- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- салицилов спирт и хлорнитромицин
Само да попитам...колко време след като се нанесе спирта се маже овлажняващия крем?
Аз не мога да живея без салициловия спирт. Преди слагах и хлорнитромицин ама спрях. За хлорнитромицина да ви предупредя че ставате горчиви от него и ако имате гадженце, кофти, а и за хората които носят лещи - след време може да раздразни очите и да се възпаляват и с лещите става още по зле. Само предупреждавам
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
И аз имам проблеми с кожата в сравнение със всички около мен, но не съм някакъв фрапиращ случай ... след като прочетох всички коментари останах с впечатлението, че хлорнитромицина ( не запомних как се казва ) не бива да се ползва ... в крайна сметка не случайно е антибиотик, явно е силно и не бива да се самопредписва ... колкото до спирта - най-слабия най-добре, все пак спирта си е спирт, не е много добре да се нанася на лице. И все още се чудя дали да си купя само най-слабия спирт и "Здраве" и да ги ползвам единствено по по-дразнещи пъпчици или да си взема крема и лосиона Acne Out, които междудругото действат страхотно, но разбира се по-бавно, и да ги ползвам ежедневно ... ?
Вие не сте добре да слагате тази отрова на кожата си,незнаете какво и причинявате,на нея и организма си.Сега има резултат,да,но след няколко години ще се прояви и другият-фаталният.