.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 125
    Цитирай Първоначално написано от ??????????????????
    Цитирай Първоначално написано от the EXPLOITED
    Цитирай Първоначално написано от Плякам Майки
    Бивш наркоман няма!
    МНОООООО ВАЖНО МИСЛИШ ЛИ 4Е МИ ПУКА И ЦЯЛ ЖИВОТ щЕ СЪМ НАРКОМАН АМА щЕ МИ Е МНООООО ПО ЯКО ОТКОЛКОТО НА ТЕБ ТИ Е БИЛО НЯКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!хихихихи охихихихихих ХЕИТЪР БАХТИ МНОООООО СИ УМЕН БЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!!!!!!ХИХИХИХИ СЛАДУР
    Защо мислиш, че ще ти е по-яко? Откъде можеш да си сигурен какво ни е на нас останалите? На тебе без drugs ти е тъпо, еми на другите не им е. И е вярно, че бивш наркоман няма...както и бивш пушач, и бивш алкохолик...ама те и алкохола и цигарите за мене са си наркотици един вид. И наистина ли ви доставя удоволствие да не знаете къде се намирате, да имате халюцинации, да сте неадекватни за заобикалящите ви в момента? Интересно ми е просто, щото не съм пробвала, ама не откривам кое е приятното. Може и да греша. Някой по-компетентен нека каже.
    Ем виж не е от най-хубавите неща ама избавя от стреса - ако бачкаш по 10 - 12 часа дневно и като се прибереш няма кво да ядеш щото ваште са те забравили и така няма как да е ... стига се и дотам ... или когато си тотално изолиран от всичко и всички ... никой не е стигнал от добро - лично мое мнение.
    Селяни Селяни ... моят град е ваша столица ...
    http://www.flirt4e.com/justemohateyou

не съм почвала.
    аз не пуша!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от *nymphetamine*
    Първата ми цигара беше от чиста гъзария. Обаче взе, че ми хареса и почнах да пуша редовно...и сега не мога да спра. Ама и май не искам, де да знам.
    За коза...На някъф купон, супер много ме изкефи и сега, когато имам възможност, пуша. Не се случва много често и мисля, че така е по-добре!
    не е гъзария дете на 12-13 години да пуши, дори е смешно и грозно..
    а пък аз първата цигара я запалих ей така защото ми скимна.. иначе за тревата просто исках да пробвам.. първият път не се напуших затова реших да има и 2ри.. тогава ми хареса...
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Фен
    Град
    Рая
    Цитирай Първоначално написано от extazygirl
    с какъвто се събереш,такъв ставаш
    Точно така \/

ot interes...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не зная защо пропуших цигари...
    Трева...любопитство беше ,но взе ,че ми хареса и така..
    И с разни други работи се зарибявах по 1 вр. (хероин ) ама това ,щот няям много акъл в главата ... пак беше любопитство и се октри нов свят пред мен ,в който бях едно мноо спокойно момиче и сичко...мноо кеф ми беше и така три дни подред като ми спреше действието ми стааше супер тъпо и дай пак и пак .............. но слава Богу ,че се опомних
    Та ся само цигарки...но ако ми попадне нещо няма да откажа

Град
    По гетата...
    Еми пропуших...и аз нз що точно, но беше преди бая време. А за наркотиците - живея в най-голямото гето в България. Това е достатъчно

Цитирай Първоначално написано от loyal_88
    Еми пропуших...и аз нз що точно, но беше преди бая време. А за наркотиците - живея в най-голямото гето в България. Това е достатъчно

Което зна4и??София,Дружба 1...

Град
    По гетата...
    Цитирай Първоначално написано от AtMosFera
    Цитирай Първоначално написано от loyal_88

Което зна4и??София,Дружба 1...
    Люлин разбира се

Еее,стига бе!Не е чак толко зле.Там у4а и верно мн хора друсат,но за удоволствие-петъ4но-съботни купони,дискотеки и до тук.Виж Св.Троица...малка но известна

gyzariqta.. mi tai de priznavam 4e e 4isto i prosto tva v kompaniqta na pu6a4i se 4uvstva6 ili izli6en ili nad tqx... az bqx izli6na... ve4e ne :P

Цитирай Първоначално написано от sladka_niki
    gyzariqta.. mi tai de priznavam 4e e 4isto i prosto tva v kompaniqta na pu6a4i se 4uvstva6 ili izli6en ili nad tqx... az bqx izli6na... ve4e ne :P

How stupid you are

emi propu6ih nekude na 13 14 si4kite mi priqtelki pu6eha ( i te bqha na tolkova) i v diskotekata po4nah i az da pu6a i si produljavam de pu6a am treva probvala sum i ne mi haresva ama primerno kokain ili amfeti hmmhmm tfa e drugo probvah go e taka i mi haresa i 4at pat si durpam nekolko liniiki

