- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- каква/и сексуални мечти, желания и прищявки си изпълни?
sex na plaja ..
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
секс на обществено място...
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
+1Първоначално написано от Russian Mafia Boss
Love you Kris !!!
Секс на плажа-това е едно от тях.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
:PПървоначално написано от Russian Mafia Boss
Това ли са ви сексуалните желания? Аз секса навън не го приемам като нещо странно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
3ка в кола
За хора, които не са го правили като мен си е странно. не мога да навия мъжа и това е!Първоначално написано от `Death`Whore``
1.sex na edno romanti4no osamoteno ostrov4e s mnogo sve6ti ot teq 4aenite malkite okolo nas.
2.sex na plaja
3.v vanata s mnogo pqna i 6ampansko
3. v leglo pokrito s rozii![]()
![]()
секс на плажа, в гора, на място което могат да ни хванат (хванаха ни 3 пъти) свирка докато карам, на вилата в романтична обстановка, това се сещам за сега
durto magre
смени мъжаПървоначално написано от krem4et0
iznasilvane,ot priqtelq mi estestveno![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от marina star
Mмм. И аз. Както и няколко пъти студентски тройки, секс на улицата, секс на мойто легло (у нас винаги има някои), секс на леглото на родителите на един бивш (бях в мензис при това.. как не оцапах чаршафите не зная). Засега това се сещам.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
sex s nepoznat (s prezervativ), sex s gey, sex s vruzvane (ne govorq za bezobidno vruzvane s 6al4eta ili ligotiiki)!E i trite ne bqha hubavi ama nqma6e da znam ako ne bqh opitala!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Sex On the beach Секс на улицата в 3 часа през ноща под 1 лампаСекс в колата нещо ежедневно Секс на яхтата на 1 авер
(без да знае) (даде ми ключовете и аз ко да прая ко и викам гаджето и тя навита за необичаини места и влязахме малко в морето
е фанаха ни де =D> (на тез дет ни фанаха) Наглите ми викат може ли и да се присаединим) и друго необичаино?? аааа да В басеина 3 часа на обяд (нямаше просто много хора
) зася тфа се сещам
![]()
![]()
Fitness Forever
Самия секс с мойто мило си ми беше мечтаМечтаех си за точно такъв човек до мен-както в леглото,така и извън него
Тфа че съм с него е сбъднат сън,а секса...-сбъдната мечта
![]()
Никакви все още![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
За хора, които не са го правили като мен си е странно. не мога да навия мъжа и това е!
Ако си грозна нормално да не можеш да го навиеш ако не звънкай и ще те уредя...Винаги ми е било странно когато момче не иска да прави секс...
Живота не се измерва с броя вдишвания, а с моментите, в които дъхът ти спира.
_*(dpd)*_cAsPeR_DPFE_™
Здравей, колежке.Първоначално написано от key_of_hell
Ние много сме били бе
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
1-Sex na durvo;2-sex v moreto;3-sex v vanata mi;4-sex v asansiora vhoda v koito jiveq;5-sex na terasata v kvartirata na edno more pred"komshii"sex v diskoteka v WCto.Chetvorka s nai dobrata mi priqtelka i dvama pichove i tiq klasi4eskite ve4e v kola na polqna i tn, ne gi smqtam.
Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.
аууууууу
аз тамън мислех да постна, но се зачетох нагоре и о!
сега съм разколебан, защото някой ще каже, както Дет курвата веднъж
"ооо,не, той изобщо не е извратен!"![]()
та тъй
като се проявят "колегите" от форума, ако го направят де, тогава и аз ще се "изявя"