.
Затворена тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 130
    Град
    Градът на скучаещите милионери
    aa tva e ujasno...golqma tragediq beshe za moita chustvitelna koja...prekaleno se izsushi i mnogo boleshe...

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    аз се мажа със салицилов спирт,помага да
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен
    moqt e 2% ,moga li da go izpolzvam ili da si kupq 1 % ?

Град
    Sofia, Bulgaria
    po hubav e po silniq,t.e 2%
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    e posledno ko da si kupq 1% ili 2%.....??????
    No matter where you go, there they are...

Град
    Sofia, Bulgaria
    земи си 2,колкото е по силен толкова по помага за пъпките... (ли4ен опит) а и от аптеката препоръ4ват по силния

Начи ква е програмата-изчиства се лицето с някакъв гел или тоалетно мляко,маже се лицето със силицилов спирт и после се маже с някакъв крем ли?

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    И аз също ползвам силицилов спирт почти всяка вечер,има ефект определено.И ползвам 1%,аптекарката каза че той е за акне,другите са твърде силни и не са подходящи за кожата на лицето.

nedeite si jertva kojicite - kupete si Garnier 3 v 1 i edin sapun na Dove spored tipa na kojata si, pravete si maskat ai si miite liceto i 6te s emahnat pupkite i nqma i da s epoqvqvat zashtoto na men li4no ne mi podeistva dobr ena samata koja salicila

p.p. GArniera e okolo 10lv a sapuna e okolo 1.50 - 2 lv
    Koito ne me ponasq da se iznasq!

Цитирай Първоначално написано от chance_baby
    nedeite si jertva kojicite - kupete si Garnier 3 v 1 i edin sapun na Dove spored tipa na kojata si, pravete si maskat ai si miite liceto i 6te s emahnat pupkite i nqma i da s epoqvqvat zashtoto na men li4no ne mi podeistva dobr ena samata koja salicila

Обесни по-подробно,плс. Тва гарнйер 3 в 1 квое всъщност,каде мога да ги намеря тия неща,ква е тая маска,под какъв ред ги използваш тея всичките неще,опиши по-подробно,заинтригува ме,плсссссссссссссссссссс сс!!!!!!!!!!!

значи купих си спирта и тея капсулки но крема здраве който имаше в аптеката е едн с синя котиика аз имам такъв и знам че е много "твърд" а не мазен както сте го описали.. с какъв крем мога да го заменя и горе долу до колко време ще има резултат ако ми деиства

Еми да то крема е твърд и мазен.
    Действай си с него
    А резултатите нз кога се появяват,
    ама определено ги има

попринцип аз го имам тоя крем но дори тая в аптеката ми каза че не трябва да го ползваз защото и той също ще изсуши кожата много. а попринцип преди като съм си слагал от него лицетоми побелява и започва да се бели

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    и аз си се мажа със спирт... и да ..вс пъпки изчезнаха...
    Само при менструация ми се появяват 3-4 ...
    сега тъкмо ми свърши...ще си купя и това където казахте да се смесва със спирта...да видя как ще е.. макар ,че и сега съм доволна..
    Спирта прави чудеса..и има ефект..не като някои скъпи продукти...дето нямат ефект..

Цитирай Първоначално написано от chance_baby

3 месеца се мажа с тоя гарниер и няма ефект ... дори мисля че пъпките се увеличиха

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами аз първо си почиствам лицето с тоалетно мляко, после със салициловия спирт си мажа пъпките и после с крем нивея си мажа лицето. Ползвам спирта от една седмица и честно казано не виждам голям ефект, е аз го ползвам веднъж на ден, за да не си изсуша кожата, дали да го ползвам 2 пъти, и за колко време горе долу пъпките ще се махнат?
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

тези капсулки цяли ли се слагат в спирта или се отварят ??

отварят се много ясно

Разбрах, че салициловия спирт съчетан с някой крем премахва белези Вярно ли е?

Май малко късно се включих в темата
    Love is a feeling
    Give it when I want it
    cause Im on fire
    Quench my desire
    Give it when I want it

Цитирай Първоначално написано от raindrop
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Спиртът просто изсушава пъпките. Салициловото е, защото е предназначен за кожата на лицето.
    спиртът изсушава кожата заедно с пъпките и след това предизвиква засилена мастна секреция. Салициловата киселина има бактерицидно действие и може да се използва не само за лице.

Използва се 1% салицилов спирт, защото 2% действат кератолитично (разрушават повърхностния слой на кожата; 2-3% са салициловите кремчета за премахване на мазоли). От хлорнитромицина се слагат 6-7 капсули. Добре е отгоре да се намаже и някакъв крем точно за да не изсушава прекомерно кожата. Той антибиотика пак си действа и под крема.
    Хубаво е да се правят почивки след всяко флаконче. Като цяло ефекта наистина е супер
    Точно така ! И аз използвам 1% и имаа невероятен ефект ... преди не можех без да си сложа ФДТ а вече от месец не си слагам
    Make Some Noise ... ;]]]

Хлорнитромицина и Салициловия спирт бяха най-силното ми оръжие година и половина... !!! Освен че почиства, изсушава пъпчиците, заличаваше и петната !!!Година и половина съм имала най-много 4-5 пъпки !!! Дори миниатюрни нямах !!! Блестяща и здрава кожа!!! Да, обаче естествено прекомерното му ползване си казва думата.... пльок, и изведнъж пъпки, пъпки, пъпки... по челото... Спрях хлорнитромицина половин година...След това пак го започнах и действаше 1 седмица и пак пъпки Сега лицето ми е под всякаква критика ;( направо не знам какво да правя...

Ето каква кожа имах... (( Вляво))Имайте впредвид, че не съм ползвала грам фон-дьо-тен!!!! Момичето до мен също ползваше Хлорнитромицина и спирта.

на мен ми помага...комбинирам:Салицил ов спирт 1%+хлорнитромицин 5гр.+сулфатазол 5гр.

Ем,купих си сал.спирт 2% и хлорнитромицин,смесих ги и всяка вечер си ги слагам на пъпките.Сложих целия блистер в спирта.Помага и за ранички,действа.

Казвам ви ще съжалявате мн с тоя хлорнитромицин и спирт.....

Цитирай Първоначално написано от Syringe
    Казвам ви ще съжалявате мн с тоя хлорнитромицин и спирт.....
    Твойта кожа е мн чувствителна,мойта е мазна и ми подейства добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си