- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- салицилов спирт и хлорнитромицин
aa tva e ujasno...golqma tragediq beshe za moita chustvitelna koja...prekaleno se izsushi i mnogo boleshe...
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
аз се мажа със салицилов спирт,помага да![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
moqt e 2% ,moga li da go izpolzvam ili da si kupq 1 % ?
po hubav e po silniq,t.e 2%
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
e posledno ko da si kupq 1% ili 2%.....??????
No matter where you go, there they are...
земи си 2,колкото е по силен толкова по помага за пъпките... (ли4ен опит) а и от аптеката препоръ4ват по силния
Начи ква е програмата-изчиства се лицето с някакъв гел или тоалетно мляко,маже се лицето със силицилов спирт и после се маже с някакъв крем ли?
И аз също ползвам силицилов спирт почти всяка вечер,има ефект определено.И ползвам 1%,аптекарката каза че той е за акне,другите са твърде силни и не са подходящи за кожата на лицето.![]()
nedeite si jertva kojicite - kupete si Garnier 3 v 1 i edin sapun na Dove spored tipa na kojata si, pravete si maskat ai si miite liceto i 6te s emahnat pupkite i nqma i da s epoqvqvat zashtoto na men li4no ne mi podeistva dobr ena samata koja salicila
p.p. GArniera e okolo 10lv a sapuna e okolo 1.50 - 2 lv
Koito ne me ponasq da se iznasq!
Обесни по-подробно,плс.Първоначално написано от chance_baby
Тва гарнйер 3 в 1 квое всъщност,каде мога да ги намеря тия неща,ква е тая маска,под какъв ред ги използваш тея всичките неще,опиши по-подробно,заинтригува ме,плсссссссссссссссссссс сс!!!!!!!!!!!
![]()
значи купих си спирта и тея капсулки но крема здраве който имаше в аптеката е едн с синя котиика аз имам такъв и знам че е много "твърд" а не мазен както сте го описали.. с какъв крем мога да го заменя и горе долу до колко време ще има резултат ако ми деиства
Еми да то крема е твърд и мазен.
Действай си с него![]()
А резултатите нз кога се появяват,
ама определено ги има![]()
попринцип аз го имам тоя крем но дори тая в аптеката ми каза че не трябва да го ползваз защото и той също ще изсуши кожата много. а попринцип преди като съм си слагал от него лицетоми побелява и започва да се бели
и аз си се мажа със спирт... и да ..вс пъпки изчезнаха...
Само при менструация ми се появяват 3-4 ...
сега тъкмо ми свърши...ще си купя и това където казахте да се смесва със спирта...да видя как ще е..макар ,че и сега съм доволна..
![]()
Спирта прави чудеса..и има ефект..не като някои скъпи продукти...дето нямат ефект..
![]()
![]()
3 месеца се мажа с тоя гарниер и няма ефект ... дори мисля че пъпките се увеличихаПървоначално написано от chance_baby
![]()
ами аз първо си почиствам лицето с тоалетно мляко, после със салициловия спирт си мажа пъпките и после с крем нивея си мажа лицето. Ползвам спирта от една седмица и честно казано не виждам голям ефект, е аз го ползвам веднъж на ден, за да не си изсуша кожата, дали да го ползвам 2 пъти, и за колко време горе долу пъпките ще се махнат?
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
отварят се много ясно
Разбрах, че салициловия спирт съчетан с някой крем премахва белези Вярно ли е?
Май малко късно се включих в темата![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
Точно така ! И аз използвам 1%Първоначално написано от raindrop
и имаа невероятен ефект ... преди не можех без да си сложа ФДТ а вече от месец не си слагам
![]()
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Хлорнитромицина и Салициловия спирт бяха най-силното ми оръжие година и половина... !!! Освен че почиства, изсушава пъпчиците, заличаваше и петната !!!Година и половина съм имала най-много 4-5 пъпки !!! Дори миниатюрни нямах !!! Блестяща и здрава кожа!!! Да, обаче естествено прекомерното му ползване си казва думата.... пльок, и изведнъж пъпки, пъпки, пъпки... по челото... Спрях хлорнитромицина половин година...След това пак го започнах и действаше 1 седмица и пак пъпкиСега лицето ми е под всякаква критика ;( направо не знам какво да правя...
Ето каква кожа имах... (( Вляво))Имайте впредвид, че не съм ползвала грам фон-дьо-тен!!!! Момичето до мен също ползваше Хлорнитромицина и спирта.
на мен ми помага...комбинирам:Салицил ов спирт 1%+хлорнитромицин 5гр.+сулфатазол 5гр.
Ем,купих си сал.спирт 2% и хлорнитромицин,смесих ги и всяка вечер си ги слагам на пъпките.Сложих целия блистер в спирта.Помага и за ранички,действа.![]()
Твойта кожа е мн чувствителна,мойта е мазна и ми подейства добре.Първоначално написано от Syringe
![]()