- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Министъра реши: В събота на 15 09 бие първият зънец !
Министъра реши: В събота на 15 09 бие първият зънец !
Автор: Теодор Тодоров
Министъра на образованието и науката Дани Вълчев реши, учебната година да започне на 15 септември, въпреки съботният ден.
"Традициите трябва да се спазват, министерският съвет ще опреди 15 за работен ден" с тези думи Вълчев посрещна ученици родители и учители.
За сметка на това синдикатите на Бългрските учители, както и от КТ "Подкрепа" замисят стачка и бойкот на ч учебен ден.
Около 40 000 са първолаците в България за 2007/8 учебната година !
хаха, баси якото![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
учете се деца, мои![]()
Пффф, те щото ваканциите са мн дълги и решиха да ни спестят последния уийкенд...![]()
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
И аз мисля да не ходя. Не само заради това, че е събота, а както се очертава май няма да съм в София. Боже, боже...традиция?! Пфу...
Много гаднода не изпуснем случайно 2 дена щото е мнооого фатално
...дано да не е сигурно
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Струва ми се, че ще са малко тези, които ще отидат на 15. Не че им коства много да отделят 1-2 часа от скъпоценното си време.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Pfff ne e 4estno! I drugi godini 15 septemvri e bil v subota i sme zapo4vali na 17. Ubiha mi vsqkakvo jelanie da hodq na u4ili6te. I nai-gadnoto e, 4e trqbva da otida v subota, za6toto 6te sam za purva godina v novoto daskalo.I tva kakvo zna4i, 4e kogato 15 septemvri e v nedelq, 6te trqbva i v nedelq li da hodim!?
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
хахах правилно е решил човека...нека да се учат децата..![]()
![]()
Хмм какво толкова лошо има ... и без това дали е на 15 , 17 , 18 , 20 ... все тая ... отивате там за да се видите ... ( а и тази СЪБОТА е работна за цяла Ребублика България...) , а и ние в София и без това няма да учим на 17 като празник на София... , но на мен ще ми е забавно , и съм решил тази година да не пропускам ден .... защото ми е последна 12 клас съм и ми е тъжно като си помисля , че ще се разделя с такъв готин клас , в който няма кавги , неразбирателство и злопотреби ... , нито съм добър ученик ( прилежен имах предвид) , нито съм някво лике... Просто за 4 години тези хора станаха мойто 2ро семейство , и ако не бяха големите разтояния ( из цяла София сме ) , щяхме да се събираме всеки ден ..
той тоз е "добре" ...аз пък ако отида да съм картоф...
![]()
луд луд луд...да върви сам да си учи в събота...
![]()
Да бе-сииигурно ще отида аз на 15Даа, ама не
![]()
What you give is what you get!
Е да то това и остава.Първоначално написано от Lorein
Не, уе, на 16ти няма да се учи, а направо на 17ти сме на даскало. Т.е. не и на 17ти, нали е празник на София... По всичко личи, че тая учебна година ще започне не както трябва![]()
EEEE TVA E SUPER \/
\/ \
/ \
/
Тука според мен не става никъв въпрос за традиций.Просто хората ще си отработват на този ден и дай и ние да почнем тогава...много тъпо![]()
Ама в крайна сметка никой не ни задължаваМай ще си открият новата учебна само с първолаците
![]()
Аве ко се оплаквате да ва и марзеливите ... а и на 15 септември кога са е учило ? Отивате да си видите съучениците пфф и тъй ли иначе учебната година почва някъде към 1 октомври , всеки докат си влезе в някакво темпо.
Оффффффффффффф чудят са само ква простотия да измислят![]()