- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпроси към жените и мъжете
Искам да попитам трябва ли да си бръснат жените п*тките а мъжете членовете?![]()
Не е задължително да ги бръснат,но е желателно (поне според мен) да ги обезкосмяват. Право на личен избор!
А как обичах и предпочитат повечето мъже и жени да са с косми или безПървоначално написано от DIVINE_TIME
?
![]()
Исках да кажа според мен лично е по-добре жената да си епилира п*тката, а мъжа може и да е с косми вие как смятате?Първоначално написано от DIVINE_TIME
а ти откъде знаеш?![]()
:lolдда бе тва е гнусно......естествено ,че трябва да се обезкосмяват и мъжете и жените....
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
Ако питаш аз какво предпочитам... Аз предпочитам и двамата да сме обезкосмени!!!Първоначално написано от любопиткууу
евала кака, дано всички мадами да мислят като теб, незнам какво им харесвате на тея храсталациПървоначално написано от DIVINE_TIME
А мъжете с какво си бръснат членовете?Първоначално написано от DIVINE_TIME
???????
Не е задължително, всичко е въпрос на личен избор.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ъъъъ......мноо си зле
Moderated by Aleandra
т. 2 от Правилника!
We don`t need love
Take it slowly...slowly
Е как с какво ги БРЪСНАТ,бе любопитко?? Със самобръсначка,с какво друго може да се бръсне човек. Ако питаш как да се обезкосмяват,освен бръсненето може с епилатор,кола маска,крем-депилатоар,лентички .. доста са варинтите![]()
Та за мъжете самобрасначка може да си порежа оная работа щото имам и настрани косми нещо другоПървоначално написано от DIVINE_TIME
? Да предложиш
![]()
Любопитко,доста варианти ти предложих в предния си пост. Най-добре отиди на козметик,ще те направят супер.![]()
леле супер обичам момчета които ходят на козметик мнооогооо![]()
![]()
![]()
![]()
We don`t need love
Take it slowly...slowly
Въи кат каза козметик срам ме е как ще ходяПървоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
аз съм момче........... аз от тес вариянти дето ми ги каза само за бръсненето знам че е за момчета това колата маска не е ли за жени лентичките и другите щото съм гледал реклами и там така го дават че е за жени? За това викам да не си се объркала нещо няма ли нещо дето маха космите за по-дълго време щото моите много бързо никнат и на члена ми и на брадата и
((((
СУПЕР Е ГАДНО![]()
Ти не си ли момче?Първоначално написано от Treselle_s
Що да е само за жени .. Глупости! И за мъже са подходящи. С епилатор не знам дали би могъл да издържиш. Опитай с крем-депилатоар,не съм сигурна обаче дали ще подйства,понеже в повечето случаи се оказват пълни боклуци. Най-добре е на козметик. Без значение дали си момче или момиче,мъж или жена. Скоро бях на козметик и има ценоразпис за жени и за мъже.
НЕ!![]()
We don`t need love
Take it slowly...slowly
Въи ко ши прая азПървоначално написано от DIVINE_TIME
аи някои да ми каже друг вариянт някои по безболезнен без козметик((((((
няма ли спасение моля хелп..........
регнах се у форума с тоя ник)))))))))) ако може отговорите ми ся.
myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)
Препоръчаи марка нещо моля теПървоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)
Марка.. Ако говориш за крем депилатоар и лентички използвала съм доста марки,но не съм доволна. И все пак препоръчвам вийт (veet),но са скъпички... около 10-11 лева са лентите,депилатоара е 8-9...
Казах ти,при специалист ще стане най-добре.
Гладкото е по-възбуждащо и е по-приятно за орален секс, но ако е само вагинален, космите нямат значение. С мъжа и 2-мата сме космати в момента...и да не би да ни е зле?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Добре е даите на неопитен човек без никакъв опит наи-добрия вариянт примерно тес лентички не са за мене тес кремове как работят?????Първоначално написано от `Death`Whore``
Щото аз не разбирам.......... да не е да се прецакам?