.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Миминка
    Guest

Прически с преса моляя ;>

Ейй здравейте :> Кажете или дайте линкове с някфи готини прически , направени с помоща на преса .. много много ви моляя Мерси предварително

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    мммдааа..добра темичка ама не намерих нищо аз..

ето ти няколко съветчета...

Използвайте правилно пресата за коса
    Не можете да живеете без вашата преса за изправяне на коса? Веднъж щом вече знаете как се постига този гладък и лъскав вид, не можете да спрете. Наистина няма значение каква преса за коса използвате: керамична, метална или такава с йонна защита - те всички увреждат косата ви от прекалена или неправилна употреба. Високата температура изсушава и с времето унищожава връхчетата на косата ви.

Ето 10 съвета, които ще ви помогнат да се „сработите” с вашата преса без да увреждате косата си.

1. Поддържайте пресата чиста. Така ще издържи по-дълго и ще уврежда косата ви по-малко.

2. Използвайте балсам, след като измиете косата си, но го изплакнете дбре

3. Упражнявайте се повече преди да предприемете нещо по-сериозно. Пресата се използва много лесно, веднъж щом й “хванете цаката”.

4. Преди да използвате пресата, срешете косата с гребен.

5. Избягвайте употребата на каквито и да е продукти, докато не свършите с изправянето на косата.

6. Работете на малки участъци. Колкото е по-малък участъкът, толкова по гладка и лека ще бъде вашата коса.

7. Прилагайте равен натиск, докато изтегляте косата си от корена до върха с пресата и без да спирате на вече обработената коса.

8. Използвайте широка четка за косата преди да я пригладите в желаната форма.

9. Използвайте олекотяващ серум за да изгладите всяка останала къдрица. Трябва ви само малко от него.

10. Оставете пресата да изстине. Почистете повърхността й с парче плат, за да може да я използвате отново утре.

само че снимки неможах да ти намеря.иначе незнам колко прически може да се направят с преса,освен да си я изправиш косата и няколко кичура да си ги направиш с вафлената приставка....нзм,това е от мен,sorry че не ти бях много полезна....

хубав съвет...само 4е ако имаш дълга коса, може да останеш и без ръце...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Да попитам онова подобие на преса,което го рекламират по телевизията едно въртящо се ,та тези които са го използвали бихте ли ми казали добро ли е да си го купувам ли изобщо

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    кажете...с вълнообразна преса как мога да си вдигна някак си косата на зад да стой..незнам как го правят тва,ама мн ми харесва..мъча се да си го направя така..ама не стой и не става..

Цитирай Първоначално написано от flyleaf
    Да попитам онова подобие на преса,което го рекламират по телевизията едно въртящо се ,та тези които са го използвали бихте ли ми казали добро ли е да си го купувам ли изобщо

една приятелка си го взе (ако говориш за онова дето е 80лв и дето невероятно бързо и лесно ти изправя косата и можеш да си правиш к'ви ли не др при4ески)... еммм...да... абсолютно безполезно...нищо общо с рекламата. веднъж се опита да се изправи, то все едно се беше издухала некадърно със сешоара... да не говорим, 4е и се било заплело в косата й и едва се оправила...
    мани, глупости само... реклама да си правят...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    кажете...с вълнообразна преса как мога да си вдигна някак си косата на зад да стой..незнам как го правят тва,ама мн ми харесва..мъча се да си го направя така..ама не стой и не става..
    1.с фуркети
    2.с много лак(или др фиксатор)
    естествено няма как да ти застане)

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    1.с фуркети
    Така .. до тук добре ама аз не разбрах какво имап впредвид .. с това няма как да стане или ако искам ефект трябжа да ги използвам тези неща :P

ку-ку
    Guest
    виж снимки нямам но ще ти дам супер готин съвет...изгорена коса...седи мноу яко

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    1.с фуркети
    Така .. до тук добре ама аз не разбрах какво имап впредвид .. с това няма как да стане или ако искам ефект трябжа да ги използвам тези неща :P
    трябва да ги използваш
    например това:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си