За пръв път пуших в 6 клас.И аз не знам защо.Може би за гъзария... Не съм много сигурна.Пуших около 2 месеца някъде,но после реших да ги спра.Не пуших около година и половина.Но после пак започнах.Попушвах от време на време.Започнах даскало и пак реших да ги спра.След това на един купон пушихме с една приятелка,която и тя ту пуши,ту не.И от тогава пак от време на време пушех.Лятото пушех малко повечко.На 15 септември тази година отказах цигарите за пореден път.Обещала съм,че няма да пуша поне до 30 юни,ама ще видиме.Надявам се,че ще устискам и че дори и след 30-ти няма да пуша.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

ми първата беше от чисто любопитство. Взех една от баща ми, просто исках да видя що толкова се кефят на тия цигари...след тва айде още една, айде пак, айде цяла кутия да си купя..и така от едното любопитство бях стиглана до 2 кутии на ден по едно време

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    BurgasS
    Ами пробвах само от любопитство,за да видя защо толкова им се кефят на тия цигари, но започнах да пуша защото ми се беше насъбрало мн и така ...

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цигари - на 13, от келешлък. Тогава в даскало за да имаш шанс да си сред "популярните", трябваше да пушиш с тях в междучасията.

Алкохол - 2-3 клас си пийвах от разни водки и вина в къщи. После наш'те разбраха и ми хвърлиха един бой, след което не бял близвал алкохол до 7 клас, когато беше първото ми голямо напиване.

Коз - на 14, от любопитство.

ЛСД - на 21, от любопитство.

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Цитирай Първоначално написано от Princess Of Sound
    Ами ако не се лъжа бях 9 клас и бяхме досъа голяма дружина, а пък там само аз и още едно момиче не пушехме... и така веднъж запалихме на шега да видим какво е
    втория път просто така за фон, третия път от лигавешка и след тва вече се започна.... малко по малко и стигнах до кутия цигари на ден
    само че аз бях 8 клас

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Бях на 14 (за цигари става в-с..друго не съм пушила..) .Беше след помен на вуйчо ми ( )..бях изнервена и реших да пробвам една.После още една и такаа...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    всеки ден като минаваш в кухнята покрай некое чизкейкче на 7мия-8мия ден нервите ти няма да издържат и ще го изядеш

Град
    Непостоянно
    цигарите от любопитсво на 14 /чак се чувствам задръстена сега след само 2 години като ги гледам/ ии после се почна една по една нали ала бала, имах периоди в които 2 кутии ми бяха за деня без абсолютно никакъв проблем тая пролет беше .. ама то щот бях неква много нервна ии сега даже не съм пипала цигара цяла седмица.. не съм пристрастена или пуша иили не..
    треваа на некъв рожден ден, от къде да знам защо, така съм решила така съм направила, сега пуша от време на време, ноо не спадам към некви тревомани илии деа знам, не е редовно въпреки че и там съм имала такъв период де, ноо адски кратък
    алкохол - за пръв път пак ми беше на 14 / мама е много строга/ и то като за първо напиване адски злобното, но си беше по повод, а сега си се напиваме кога ни стане кеф, анонимните алкохолици ахах тъпото е че винаги се намира повод и имаме оправдание
    .!.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    всеки ден като минаваш в кухнята покрай некое чизкейкче на 7мия-8мия ден нервите ти няма да издържат и ще го изядеш
    На 7-8мия ден ще бъде мухлясало.

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    много са ми смешни некви дето пропушват/продрусват щото видиш ли майна и другите правят така и просто искали да им се харесат. еми тва е свръх малоумщина,толкова ли няма с какво друго да ги впе4атлите?
    Обясни го на 13 годишен невменяем келеш.

ама то щот бях неква много нервна
    Тва никога не съм можел да го разбера как става цигарите да ви успокояват. Мене ме правят даже по-нервен.

Град
    Непостоянно
    Ами има какво да правя, от такава гледна точка, не че ми успокоява нервите, но се занимавам с нещо, ходи ми обяснявай че има далееч по-смислени нещо, които да ти отвлекат вниманието.. амаа да запалиш цигарата сякаш е най-лесното, което може да се направи.
    .!.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    много са ми смешни некви дето пропушват/продрусват щото видиш ли майна и другите правят така и просто искали да им се харесат. еми тва е свръх малоумщина,толкова ли няма с какво друго да ги впе4атлите?
    аз нито пуша,нито пия кафе примерно,пък не ми е било проблем да се впиша някъде...

а си друсам не щото някой прави така,а щото ми е филм по партита и усещам музиката и партито по-добре
    И все пак не си се родил с амфет в носа

Ами в компанията ми всички бяха пушачи.. и аз айде да си дръпна веднъж да видя кво е, айде втори път.. после айде да я изпуша тая цигара, кво толко..аре да си купя една кутия, няма повече.. и така вече две години всеки ден си карам на "тая кутия и ги спирам".
    Наркотици не употребявам.. Пушила съм трева веднъж - два пъти, да видя какво е, ама не ме хвана и двата пъти. И така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си