- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Роб или господар?
I dvata otgovora sa malko kraini..
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
зависи, понякога роб, понякога господар, важното е да е хубаво и за двамата
durto magre
В леглото съм изцяло робиня. Подчинявам се на всякакви заповеди, изпълвам всякакви прищевки и пр. и ми носи удоволствue.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Определения като роб и господар са прекалено крайни и се случват много рядко при нас. Иначе го разбирам като активност. И в двата случая има разнообразие, не може само единя да е активния.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
=D> Това е и моето мнениеОпределения като роб и господар са прекалено крайни и се случват много рядко при нас. Иначе го разбирам като активност. И в двата случая има разнообразие, не може само единя да е активния.![]()
rolqta na robina e mnogo vuzbujda6ta!A do kolkotoza drugiq vupros za sre6tata na dvama gospodari, 6te kaja 4e moje da ne e mnogo o4akvano no stava edno bezumno, krasivo i bezkraino zadovolqva6to pir6estvo ot udovolstvie!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
И двете са яки, ама да си 'роб' е по-яко.
mi zavisi ot nastroenieto
obojavam da sam vode6ta,4uvstvam se nqkaksi samouverena i vlastna!a sa6to taka i poludqvam kogato mi hvane racete i me zakle6ti taka 4e da ne moga da mradna,gleda me v o4ite agresivno i me obrabotva s usta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
попринцип аз започвам като господар и омеквам в ръцете му като роб/сичко е крайно казано,ма го възприемам като'активност/
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Абе ,по-добре пишете дали сте пасивни или активни.пИИИИИчовЕЕЕй
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Абе Цвет00000000, кфи са тея теми уа....ма кат те знам кфа си....
![]()
Та п0 темата - зависи какф0 ще ме накара да правя господарят....И 2те са яки, н0 зависи 0т настр0ениет0....
Ооо, много добре е зададен въпросът! Робиня..![]()
Собственост на Canis_Dirus
И ти ли си от нашитеПървоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Аз по принцип обичам да съм господарката, защото не се подчинявам в живота, а какво остава за леглото?!
За срещата между двама господари мога да кажа от опит-правихме го 5-6 пъти и после си казахме сбогом с огромен скандал, защото нито аз навеждах глава, нито той, а така сещате се не може!
Сега търся своя покорен роб(и в живота,не само в леглото)!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Първоначално написано от nofi
УспехНаскоро робите се оплакваха, че господарки не останали, впрочем..
![]()
Как да не са останали???Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Ето ме! Не ме ли виждате? Хей, тук съм!!!![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Az puk to4no za tova predpo4itam da sum "robinia".Vuv vruzkata si a i poprincip v otno6eniata si s horata i v ejednevieto iskam az da sum lider,da durja ne6tata v svoi ruce i da opredeliam kakvo i kak i v legloto iskam da moga da se otpysna i da ne nosia otgovornost za tova koeto se sly4va a da ostavia toi da oprdelia pravilataПървоначално написано от nofi
![]()
naMy4Ho_KoTe i az i az![]()
![]()
Аз оби4ам та ма командват![]()
Първоначално написано от slun4ice
Аз пък най-сетне намерих мъж, на който да се подчиня. Инак във връзките бях голяма команджийка - и доста нещастна заради това. Е, сега трябва да търпя малко боj и шамари от моя (той е боксьор при това).. Ама това е щастието за мен![]()