.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 130 от общо 130

Hybrid View

Само да попитам...колко време след като се нанесе спирта се маже овлажняващия крем?

Аз не мога да живея без салициловия спирт. Преди слагах и хлорнитромицин ама спрях. За хлорнитромицина да ви предупредя че ставате горчиви от него и ако имате гадженце, кофти, а и за хората които носят лещи - след време може да раздразни очите и да се възпаляват и с лещите става още по зле. Само предупреждавам
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

И аз имам проблеми с кожата в сравнение със всички около мен, но не съм някакъв фрапиращ случай ... след като прочетох всички коментари останах с впечатлението, че хлорнитромицина ( не запомних как се казва ) не бива да се ползва ... в крайна сметка не случайно е антибиотик, явно е силно и не бива да се самопредписва ... колкото до спирта - най-слабия най-добре, все пак спирта си е спирт, не е много добре да се нанася на лице. И все още се чудя дали да си купя само най-слабия спирт и "Здраве" и да ги ползвам единствено по по-дразнещи пъпчици или да си взема крема и лосиона Acne Out, които междудругото действат страхотно, но разбира се по-бавно, и да ги ползвам ежедневно ... ?

Вие не сте добре да слагате тази отрова на кожата си,незнаете какво и причинявате,на нея и организма си.Сега има резултат,да,но след няколко години ще се прояви и другият-фаталният.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Вие не сте добре да слагате тази отрова на кожата си,незнаете какво и причинявате,на нея и организма си.Сега има резултат,да,но след няколко години ще се прояви и другият-фаталният.
    Абсолютната истина.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си