- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правя?!
Здравей те! Имам си приател от 1 година и половина... Все още не сум правила секс и той ме разбира и ме чака...Но забелязвам,че вече започва да става по-настоятелен и го разбирам...и на мен ми се иска,но все още не чак толкова много,пък ме е и страх...Виновно ми е че от толкова време не е правил секс и че ме чака...Какво да правя? Моля ви,дайте ми някои друг савет...![]()
Ne e strashna smartta -
smartta e bezkraina pochivka.
Nai-strashno shte bade tova,
che v prastta nqma da vijdam tvoita usmivka!
Здравеи според мен трябва да чака
Направи го когато си готова и когато ти искаш
puskai mu,gorkoto mom4e,6te vidi6 4e 6te ti haresa,ne se 6a6kai,apak i si sigurna v priqtelq si 6tom te e 4akal tolkova
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
oh i az imam takiva ugrizeniq 4e darja moq na suho.. mn po malko (3 meseca) no se pak mi e napravo jal a toi mn si go iska.. tai 4e ot nas zavisi nie sme teq de trq saberm kuraj i da im se dadem.. ako se 4ustva6 gotova i sigurna v nego.. davai ,no ako ne.. 6tom e 4akal tokova moje i o6teaz namoq mu vikam 17god si 4akal (6toto i toi e destven) ni6to nqma ti stane o6te malko da me iz4aka6
![]()
ne si stryva da go pravi6 zaradi nego nqma da ti haresa ako ne go iska6 naistina.ako te obi4a shte 4aka
правете го вече време е ,ма ако не се чувстваш готова НЕДЕЙ!!
П.С само с гума!
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Благодаря на всички! Това е че той скоро излиза от казарма и по това сами можете да разберете че не много малък...и му бях казала че ако съм готова тогава вече може би ще го направим,но пък съм чувала много неща от приятелки за първия път и се чувствам несигорна заради това което съм чувала.....
Ne e strashna smartta -
Ами...ти желаеш ли да правиш нещо с него въобще? Започнете отдалеч - натискане, после петинг...като се отпуснеш, френска любов...и когато се почувстваш наистина готова, го направете истински.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ти бързо бързо я оправи. Пускай му и карай да върви. Какво като не е правил секс от много време, момичето не се чувства готово. Между другото интересно ми е, когато ходите с някого вече(очевидно, че за да тръгнете, изпитвате физическо привличане един към друг,нали?) не ви ли привлича толкова много, че да не ви интересува друго, а просто да го награбите? Аз си мисля, че това дали си готова, можеш да го усетиш веднага. А ако не го усетиш в началото с един човек, значи той не те пали толкова и не е точният. Аз не си спомням някога да съм се замисляла дали съм готова или неПървоначално написано от marina star
. Това обаче в никакъв случай не значи, че съм се нахвърлила на приятеля ми още на втората ни среща!!! Просто мисля, че привличането е било достатъчно. А при вас дали е достатъчно?
![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Първоначално написано от beb4o_bu
+1 и аз така мисля аз 1 година даве и нещо без секс не мога той ме привлича толкова много че...
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Даа,привлича ме,искам си го...но колкото повете разбирам и чета за първия път при момичетата винаги успява да ме разколебае малко и отлагам отново...
![]()
Ne e strashna smartta -
значи не чети повече \/
Nai-dobre "Michelin"Първоначално написано от bebito0o
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не се притеснявай,първият път не е толкова страшен! След като е чакал толкова много,ясно е ,че има чувства към теб. Но ако не се чувстваш готова ти самата,изчакай още малко. Щом е чакал година и половина,може да почака още няколко месеца. Щом се колебаеш,значи нещо те притеснява. Ако е само болката,сигурна съм,че те обича и ще се постарае да я сведе до минимум. Ако нямаш други притеснения го направи.![]()
Когато си готова тогава го направи!Ако те обича наистина ще може да по исчака още!![]()
Уха браво на човека да издържи толкова време =D> Нормално е да става настоятелен`Death`Whore`` даде добри съвети
![]()
Направи го, когато се чувстваш готова.
Какво точно те разколебава?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Има едно нещо което също не съм споменала,че тои не е от моя град и идва през един два дни до Плевен... Притиснява ме мястото,болката или да не разочаровам очакванията му....ей такива неща но най много първото ме притиснява,защото все пак това е моя първи път....![]()
Ne e strashna smartta -
Абе, момиче, я се вземи в ръце. Не се очаква от девствено момиче да е добро в секса. И няма как да бъде. Болката...ще я има, но трябва да я изтърпиш, за да дойдат приятните изживявания. А мястото...твоите родители не знаят ли, че имаш гадже?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
За да го направиш трябва да си сигурна, че ти го искаш. Това е най-важното. След това помисли дали това е най-подходящия човек и дали искаш точно той да ти е първия. Не се притеснявай, че може да го разочароваш. Никой не се е родил научен. Ако той те обича, това че нямаш опит за него няма да е проблем. За болката не трябва да се притесняваш, при някои момичета я има, при други-не. Ако си максимално възбудена и спокойна, тя ще е свеена до минимум.Първоначално написано от Sulzi4ka
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
а ти на колко си и той също спокойно изчакай просто се галете милвайте се
Благодаря на всички! Ами и аз така съм му казвала,но той ми отговаря че това никога няма да го направи с друга защото ме обича и иска само с мен....а относно годинити аз съм на 16г а той е на 20г...За него знае само майка ми и сестра ми и за това рядко идва в нас..по-често ходим на вън...а аз се познавам с цялото му семейство......![]()
Ne e strashna smartta -