Мене ме правят даже по-нервен.ама то щот бях неква много нервна
Ами има какво да правя, от такава гледна точка, не че ми успокоява нервите, но се занимавам с нещо, ходи ми обяснявай че има далееч по-смислени нещо, които да ти отвлекат вниманието.. амаа да запалиш цигарата сякаш е най-лесното, което може да се направи.![]()
![]()
.!.
И все пак не си се родил с амфет в носаПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Ами в компанията ми всички бяха пушачи.. и аз айде да си дръпна веднъж да видя кво е, айде втори път.. после айде да я изпуша тая цигара, кво толко..аре да си купя една кутия, няма повече.. и така вече две години всеки ден си карам на "тая кутия и ги спирам".
Наркотици не употребявам.. Пушила съм трева веднъж - два пъти, да видя какво е, ама не ме хвана и двата пъти. И така.