- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпроси към жените и мъжете
Не мога да се сетя заглавието на едно филм4е комедийка..има6е сцена в която главния актьор бе6е ве4е легнал връз мацето, и тя го сюрпризира с няколко прилепа и гора отдолу /Булонския лес ряпа да яде../ после ония взе да я "депилира" с една мотореза4ка ... май беше някоя от сериите на Пая, както и да е , аз предпо4итам бръснато по-хигиени4но и секси го намирам.
Филмът е "Страшен филм 1"И съжалявам за асоциацията, но се сетих как майка ми обвини баща ми, когато разбра, че съм се обръснала отдолу...защото той бил казал, че повече се кефи на бръснати /тя беше твърдо против и все още е/. Даже не помня дали съм обърнала внимание на коментара му...горкият човек..
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
=D> мерси за инфото..Scary movie!!! Kласика, и 2-рата бе добра. Аз от мойте родители никакви впе4атления по отношение на секса пък не придобих.Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Това си е до личен избор,но според мен е по-хигиенично...Първоначално написано от любопиткууу
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Мда, 4-ката е култова също.А родителите ми принципно са освободени хора...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Еми, съвременните и по-хигиенични хора се обезкосмяват, мисля.. Аз лично ходя на кола маска
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
АЗ СЪМ ТВЪРДО МАХАНЕТО НА КОСМИ НАВСЯКЪДЕ И ОТ ДВАТА ПОЛА!
МЪЖЕТЕ МОЖЕ САМО ПО КРАКАТА НЕ ЩОТО ПОЧВАТ ДА ПРИЛИЧАТ НА ГЕЙОВЕ.
Ако една жена се БРЪСНЕ-боцка!Първоначално написано от любопиткууу
Ако един мъж се бръсне...на жената не и пука!
Ако една жена се епилира-не боца МНОГО ВРЕМЕ!
Ако един мъж се епилира-МНОГО ГО БОЛИ!
Ако една жена се ДЕПИЛИРА-...странно ми е...нз!
Мъже да се депилират не съм чувала!
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
Ами аз отделям малко време в епилиране на всяка част от тялото ми!
Около 30минути не повече!
Докато приятеля ми,който е спортист и е задължен да го прави,отделя около 4 часа в епилиране на ВСИЧКО,цялото тяло,няма нито едно косъмче...до врата разбира се!
Мисля,че мъжете повече ги боли...затова жените за около 15-20 минутки и са готови,но ако го правите всеки ден,нито боли,нито има опасност ДА ИМА косъмчета![]()
А особено интимните части за мъжете,трябва да го правят с кърпичка в устата![]()
Много е болезнено!!!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.